Dokuz Doğuranlar

DORUKUN DOĞUM GÜNÜ RESİMLERİNİ PROFİLİME EKLEDİM CANLARIM.
BAKMAK İSTERSENİZ HABERİNİZ OLSUN

slm kızlar kaç gündür giremiyordum beryal abla dün sibel telefonuma mesaj atmış ben doğurdum die yani pazartesi günü doğum yapmış bende daha aramadım belkim yatardır rahatsız etimiyim die
eeee kızlar nevar neyok ben malum zayıflama derdindelyyim ramazanlıktan kalma kilolar varrr vermem lazım
haksever canım inşallah meleğin sımsıkı tutunur dualarımız senlen
cemrem ikinizinde iyi olmasına sevindim kızını benim yerime öpp
nesiliciğim canım inşallah tahilillerin temiz gelir bunu canı gönüleden istiyorum sen gönlünü ferah tut
meltem abla kaynana bak canım onlarda bizim annemiz sayılır belkim duasını alrsın kadının allah razı olsun dese yeter
valemmm senide iyi göremiyom gibim sankim iyisinidr inşallah
amanda aman beryalim ben ilk üye oludğumda sen doruk dünyaya gelmişti vay be bir yaşına grmiş çapkın ördekkk
daha çok konuşmama lazım ha kızlar çok zayıflamam lazım 6 kilo verirsem ne mutlu bana hepiniz kendinize iyi bakın allaha emanet olun öptümmm hepinizi baay gelirim yine inşallahh

canlarım beni sormussunuz teskür ederim dün carsıdaydım ama bugün 2 de burdayım allah izi verirse
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
BERYAL canım dorugun dogum günü kutlu olsun darısı düğününe inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhkaydirigubbakcemile3

tamam canım sağol ekliyorum listeye.rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah.
sende zayıflayım derken sağlığından olma .ben tombul olarak hamile kaldım hala tombulum sorun yok yani.kaydirigubbakcemile3

amin canım benim .
çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

yok beryal ablam ben dikkat ediyorum napım en azından bunu bari takımda sıpam sürpriz yapsın bana aman gelmesse gelmesinnn napım hehe

ayşe canım nasılsın kız elma sirkesini bi tatlı kasıgı ılık suya veya normal suya karıstırıp iç k,lo vermene yardımcı oluyomus denenmiş arkadaslarım var faydasını gördüler

beryalcim sen nasılsın dorukcugum akıllı duruyodur artık hem yasına girdi hemde erkek oldu:hooray:

yok beryal ablam ben dikkat ediyorum napım en azından bunu bari takımda sıpam sürpriz yapsın bana aman gelmesse gelmesinnn napım hehe
sen kilonu dert etme canım.doktor kontrollerine git.ilaç içiyorsan zamanında iç.soğan kürü nü de dene.bende yapmıştım.
beryalcim sen nasılsın dorukcugum akıllı duruyodur artık hem yasına girdi hemde erkek oldu:hooray:

yok ya çok yaramaz.hiç durmuyor yerinde kıpırdak doruk .hergün ağzını kafasını vuruyor bir yerlere.daha yürümeyi yeni öğrendi ama toplara vurmaya çalışıyo.gooo diyo sıpa.topçu olacak sanırım bizim paşa :))))))))

bak bak masallahhhh duruk paşaya karnındada cok hareketliydi sanırım demi
belliymiş topçu olacagı şimdiden başlamış artık okul zaman okul bahcelerinden toplarsın annesi
kaydirigubbakcemile3

hoşgeldiniz kızlarrr evet ben şu an 61 kiloyum malum bildiğiniz gibi boyumda fazla yok o yüzden hemde şu çocuk meselesini fazla takmamak için çalışıyom inşallah veririm şu 6 kilocuk şeyi
eee sizde nevar neyokkk

soğan kürü bende uyguladım gçen sene ama hiç bi faydası olmadı abana ya herkes memnun oluyor sürekli yani 15 günde yaptım
valem bende diyom diyet ekmeği aldırmda en azından halsiz kalmayım diyom ama
eşimde gülüyor geri yerler iyide bu göbek nolcek diyor

aysecim sogan kürünü bende uyguladım hamile kaldım ama düşük oldu
canımcım bak sekeri bırak diyet ekmeği aldır evet ve kesinlikle ac kalma
bende diyetisyene gititm yenilerde kolestrolüm yüksek cıktığı için
kesinlikle ac kalma diyo deyetisyen sekeri bıraktım dozunda alıyorum
diyet ekmeği kullanıyorum herseyi yarım yaglı yiyorum yogurt peynir gibi seyleri
hazır yiyecek ve içecekleri bıraktım işte tek spor yapamıyorum onuda eşimle normal tempoda aksamları yürümeye basladık belki sanada yardımcı olur diye yazdım bunları canımcım
ama diyetisyene git derim ben hem tiroidinide diyetle kontrol alabilirsin

amanın dorukumuz paşamız yaşına gimiş
maşallahhhhhhhhhhhhhhhh
nice yaşlara inşallahhhhh
canım benim öpüyorum çok çokkkkkkkkkkk

zaten bi dediğin gibi spor yapamıyom malum burası köy yeri gibi bi yer olduğu için yürüyüş gerçekten iyi bişey
şekeri unutmayı bende çalışışyom inşallah verecem valerim vericem
valerim sende inşallah kurtulursunda şu kolestorelden vede hemen gelir senin meleğin çünkü topik çoktan beri mutlu haber alamıyor yaşayamıyor herkesi canı sağolsunda gerisi zamanla olur inşallahkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

rufeydanı annesi nasıl gidiyor doğuma az kaldı sanırım ayy ne güzel isim herkes istediği ismi koyacak kısına benim kızım olsa karışanda çok olur pöfffffffff

inşallah canım hemencecik veririsin kiloları seninde gelir bebişin:Saruboceq:

divintyyyyyyyyyy nerdesin anacım gel bakim
edebiyat parcala şuralardakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…