hayırlı akşamlar kıslar geçmişi okuyamadım inşallah herkes çok iyidir.
ben ve kızım çok iyiyiz kızımda biraz sarılık var ama oda düşüşe geçmiş çok şükür.
rabbim herkese yaşatır inşallah bu duyguyu anne olmak kadar güzel birşey yokmuş hiçbir sevgiye benzemiyo evlat sevgisi.kendinize çok iyi bakın
tebrik ederim cnm gözünüz aydın olsun olumunekankayizsmile bizede dua et nolur :çok üzgünüm:hayırlı akşamlar kıslar geçmişi okuyamadım inşallah herkes çok iyidir.
ben ve kızım çok iyiyiz kızımda biraz sarılık var ama oda düşüşe geçmiş çok şükür.
rabbim herkese yaşatır inşallah bu duyguyu anne olmak kadar güzel birşey yokmuş hiçbir sevgiye benzemiyo evlat sevgisi.kendinize çok iyi bakın
cnm seninde gözün aydın olsun tebrik ederim olumunekankayizsmileiyi geceler kızlar ben doğum yaptım kızım ve ben gayet iyiyiz
rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu tarifi imkansız bişe
hastanedeyim dün çok iyiydim bugün sancım çok oldu kızım şuan uyuyo babasıyla beraberz kalıyoruz
hepinizi öpüyorum
nesliş kafaya koydum bu ay bende gidiyorum yeter dilendiğim da delikafadulden beraber başlarız kapiş kaydirigubbakcemile5selam kızlarrr....
sİBELCİMM GÖÜZÜM AYDIN CANIMMMM....çok sevindimm iyi olduğunuza....
Kızlarr bende dün kan tahlilerimi aldım kanser taraması şeke kolestrol vs. çok şükür bişi çıkmadı...
Miğde içinde gitmiştim ondada endoskopi istedi...Tedaviye başlamadan en yakın zamanda yaptırmam lazımmm...Bakalımm...
Kızlar artık bende bu işin üstüne düşücem şuanda adetimi bekliyorum 3. gümü tahliler içinde randevu aldım...sonrada bu ay soğan suynu yapacam...
birdahaki ayda tedaviye başlayacağızz...Rabbim bu sefer inş. meleklerimizi göndrrir...
Ayşecim bu arada bende 77 falan galiyorum 1,70 boyum ve 70 olarak hamile kalmak istiyormmmm...bEnde dikkat etmeye başladım yediklerime...Bakalımmm...
kimseler yok bugün nerdesiniz kızlarrrrr
beim adetim biteli bugün tam bir hafta oldu ve benden yine lekelenme yani ilk önce bayağı bi yoğun adtmi desem ne bilmem hiç böyle olmamıştı daha önce allah sen sabır ver neye yorumlasam bende şaştımmm
bulut??? bulut diye isimmi olur yaa tövbe tövbeeee... :hulya:
Hayırlı olsun tatlım sakin ol sürekli dinlen olumlu düşün tatlım.
haksever seni gördüm sabah sabah nasıl gidiyor canım aklımdan hiççç çıkmıyon canım dualarım seninle ahh ahhh bende benden bişey anlamadım yine leke geliyor yaaa ufff
maşallah canım.ömürlü sağlıklı mutlu olsun meleğin.hayırlı akşamlar kıslar geçmişi okuyamadım inşallah herkes çok iyidir.
bizde yağızı kocaman öpüyoruz canım.çok teşekkür ederiz sağol.Doruk doğum günün kutlu olsun yakışıklı paşam.annenle babanla ve sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı güzel günlere....yağızda seni kocamannnn öpüyo....
canım benim gözün aydın .iyi geceler kızlar ben doğum yaptım kızım ve ben gayet iyiyiz
rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu tarifi imkansız bişe
hastanedeyim dün çok iyiydim bugün sancım çok oldu kızım şuan uyuyo babasıyla beraberz kalıyoruz
hepinizi öpüyorum
ŞU LİSTEDE ÜSTE ÇIKMAYI OKADAR ÇOK İSİTYİORUM Kİ...BUNU BİR ALLAH BİLİR BİRDE BENN..... :sinifsinif:
ayşeeeeeee mesaj kutun doluymuş kıss azcık sil de cevap atayımm. kızlarr sizleride öpüyorumm
canım günaydın.bize selam vermedin direkt ayşeye yazmışsın ama olsun.lmaz:
canım sizi unuturmuyum hiç aşağıda görmedim nasılsınızz cemrede doğum yapmış maşallah sen zaten artık tecrübeli anne bölümündesin biz napcaz ya beryal bu arada bizimde kızımız olcak teyzesi adını da eyşan olarak düşündük:) doruk paşa da kocaman olmuş Allah bağışlasın
canım benim sağol.
sizin de gözünüz aydın kızınız olacakmış.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.adıyla sağlıkla yaşasın meleğin.
arada vakit buldukça uğra unutma burdaki arkadaşlarımızı.çok öptüm.olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?