slm kızlar beryalim been geldim sen yine yoksun yawwohaoldumsmileohaoldumsmile
çok özledim sizi sağolsun kızımdan fırsat bulupta giremiyom rabbim sağlık versinde önceden ne rahatmışım yaabayanssulusmilebayanssulusmile
yeni hamişler var rabbim hepsine sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin :Saruboceq:
doğum yapmış olanlarada kolaylıklar versin :Saruboceq::Saruboceq:
HAMİŞLER bugünlerin keyfini çıkarın bol bol uyuyun en az 3 sene gece rahat bi uyku çekemiceksinizzemuszemuszemuszemus
hepinizi öpüyom kocamanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm şule ve dyd canlarım nasılsınız bakayım
iyiyim canım benim sen nasılsın
bende iyim nasıl olalım havalar soğumaya durdu buralarda eee tatlım nevar ne yok iyisindir inşallah:Saruboceq:
ana ikimiz kalmışız senin herif nerde vadiyemi daldı benimkide ona bakıyordakaydirigubbakcemile3
ne olsun canım yine adet oldum dün ramazanda soğan suyu içmiştim iki aydır düzenli adet oluyorum çok şükür 5 yada 10 gün geçtiği oluyordu yoksa
sende nevar ne yok gittinmi dr.a canım
aynen canım fatmagüle bakcaktım ama açmıyor
sen sorunca aklıma geldi kız ben burda kızlara tahlilimiz var dedim sonucumu yazmadım
valla duygucugum benide değerler düşmüş eşimin iş yoğunluğundan maddi durumlardan malesef gidip gösteremedik
parasızlıktan dilde bide daireleirne müfettiş gelicekmiş o gelsin gitsin göstercez sonuçlarımı inşallah
ama geçen 4 ay önce değerelerim çok yüksek die oturup ağlamıştım şimdi ise çok düşük
canım yani çokmu düşük iyimi inşallah beklediğin sonuçtur.
napcaz böyle ayşem ya off of ne zaman anne oluruz acep
20 gün sonra falan bizde yine tedaviye başlıcaz bakalım
evet canım bayağı bi düşük daha önce 6.76 ıydı şimdi isem 0.77 bana kalırsa hapın dozunu düşüreyim diyom eşimde kıssıyor
olucaz canım olucaz rabbim ne verirse hayırlısından versin yeterki biraz sabır
canım biliyosun sonuç elde etmek için sabırlı olmak lazım
inşallah sizin tedaviniz bari iyi geçerde meleğin hemen gelir
ben doğum doktoruna gitmeyli bir seneyi geçti çoktan geçti canım ben buraya üye olalı bir sene oludu uffffffffffffff:gitme:
canım zaten sabretmekten başka çaremiz varmı
hep dua ediyorum allahım ya bebeğimi ver yada sabrını ver diye
hayırlısıyla bizde o günleri görürüz inşallah
bilmiyorum canım inan düşmesimi iyi yükselmesi mi bende anlamadım zaten bi daha ki ay adet olursam doktor izin versede vermesede gidicez onun emriyle değilya bu kadar kendimi toparladım artık hiç bişeyi kafma eskisi kada takmıyorum hemde aşkıma söz verdim takmıycam untcam die sözümde durmam lazım
görücez canım inşallah rabbim dermansız dert vermezmiş derdi verir ama sabrınıda verirmiş canım :CüvCüv::CüvCüv:kız bizde böyle olcaz :teytey::teytey:böylede halay çekecek topik yeryerinden oynayacak inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım inşallah
pazar günü kahvaltıya misafir gelcek ne yapsam ayşecik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?