kızlar selamler ben bugür regl oldum ama hiç üzülmedim daha öncede olsada rahtlasam diyordum bu ay hapı bırakcam inşallah bundan sonra düzenli olurda meleğim çabucak gelir inşallah hepinizi öptüm bakın valla gerçekten üzülmedim her ay adet olmak bebeğine bi adım daha yaklaşmak demektir
asıl korktuğum pazartesi günü tahlil verecem tiroit talili dua edinde şöyle 2 lerde filan olsun canım arkadaşlarım benimbenim böyle arsızm arsız yaramazmı yaramaz bebeğim olacak inşallahhh
kızlar birde tedaviye başlamadan önce dişlerime baktırım diyorum 2 tane çürüğüm sizce sorun yaşar mıyımm...:??? çektirmem lazım ama korkuyorummm...
öhöö öhööö senden daha beteri var cnm ben en son şubatta adet oldum oda adet bile değildi sadece lekelenme şeklinde oldum ondan sonra daha tık yok hala olmadımselam kızlarrr
naılsınız? giremiyorum işler çok yoğunnn...aslında giriyorum bakıyorum bişi yazmadan çıkmak zorunda kaılyorum...
ben hiçç iyi değilimm...2 ay oldu adetim yok ggelmedi yüne düzensizliğe başladı...
çok stresliyimm patlıyacak bomba gibiyim...haftaya dr. gidicem bakalım ne diyicekk...
dişlerine baktır cnm az bişey çürük bile olsa dişler hamilelikte tamamen kaybedilebiliyorkızlar birde tedaviye başlamadan önce dişlerime baktırım diyorum 2 tane çürüğüm sizce sorun yaşar mıyımm...:??? çektirmem lazım ama korkuyorummm...
Allah şifa versin cnmkıslar yarın öğlen bir arkadaşım ameliyat olacak sağ ve sol yumurtalığında 4 der cm kist,timör ve iltihap varmış.bebeği olmuyo diye gittik doktora bunlar çıktı.dua edin arkadaşıma biraz riskli bir ameliyatmış.yarın hastanede onu beklerken sitresten doğurmassam iyi.rabbim kimseye dermansız dert vermesin
gulümmmm ben özlerim seni Şeniz Şeniz ama ne tesadüfki bende yokum aynı günler :jeyyar:selam topikçik bugünlerde senle ilgilenemicem cünküm bugünde yokum yarında ondan sonraki günde yokum beni özleyeceginizi pek sanmıyom ama yinede özleyinsempatiksalakcinni
neslihancım canım bencede tedaviye baslamadan göster dişlerini yoksa diş agrısı cok zor allah korusun hamilelikte cekmeolumunekankayizsmile
allahım herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq::Saruboceq:
cnm inşallah tahlil sonuçların güzel çıkarkızlar günaydınlar verdim geldim tahililmi inşallah değerlerim düşmşütür banada dua edin ne olur
valeciğim nie öyle diyorsunda niye özlemeyelim senide
hem nie yoksun bi kaç gün yokum demişsin
evet neslicik dişlerinde bakıt bende bakım yaptırcam hayırlısı ile şu sonuçlar bi gelsin
neyse bi dünya işim var görüşürüz yineopuyorumnanaktan
selam hatunlar =)
slm kızlar beryalim been geldim sen yine yoksun yawwohaoldumsmileohaoldumsmile
çok özledim sizi sağolsun kızımdan fırsat bulupta giremiyom rabbim sağlık versinde önceden ne rahatmışım yaabayanssulusmilebayanssulusmile
yeni hamişler var rabbim hepsine sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin :Saruboceq:
doğum yapmış olanlarada kolaylıklar versin :Saruboceq::Saruboceq:
HAMİŞLER bugünlerin keyfini çıkarın bol bol uyuyun en az 3 sene gece rahat bi uyku çekemiceksinizzemuszemuszemuszemus
hepinizi öpüyom kocamanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?