Dokuz Doğuranlar

gerçekten unuturmuyuz acaba bana hiç öyle gelmiyorda
amin canım yinede hayırlısı tabi
habire rüya görüyorum dün yine hamileydim rüyamda
zaten böyle giderse anca rüyalarda olcak galiba

gör bak inşallah en kısa zamanda gerçek olucak gördüğün rüyalar bide şu var herşey beyinde bitiyor iş beyini bitirmek lazım:roflol::roflol:

bundada vardır bir hayır hemşom ya

gör bak inşallah en kısa zamanda gerçek olucak gördüğün rüyalar bide şu var herşey beyinde bitiyor iş beyini bitirmek lazım:roflol::roflol:

orası öylede canım ah şu içimden geçenleri bi anlatabilsem olmuyorki bir gün untsam bir gün hep düşünüyorum

orası öylede canım ah şu içimden geçenleri bi anlatabilsem olmuyorki bir gün untsam bir gün hep düşünüyorum

içinden geçenlermi ben hiç kimselere derdimi anlatamam ki valla eşime bilem çünkü düşündğüm zaman adam kızıyor takma rahat deyi ama nafile :1no2::1no2:

içinden geçenlermi ben hiç kimselere derdimi anlatamam ki valla eşime bilem çünkü düşündğüm zaman adam kızıyor takma rahat deyi ama nafile :1no2::1no2:
ben seni anlıyorum ama canım
eminim hep aynıyız gerçi

herkese iyi geceler cıkmak zorundayım byess

ateş almayamı gelmiştin cnm
şşşşş aloo yarın dişçiye gidecem akşama girerim taammı
şimdi kocik geldi bende kaçıyorum

valerim Şeniz dyd hemşerim Şeniz ayşem Şeniz hepinize iyi geceler canlarım divin kaçar

güle güle canım iyi geceler öpüldünolumunekankayizsmile

valeriiiiiimmmmmmm

♥ Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin.. Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması. Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum. Nice yaşlara...

iyi geceler canım

♥ Bugün belki de çok kişiden doğumgünü mesajı alacaksın, ancak şu an okuduğun içlerinde en farklısı çünkü tümüyle sevgiden ve dostluktan oluşmuş bir mesaj. Sesim güzel olmadığından sana bir doğumgünü şarkısı söyleyemiyorum. Bu yüzdendir ki böyle kısa bir mesaj çekiyorum. Hep olduğun gibi sevgi dolu ve neşeli kal. Nice mutlu yaşlara...

♥ Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin. Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım... Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim. İyi ki varsın ve iyi ki dostumsun! Hep birlikte nice senelere... Doğumgünün kutlu olsun!

♥ Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor. Daha nice mutlu yıllara... vs...vb..gibi daha birsürü mesaj var ama kalkmam lazım hepinize iyi geceler

ayşem evet canım benim bildiğim tılan ocagı diye bi yer var adana kozanda.bebği olmayanlara muska yazıyolar osmaniyede ordada varmıs bi kaç hoca ama ben tam bilmiyom sen tam öğren ismini allahım hepimizin dualarını kabuletsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…