Dokuz Doğuranlar

hb canım oy yazık kıs valla hastalık olunca bakana da zor çekenede zor allah şifalar versin:Saruboceq::Saruboceq:
görümcüğünü de salla gitsin kıskanç insanla zaten geçim olmaz lmaz:kıskançlığından napcağını şaşırmış boşver sen canını sıkma öle insanlar için değmez zemuszemus

ayyy benim eşimde utanmasa tuvalete giderken bile annesine babasına soracak okadar düşkün deli eder bazen beni:mymeka:
bende tam aksine kendi bildiğimden şaşmam bazen dilim yanıp yolunmuş tavuk gibim kalırım oratadasempatiksalakcinni
ama olsun sonuçta benim kararım

geçmiş olsun canım bozma moralini düşer inşallah:Saruboceq: yaş kaç ki senin kolestrol falan ??

ay bu erkekler niye böle ya biz yapsak büyük olay çıkar anneni ne karıştıryon diye kendilerine gelince oh onlara sormadan adım atmazlar çok gıcık ya acaba oğlum olsaydı oda öle mi olrdu kizemuszemuszemuszemus

geçmiş olsun canım bozma moralini düşer inşallah:Saruboceq: yaş kaç ki senin kolestrol falan ??

yaşım 24 dr onun için kızdı yaşın genç niye böyle diye
ama bende anlamadım siyah et yemem yaglı yemek yapmam ekmek cok tüketmem
sekere biraz düşkünüm cok severim onuda bıraktım bakalım
dr böyle anlatınca stresten olabilir dedi 3 düşük yaptım onunda etkisi olabilirmiş arastırılacak işte
bakalım hayrılısıeyvahedigeldismile

ayyy hiç sorma benim oglum olursa hiç karısmıcam :hulya:

iyidir kaynım ama bana bulaşmazsa :sinifsinif: gerçi hiç bulaşmıyorda kocikin canını sıkıyor hal ve hareketleriyle

nolacak gı senin bu kollesterolün
dikkat et bakalım inşallah yükselmez valirim
hb canım bi bakıp çıkıcam kızımı okuldan alcam gelince burda olursanız görürşürüz
özledim muhabbetinizi :1hug:
ok burdayım beklerim çayda koyarım içeriz aklinialirimsmile
benden günah gitti
aramazsa aramam

ablamın bir sözü var hiçkimseye hakettiğinden fazla değer vermiycen yoksa haddini bilmiyor der ve çoooook haklı şutarafagitti
bundan sonra herkese hakettiği muamele
benden insanlık beklemesin
insanlık beklemezde polar oyuncak istemeyi biliyor oğluna :umursamaz:

olsun valeri
bizide mutlu edecek şekilde anne babasının rızasını alsınlar benim açımdan problem yok nasıl olsa ben ne istersem o oluyor aklinialirimsmile sırnaşık şey
yoksa çalışmalara ara veririm :jeyyar: sırnaşık şey sırnaşık şey

canım inşallah düşer ya stres yapma zaten çocuk yok oh keyfini çıkar elbet olur valla şu bi senede 10 yılım gitti helal hoş olsun ama gerçekten çok zor
bu arada kızım gece çok uyanıyodu yaa artık yatmadan uyku damlası veriyom:kedi: süte bile uyanmıyo garibim bende uyuyom valla 13 ayın sonundabayanssulusmile

ayyy hiç sorma benim oglum olursa hiç karısmıcam :hulya:

karışmamak olmaz cnm sonuçta büyüksün bazı hayat tecrübelerini yaşayarak görüp öğreniyorsun
gençken insan başıma hiç iş gelmez sanıyor
büyük olarak ikna edici bir şekilde doğruyu göstermek lazım

vay sen benim dediğimi yapmadın diye tavır almak yerine adam gibi konuşarak tabiki küserek tavır alarak değil

öncelikle oğlu olanlar oğullarına gelinlerini mutlu etmeyi öğretmeliler sırnaşık şey sırnaşık şey yoksa babaanne dede olamazlar :roflol: :roflol: :roflol:

muhahahaha kaydirigubbakcemile3 kıza uyku damlasımı veriyon gı ay hiç gülecem yoktu
demek bu raddeye geldi uykusuzluk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dikkat et bağımlılık yapmasın

artık kolestrolle yasamayı ögrenecekmişim saglıklı yasıyacakmısımsempatiksalakcinniakannehir
insallah düşer ac ac geziyom ortalıklarda napcam bilmiyomkaydirigubbakcemile3
benim kocanın bu huyundan ben memnun degilim kendi kararlarını kendi vermeli
ben kendine saygısızlık yap demiyomki bi karar verdiysen onu uygula onların karısmaya hakkı yokki
ama yok illa duyacaklar bak gene sinirlendim nolcek şindişakkıdı

insallah canım allah sgalık versin büyünce rahatlıyo degilmi ,nsan

bu ne edebiyat bu ne sanat anacım tamam bazı kararlar alırken tabiki danısılmalı
ama bi tatile giderkende sorulmaz demi yaniii lmaz:

seninki dozu ayarlayamıyor demekki
ben şunu yapacam ne dersiniz desin
yapıyımmı demesin cnm
karşıdakine kafaya koyduğunu yapacağını hissettirsin

evin ilk çocuğumu eşin
benimki ilk çocuk guclubacismile ve en akıllısı aklinialirimsmile ve en iyisi sengözlerimebaksanab ve en melek gibisi :asigim:

muhahahaha kaydirigubbakcemile3 kıza uyku damlasımı veriyon gı ay hiç gülecem yoktu
demek bu raddeye geldi uykusuzluk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dikkat et bağımlılık yapmasın

ay yaparsa yapsın napiim dr 5 damla dedi ben 10 veriyom kocişle biraz anlaşamıyoz bu konudasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bu ne edebiyat bu ne sanat anacım tamam bazı kararlar alırken tabiki danısılmalı

amin allah hepimizin evlatlarına sağlıklı ömür nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq: ama ben daha henüz rahatlayamadım ya bi 5 sene böle herhalde

lisedeyken sözelciydim edebiyatım yıldızlı 10 du
inanmıycan ama gerçekten yıldızlı 10 du
yaptığım dönem ödevlerini örnek ödev olarak taşıyordu öğretmenlerim
öğretmenlerin gözdesiydim...tabiki sadece edebiyatçıların sırnaşık şey matematikçilerin gıcık kaptığı bir tiptim

ahh ah eski günlerim geldi aklıma
eski okulumun önünden geçtim ne zamandır geçmiyordum
çok özledim öğrencilik yıllarımı
serserilik zibidilik okul asma derse girmeme haylazlıkta üstüme yoktu sempatiksalakcinni sırnaşık şey

biz bu sene tatile giderken sordu kocik hatta beraber gidelim dedi kafamçokkarıştı Allahtan gelmezler öyle huyları yok
ya gelselerdi akannehir

sinirlenme bakeemm klava:klava:
boşver kendi sağlığını düşün sen yine çıkarttırcan kolestrolünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…