Dokuz Doğuranlar

yarım havuç
1 patates
yarım kabak
1 çorba kaşığı prinç
yarım pırasa
2 dal brokoli
1 çorba kaşığı saf zeytin yağ
az da tuz
bunları güzelce yıka kabuklarını soy ince ince doğra
üstüne çıkacak kadarda su koy .düdüklü tencerede fısladıktan sonra 10 dk kadar pişir.
blendırdan çekir ve bebğine yedir kalanı soğuyunca dolaba koy 3 gün bozulmaz dolapta.

mevsime göre bu karışıma
3 dal ıspanak
2 dal karnabahar
2 yaprak kadar lahana da ilave edebilirsin
.maydanoz dereotu da koy ama bir süre sonra.

yoğurt sütaş baby mix veriyorum ben hala.dr da önerdi.
ilk başlarda elmalısı var onu ver.öğleden sonraki uykusundan uyanınca 1 tane yedir yoğurt.ilk zamanlar istemez ama hergün ver alışır.

1 ay sonra kahvaltıya da başla.milupanın 8 tahıllı ballı kahvaltışığı var ondan yedirmeye başla canım.

merak ettiğin için mersi canım kaydirigubbakcemile5
en dra gideli 1 ay olcak bacaklarını açmamıştı
ama arkadan kıza benziyor dedi
hayırlısı olsun benim gönlümden kız geçiyordu zaten
karnımda fazla büyümedi kimse inanmıyor 5 aylık olduğuna
sen nasılsın canım görüşmeyeli tedaviye başladınmı

beryalcim sebze çorbasına pırasa yazmışsın bize hala yasak 1yaşından sonra verilio sanırım...

hayırlısı olsun cnm bu zamanda kız erkek farketmiyor

ben tedaviye bu ay başlayacaktım ama bayramda dişlerim kırıldı ufandı çürümüş alttan alttan onun için önce dişlerimi yaptırıyım dedim
dişlerim bitti son olarak salı gidecem
ondan sonra ilk aldığı maaşla giderim dr bi baksın bakalım ne var ne yok içerde -tatlicadiarzu-

off yaa kurban bayramıda geliyor napacaz
yani kurbanı Allah nasip ederse kesiyoruz ama tedaviye falan başlarsak araya bayram girecek yine çok sinir oluyorum
o geçsin bu geçsin diye diye 1 sene geçirdim iyimi kaydirigubbakcemile3

selam cancağazlarımmm....

halen adet olmadımm...ve dün dr. gittim..muayene etti..ve aynı dedi..pko devammış...adet olmam için farlutal verdi..3. günü tahlil yaptır dedi...ona göre tedavi olacakmışım...

benim LH hormonum yüksekmiş bu sefer 15 in üstünde çıkarsa eğer direk tüp bebek önerdi...
çıkmazsada yumurtlma takibi yaparız dedi...

Hadi hayırlısı olsun bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…