seninki dozu ayarlayamıyor demekki
ben şunu yapacam ne dersiniz desin
yapıyımmı demesin cnm
karşıdakine kafaya koyduğunu yapacağını hissettirsin
evin ilk çocuğumu eşin
benimki ilk çocuk guclubacismile ve en akıllısı aklinialirimsmile ve en iyisi sengözlerimebaksanab ve en melek gibisi :asigim:
ay yaparsa yapsın napiim dr 5 damla dedi ben 10 veriyom kocişle biraz anlaşamıyoz bu konudasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
lisedeyken sözelciydim edebiyatım yıldızlı 10 du
inanmıycan ama gerçekten yıldızlı 10 du
yaptığım dönem ödevlerini örnek ödev olarak taşıyordu öğretmenlerim
öğretmenlerin gözdesiydim...tabiki sadece edebiyatçıların sırnaşık şey matematikçilerin gıcık kaptığı bir tiptim
ahh ah eski günlerim geldi aklıma
eski okulumun önünden geçtim ne zamandır geçmiyordum
çok özledim öğrencilik yıllarımı
serserilik zibidilik okul asma derse girmeme haylazlıkta üstüme yoktu sempatiksalakcinni sırnaşık şey
biz bu sene tatile giderken sordu kocik hatta beraber gidelim dedi kafamçokkarıştı Allahtan gelmezler öyle huyları yok
ya gelselerdi akannehir
yok ikinci aman ne bilim ne hali varsa görsün gecen bayramda kaynanam deli etti zaten beni
bayramda kıyafet alıcaktım artık aRABA aldınız birz idareli ol cok kıyafet alma dedi
eşimde ona onaylıyo sanki ben gidince magazayı satın alıcam uyuz oldum ama noldu
ben yinede aldım sanki ben bilmiyom idare etmesini ben idareli olmasam bugün o arabayı para biriktirip alamazdı zatenalsanaalsanasmile
agzın iyi laf yapıyo desene kaydirigubbakcemile3lisedeyken sözelciydim edebiyatım yıldızlı 10 du
inanmıycan ama gerçekten yıldızlı 10 du
yaptığım dönem ödevlerini örnek ödev olarak taşıyordu öğretmenlerim
öğretmenlerin gözdesiydim...tabiki sadece edebiyatçıların sırnaşık şey matematikçilerin gıcık kaptığı bir tiptim
ahh ah eski günlerim geldi aklıma
eski okulumun önünden geçtim ne zamandır geçmiyordum
çok özledim öğrencilik yıllarımı
serserilik zibidilik okul asma derse girmeme haylazlıkta üstüme yoktu sempatiksalakcinni sırnaşık şey
biz bu sene tatile giderken sordu kocik hatta beraber gidelim dedi kafamçokkarıştı Allahtan gelmezler öyle huyları yok
ya gelselerdi akannehir
sinirlenme bakeemmklava: klava:
boşver kendi sağlığını düşün sen yine çıkarttırcan kolestrolünü
ayyy arabamı aldınız delikafadulden hayırlı olsun cnm çok sevindim
darısı bize inşallah
bizde para biriktiriyoz 1 sene daha biriktiririz heralde boshayallersmile
benim kaynanamda öyleydi eskiden aldığıma ettiğime karışıyordu..sonra ben kızını öne sürünce daha sesini çıkaramadı
şimdide alın giyin çeşit çeşit herşey gençlikte güzel diyor
gafasına daş düştü heralde kaydirigubbakcemile3
kız benim kociş te bu sene beraber gidelim tatile diyo ama benim kaynanam köye gitmez hasta olur tatil olunca iyileşir nasıl etsem bilmiyom yaa ben kocamla tatil yapmak istiyom yaaaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayyy arabamı aldınız delikafadulden hayırlı olsun cnm çok sevindim
darısı bize inşallah
bizde para biriktiriyoz 1 sene daha biriktiririz heralde boshayallersmile
benim kaynanamda öyleydi eskiden aldığıma ettiğime karışıyordu..sonra ben kızını öne sürünce daha sesini çıkaramadı
şimdide alın giyin çeşit çeşit herşey gençlikte güzel diyor
