nankörlük etmek gibi olmasın ama rabbim ikinci bebek hariç bütün istediklerimi fazlasıyla verdi
demekki benim imtihanım bu
umarım bu zor imtihandanda geçerim :)
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 vah zavallı eşinannesineeeeeeeeeeeeeeeee :)))))))
valla şu son hafta biraz duruldu gibi çok şükür
geçmiş olsun canım diş ağrısıda zor ya
niye adet olmuyonki sorun neymiş
duydum o doktoru canım hatta ben geldimya memlekete annem dedi seni illa o dr.götüreyim gitmedim pek umursamadım ama çok iyi diyorlar
halamın kızı aşılama yaptırmiştı hatta ona
beni astılar hemşom gelince biliyonmu bayılcaktım az daha sonra kadın belimi çekip karasakız yakısı vurdu bir gün zor dayandım anaaam bu ne ya ne yapcamızı şaştık
inşallah canım inşallah rabbim dualarını boş çevirmesin ikinci evladıda nasip etsin hayırlısıyla
benim hayattan istediklerim bazı zorluklardan geçerek oldu hep ama sonu güzel oluyor
dilerim bebişim gelir artık dayanamıyorummmmmmmmm
slm çıtırlar bende deldim
iyi akşamlarrrrr:gitme::gitme:
h.g. canımmm
hb kader arkadaşlarım nasılsınız benimde dişlerim çok ağrıyor eşim haftaya bakıtalım dedi pufmafoldumben
oy oy sende hoşgeldin canım adını anmıştım 1-2 sayfa önceslm çıtırlar bende deldim
hoşgeldin birtanem nar tanem nur tanem Şeniziyi akşamlarrrrr:gitme::gitme:
hep kafamıza taktığımız değilmi zaten başımıza gelenler
canım annemler kasabada benim diğer aile fertleri hep orda ama haftada bir illa sivastalar yani
ayağımdan bağladılar garaja çatı ağacına ipi attılar bir taraftan ablamlar çekti bikaç kişi ben cuuuuupppp tavana dönderdi sonra açtı ayy çok kötü gözümü bi açtım bayılcaktım sonra indirip direğe bağladı belimi çekti yakı vurdu öyle yani ama nollllduuu hiç yine adet oldum.sen bencede boşver ebeyi falan dr.git madem meşurmuş kadın iyi dr. demeki acil diye randevu alsan olmazmı canım ya
baksana adet olmuyorsun rahatsız olursunda dimi
geçmiş olsun canım
iyi sayılırım işte sen neler yapıyon bakim
hb canım nasılsın görüsmeyeli
cnm hiç korkmahb kader arkadaşlarım nasılsınız benimde dişlerim çok ağrıyor eşim haftaya bakıtalım dedi pufmafoldumben
kzılar iyimisinz ya kaç gündür kimseler yoktu
iyiyim ben kendi adıma sen nasılsın gecmiş olsun zor diş agrısıdakzılar iyimisinz ya kaç gündür kimseler yoktu
oy oy sende hoşgeldin canım adını anmıştım 1-2 sayfa önce
valla galiba ben birtek ne zaman hamile kalacağımı bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin birtanem nar tanem nur tanem Şeniz
kamikaze gibi olmuşsun ne adrenalin salgılamışsındır ama
kız çok güzeldir eminim keşke benide assalar sallasalar feleğimi şaşırsam sempatiksalakcinni
adet olamadığım için sıkıntı basıyor ama ramazanı tam tuttum hiç yemedim :lepi: böylede bir güzelliği oldu bu sene sırnaşık şey
acilden değilde orda amcamın gelini çalışıyor artık torpil yaptıracam ama önce dişlerim hallolsun
çok canım yanıyiiii :sinifsinif:
nasıl olalım canım hep aynı şeyler
sen nasılsın varmı bi değişiklik
bende iyiyim diyelim iyi olalım canım hayırlısı be tatlım bizlerde buyollardan yürüdüğümüzü mutlaka unutcağazı rabbim hayırlasana veris önce hayırlısısnı:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?