cnm hoşgeldin Şeniz Şeniz
az önce aradım ben vildanın okulu olduğu için hastaneye gidemedim aslında vildanı komşuya bırakıp gidecektim ama bacısı vardı sen gelme dediler
dr çok ilerlemiş romatizma demiş parça almışlar şiş yerlerinden patolojiye göndermişler
kan tahlilleri yapmışlar film çekmişler
haftaya patolojiden sonuçlar gelince tedaviye ona göre başlayacaklarmış
şimdi iyiyim gelme dedi
ölmüşe üzülmemde hastaya iyileşene kadar bakılacak mecbur
bende amma hassasmışım len
iyiyken yüzüne bakmasamda hastayken hiç dayanamıyorum
yerinden kalkamayınca kışın annemin hali geldi gözümün önüne annemde ne çekti
dokunsalar ağlardım gözlerim doldu o zaman o haline sempatiksalakcinni
yaa evet bacım
bide bize diyorlar sizde gelin beraber gidelim diye
töbee Allah yazdıysa bozsun ben kaynımla sivasın içinde biryere gitmem kalkıp onlarla istanbula gidecekmişim akannehir :sinifsinif: :umursamaz: aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
papayta sulezehra sizlerde hoşgeldiniz canlarım gelin sizi bi öpüyüm Şeniz Şeniz
cnm benim kocik çok gelenekçi
aynı eski kafadan devam ediyoruz biz
annesinin babasının yanında kız gibi oturuyor
onlara sormadan danışmadan rızalarını almadan hiçbişey yapmıyor
yani oda biraz kafaya taktığını yapan cinstende annesinin babasının yok demiyceğini bildiğinden usulen soruyor
benimde hiç tabiatımda yoktur birine sormak danışmak sempatiksalakcinni
niye kız sevmiyonmu yoksam kaynını
ben kaynımla simdilik cok iyi anlaşıyom ama evlenince bilemem tabikafamçokkarıştı
iyim canım kocaman olmus kızında masallah
bende iyim canım bugünlerde moralim bozuk bira kolestrol üm yüksek cıktı
takip edilecekmiş yediklerime dikkat edecekmişim 2 ay sonra tekrar yüksek cıkarsa ilaca baslıcaklarmış öyle işte-tatlicadiarzu-
hb canım bi bakıp çıkıcam kızımı okuldan alcam gelince burda olursanız görürşürüz
özledim muhabbetinizi :1hug:
ayyy benim eşimde utanmasa tuvalete giderken bile annesine babasına soracak okadar düşkün deli eder bazen beni:mymeka:
bende tam aksine kendi bildiğimden şaşmam bazen dilim yanıp yolunmuş tavuk gibim kalırım oratadasempatiksalakcinni
ama olsun sonuçta benim kararım
geçmiş olsun canım bozma moralini düşer inşallah:Saruboceq: yaş kaç ki senin kolestrol falan ??
ay bu erkekler niye böle ya biz yapsak büyük olay çıkar anneni ne karıştıryon diye kendilerine gelince oh onlara sormadan adım atmazlar çok gıcık ya acaba oğlum olsaydı oda öle mi olrdu kizemuszemuszemuszemus
iyidir kaynım ama bana bulaşmazsa :sinifsinif: gerçi hiç bulaşmıyorda kocikin canını sıkıyor hal ve hareketleriyleniye kız sevmiyonmu yoksam kaynını
ben kaynımla simdilik cok iyi anlaşıyom ama evlenince bilemem tabikafamçokkarıştı
iyim canım kocaman olmus kızında masallah
bende iyim canım bugünlerde moralim bozuk bira kolestrol üm yüksek cıktı
takip edilecekmiş yediklerime dikkat edecekmişim 2 ay sonra tekrar yüksek cıkarsa ilaca baslıcaklarmış öyle işte-tatlicadiarzu-
ok burdayım beklerim çayda koyarım içeriz aklinialirimsmilehb canım bi bakıp çıkıcam kızımı okuldan alcam gelince burda olursanız görürşürüz
özledim muhabbetinizi :1hug:
benden günah gittihb canım oy yazık kıs valla hastalık olunca bakana da zor çekenede zor allah şifalar versin:Saruboceq::Saruboceq:
görümcüğünü de salla gitsin kıskanç insanla zaten geçim olmazlmaz:kıskançlığından napcağını şaşırmış boşver sen canını sıkma öle insanlar için değmez zemuszemus
ayyy benim eşimde utanmasa tuvalete giderken bile annesine babasına soracak okadar düşkün deli eder bazen beni:mymeka:
bende tam aksine kendi bildiğimden şaşmam bazen dilim yanıp yolunmuş tavuk gibim kalırım oratadasempatiksalakcinni
ama olsun sonuçta benim kararım
yaşım 24 dr onun için kızdı yaşın genç niye böyle diye
ama bende anlamadım siyah et yemem yaglı yemek yapmam ekmek cok tüketmem
sekere biraz düşkünüm cok severim onuda bıraktım bakalım
dr böyle anlatınca stresten olabilir dedi 3 düşük yaptım onunda etkisi olabilirmiş arastırılacak işte
bakalım hayrılısıeyvahedigeldismile
ay bu erkekler niye böle ya biz yapsak büyük olay çıkar anneni ne karıştıryon diye kendilerine gelince oh onlara sormadan adım atmazlar çok gıcık ya acaba oğlum olsaydı oda öle mi olrdu kizemuszemuszemuszemus