gafasına daş düştü heralde kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar bana müsade yarın görüşürük inşallah kız uyandı biraz oynayım bakiim
çok öpüyom sizi kendinize ii bakınŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hmm CADIARZU
bizde bu sene ballandıra ballandıra anlattık aslında kafalarına yer edecek diye korktum
triplex villa kiraladık biz 8 kişi rahat kalır evde heryer yataklıydı
bende "valla mersin öyle sıcaktıki evde hiçbişey giyinemedim sıcaktan ...güneşlikleri çektik soyunup dolandım 2 aile kalamaz "dedim
birde ben üst kata yalnız çıkmaya korktuğum için seneye apart otel tutacaz
biraz pahalı ama olsun 3 kişilik tam bize göre dedim
yani istesenizde gelemesiniz demeye getirdim zemuszemus :lepi:
siz nasıl biryere gitmeyi planlıyorsunuz cnm
bak seneye burdurdan çıkın osmaniyeye gitmeden mersine uğrayın 3 gün 5 gün kalın ordan memlekete gidinagzın iyi laf yapıyo desene kaydirigubbakcemile3
ay bizimki sorsa onu bile yapmadı ayıp olur diye
ben dedim yanlarında ekrem bi kaç gün tatile gitsek aslında kayınbabamda napcanız tatilde dedi tamam
lafının üstüne laf söyletmedi bizimki bi daha:mymeka:
mal gibi bi ay öyle oturduk kaynanamgülde cıldıracaktım
ondan sonra geldik kolestrol havalarda tabiiakannehir
ay hep benim kocik cıldırtııyo beni zatennn
ondan tavan yapıyo bemim kolestrollaelaelaelaelae
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar bana müsade yarın görüşürük inşallah kız uyandı biraz oynayım bakiim
çok öpüyom sizi kendinize ii bakınŞenizŞenizŞenizopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
amin cnm inşallahkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol canım darısı size honda cıvıc aldı bizimki
güle güle canım yine görüsürüz kandine iyi bakopuyorumnanaktan
ne güzel degişiklik olmustur mersinde cok güzel bende gördüm her ilçesi ayrı cennet
siz nerde tatil yapmıstınız canımolumunekankayizsmile
bak seneye burdurdan çıkın osmaniyeye gitmeden mersine uğrayın 3 gün 5 gün kalın ordan memlekete gidin
kocişine tatil yapmak denize girmek senin hakkın canım çok stresli işin , stresini at üzerinden de altından gir üstünden çık cilve işve aklına sok tamammı -tatlicadiarzu-
2 damla daha ver gel sohbetin tam koyu yerinde olmazki ama
şaka şaka yarın bişey çıkmazsa görüşürüz inşallah cnm öpüldün ..kızınıda öptüm sevdim sıktım mıcıkladım Şeniz :ecrin_bebek:
dur bakalım bu sene ben söylenince söz verdii seneye 10 günlüğüne tatile götürecek biz bakalım hayırlı sözünü tutacakmıkaydirigubbakcemilecanım bende cıkmak zorundayım üzülerek işim var öpüldün kocaman
amin cnm inşallah
biz fiat albea sole istiyoruz
mersine giderken ondan kiraladık sevdim arabayı bagajı geniş , az yakıyor konforlu yani
15.000 e tamamlarsak inşallah alabilirik
erdemli susanoğlunu geçtikten sonra arkum yada akkumdu tam bilmiyorumda orda tatil siteleri var
sivaslılar sitesi kızılırmak sitesi falan
ordan kiraladık villayı
silifkeye 7 km ....yemek yemek için denizden geldikten sonra silifkeye gidiyorduk hergün
delikafadulden divin gitmemişeski bir anım geldi aklıma kk ya ayzdım hala gülüyorum irezilliğime :roflol: :roflol:
sule hg cnm a.s.
ben geldim ama kimse kalmamış sanırım :gitme:
delikafadulden divin gitmemiş
hb canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?