- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
selam cancağazlarımmm....
halen adet olmadımm...ve dün dr. gittim..muayene etti..ve aynı dedi..pko devammış...adet olmam için farlutal verdi..3. günü tahlil yaptır dedi...ona göre tedavi olacakmışım...
benim LH hormonum yüksekmiş bu sefer 15 in üstünde çıkarsa eğer direk tüp bebek önerdi...
çıkmazsada yumurtlma takibi yaparız dedi...
Hadi hayırlısı olsun bakalım....
hehh bu arada glukofeni niye bıraktın 14 ay kullanmışsın dedi; Dedim böbreklere zararı oluyormuş yok dedi kesinlikle devam etmelisin sen pko lusun bu senin için içebileceğin bir ilaç...ama eğer hamile kalırsan anında bırakmalısın dedi...onada başladım dün akşam...yine...
belkide ilacı bırakmasam adetim yine olucaktı...14 aydır onu içitiğimden beri 42-45 günde kesin adet oluyordumm...2 ay oldu halen adet olamadım şimdi...
hayırlısı olsun canım
farlutal bende içtim tedavimde.
doktorunu dinle ve kontrollerini aksatma sakın.
hem ben sana gulukofeni iç demedim mi haaaklava:
ben hamileliğimde bile 5 ayıma kadar içtim.bir sorun olmaz yan etkisi olmayan bir ilaç bu.
inşallah tedavin hemen cevap verir kavuşursun meleğine.
hayırlı olsun canım gözünaydın darısı diğer hamilelerin başına sağlıkla gelir tüm bebekler inş.hayırlı akşamlar kıslar 1 ekim cuma günü öğleden sonra saat 16.30 kızımı sezeryanla dünyaya geldi biraz küçük ama maşallah çok tatlı kızım benim biraz ağrılarım var bir müddet giremem topiğe kendinize çok iyi bakın hepinize dua ettim hayırlı akşamlar
hayırlı akşamlar kıslar 1 ekim cuma günü öğleden sonra saat 16.30 kızımı sezeryanla dünyaya geldi biraz küçük ama maşallah çok tatlı kızım benim biraz ağrılarım var bir müddet giremem topiğe kendinize çok iyi bakın hepinize dua ettim hayırlı akşamlar
hoşgeldin canım.bu dönem çok huysuz oluyorlar.kolay gelsin.ohaoldumsmileselam canlarım valla kıslar sakın aklınızdan gelmiyo etmiyo geçmesin oğlum çok huysuz bu bir ikinciside nezaman kk ya girsem donuyodu pc nedendir anlamadım geçen kuzen el attı bişiler yaptı düzeldi hepinizi çok özledim oğlumda kocaman oldu bu arada resimlerini ekledim albüme haberiniz ola şekerlerrrrrrrrr eeeeee yeni haberler varmıııı baktım listeye gerçi sanırım fazla bir deişiklik yok papatya cmrm hayırlı ugurlu olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kıslar
hoşgeldin canım nerelerdesin sen bakim.bebeğine kavuştun unuttun bizlerislmmmmm
kızlar nbr sonunda girdım...
kusura bakmayın avcak vakıt oldu.oğlum 10 cu ayına girdı 25 aralıkta doğdu ıyıyız cok şükür ne var ne yok görüşmeyelı..
selam canikom nasılsıniyi geceler kızlarrr
hayırlı olsun canım gözünaydın darısı diğer hamilelerin başına sağlıkla gelir tüm bebekler inş.
canım benim sabret meleğine kavuşacaksın.kopntrellrin sorunsuz çıkar inşallah.rabbim yardımcın olsun.dualarım seninle.bu arada günaydın kızlarrrr....
lütfen bana dua edin..Vücudumda çok fazla beze olduğu için bugün kan verdim; Kanser taraması vs. yapıyorlar....
Kıııııııııızlar akşam saat 8 de doktora gittik eşimdn sperm alındı yıkandı 10bucuk gb aşılamam yapıldı ilk aşılamam inşallah olur eğer olursa neler yaşadığımı daha detaylı anlatıcam ama şimdilik bu kadar bu gün okula gitmedim tatil verdim kendime . Iki yumurtam vardı sadece bi kere salı günü ilişki önerdi bidaha yapılmıcak dedi bakalım hayırlısı pazar günüde tutunması için jele başlıcam ertesi gün haftaya pazarteside çatlamışmı die kontrole gidicam sonrada diğer hafta oldumu die bakılacak özel muanenesinde yaptı doktorum sırf bizim için geldi sadece eşim ben doktorum ve eşi vardı yani çok rahattık sanki oturmaya gitmişizde aşılama yaptımışız gbydi inşallah olmuştur dualarınızı bekliyorum hiç sitres olmucam bana dua edin yardım edin nolur sizden başka anlıcak arkadaşlarım yok kimseye söylemedim kimse bilmesim olunca tümmmmmmmmm bursaya duyurucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kıııııııııızlar akşam saat 8 de doktora gittik eşimdn sperm alındı yıkandı 10bucuk gb aşılamam yapıldı ilk aşılamam inşallah olur eğer olursa neler yaşadığımı daha detaylı anlatıcam ama şimdilik bu kadar bu gün okula gitmedim tatil verdim kendime . Iki yumurtam vardı sadece bi kere salı günü ilişki önerdi bidaha yapılmıcak dedi bakalım hayırlısı pazar günüde tutunması için jele başlıcam ertesi gün haftaya pazarteside çatlamışmı die kontrole gidicam sonrada diğer hafta oldumu die bakılacak özel muanenesinde yaptı doktorum sırf bizim için geldi sadece eşim ben doktorum ve eşi vardı yani çok rahattık sanki oturmaya gitmişizde aşılama yaptımışız gbydi inşallah olmuştur dualarınızı bekliyorum hiç sitres olmucam bana dua edin yardım edin nolur sizden başka anlıcak arkadaşlarım yok kimseye söylemedim kimse bilmesim olunca tümmmmmmmmm bursaya duyurucaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
selamlar canlarım iyi günler mutlu haftalar olsun herkese.zemuszemus
size güzel bir haberim var doruk yürüyor artık teyzeleri.
bu arada günaydın kızlarrrr....
lütfen bana dua edin..Vücudumda çok fazla beze olduğu için bugün kan verdim; Kanser taraması vs. yapıyorlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?