ayyy hiç sorma benim oglum olursa hiç karısmıcam :hulya:
ayyy hiç sorma benim oglum olursa hiç karısmıcam :hulya:
canım inşallah düşer ya stres yapma zaten çocuk yok oh keyfini çıkar elbet olur valla şu bi senede 10 yılım gitti helal hoş olsun ama gerçekten çok zor
bu arada kızım gece çok uyanıyodu yaa artık yatmadan uyku damlası veriyom:kedi: süte bile uyanmıyo garibim bende uyuyom valla 13 ayın sonundabayanssulusmile
iyidir kaynım ama bana bulaşmazsa :sinifsinif: gerçi hiç bulaşmıyorda kocikin canını sıkıyor hal ve hareketleriyle
nolacak gı senin bu kollesterolün
dikkat et bakalım inşallah yükselmez valirim
ok burdayım beklerim çayda koyarım içeriz aklinialirimsmile
benden günah gitti
aramazsa aramam
ablamın bir sözü var hiçkimseye hakettiğinden fazla değer vermiycen yoksa haddini bilmiyor der ve çoooook haklı şutarafagitti
bundan sonra herkese hakettiği muamele
benden insanlık beklemesin
insanlık beklemezde polar oyuncak istemeyi biliyor oğluna :umursamaz:
olsun valeri
bizide mutlu edecek şekilde anne babasının rızasını alsınlar benim açımdan problem yok nasıl olsa ben ne istersem o oluyor aklinialirimsmile sırnaşık şey
yoksa çalışmalara ara veririm :jeyyar: sırnaşık şey sırnaşık şey
karışmamak olmaz cnm sonuçta büyüksün bazı hayat tecrübelerini yaşayarak görüp öğreniyorsun
gençken insan başıma hiç iş gelmez sanıyor
büyük olarak ikna edici bir şekilde doğruyu göstermek lazım
vay sen benim dediğimi yapmadın diye tavır almak yerine adam gibi konuşarak tabiki küserek tavır alarak değil
öncelikle oğlu olanlar oğullarına gelinlerini mutlu etmeyi öğretmeliler sırnaşık şey sırnaşık şey yoksa babaanne dede olamazlar :roflol: :roflol: :roflol:[/QU
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
insallah canım allah sgalık versin büyünce rahatlıyo degilmi ,nsancanım inşallah düşer ya stres yapma zaten çocuk yok oh keyfini çıkar elbet olur valla şu bi senede 10 yılım gitti helal hoş olsun ama gerçekten çok zor
bu arada kızım gece çok uyanıyodu yaa artık yatmadan uyku damlası veriyom:kedi: süte bile uyanmıyo garibim bende uyuyom valla 13 ayın sonundabayanssulusmile
karışmamak olmaz cnm sonuçta büyüksün bazı hayat tecrübelerini yaşayarak görüp öğreniyorsun
gençken insan başıma hiç iş gelmez sanıyor
büyük olarak ikna edici bir şekilde doğruyu göstermek lazım
vay sen benim dediğimi yapmadın diye tavır almak yerine adam gibi konuşarak tabiki küserek tavır alarak değil
öncelikle oğlu olanlar oğullarına gelinlerini mutlu etmeyi öğretmeliler sırnaşık şey sırnaşık şey yoksa babaanne dede olamazlar :roflol: :roflol: :roflol:
artık kolestrolle yasamayı ögrenecekmişim saglıklı yasıyacakmısımsempatiksalakcinniakannehir
insallah düşer ac ac geziyom ortalıklarda napcam bilmiyomkaydirigubbakcemile3
benim kocanın bu huyundan ben memnun degilim kendi kararlarını kendi vermeli
ben kendine saygısızlık yap demiyomki bi karar verdiysen onu uygula onların karısmaya hakkı yokki
ama yok illa duyacaklar bak gene sinirlendim nolcek şindişakkıdı
muhahahaha kaydirigubbakcemile3 kıza uyku damlasımı veriyon gı ay hiç gülecem yoktu
demek bu raddeye geldi uykusuzluk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dikkat et bağımlılık yapmasın
insallah canım allah sgalık versin büyünce rahatlıyo degilmi ,nsan
bu ne edebiyat bu ne sanat anacım tamam bazı kararlar alırken tabiki danısılmalı
ama bi tatile giderkende sorulmaz demi yaniiilmaz:
insallah canım allah sgalık versin büyünce rahatlıyo degilmi ,nsan
bu ne edebiyat bu ne sanat anacım tamam bazı kararlar alırken tabiki danısılmalı
ama bi tatile giderkende sorulmaz demi yaniiilmaz:
artık kolestrolle yasamayı ögrenecekmişim saglıklı yasıyacakmısımsempatiksalakcinniakannehir
insallah düşer ac ac geziyom ortalıklarda napcam bilmiyomkaydirigubbakcemile3
benim kocanın bu huyundan ben memnun degilim kendi kararlarını kendi vermeli
ben kendine saygısızlık yap demiyomki bi karar verdiysen onu uygula onların karısmaya hakkı yokki
ama yok illa duyacaklar bak gene sinirlendim nolcek şindişakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?