:roflol::roflol::roflol::roflol:allah canını almasın
yapardımda tatlı yasak canım yaaaa kolestrolden dolayı:çok üzgünüm:
selamlar canlarım
iyi haftalar herkese a.s
pardon özür cnm
sen yeme ben senin yerinede yerim zati zayıfım zafiyet geçirecem 2 kiloda senin için alırım nolcekki guclubacismile
iyi olur ye bacımm afiyet bal şeker olsuncokacimcoook
kasıklarımda kasılma oluyoo arada yaaaaa:bbo:
bu eve taşınınca 2 tane rafı yanlış çaktırmışım bugün onları sökecez delikleri alçıyla tamir edip yeniden boya yapacaz sonra rafları yeniden çaktıracam az sonra kocik gelebilir beraber malzeme almaya gidecez boya ,rulo, fırça, alçı ,kartonpiyer, falan vs vb
bende inşaat ustalarına döndüm
geçen hafta pc bozulmuştuya öhömm öhöm ben bozmuştum aklinialirimsmile ogün yapacak iş bulamadım evde kartonpiyer vardı ...kırık bir yer vardı söktüm yenisini yapıştırdım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kartonpiyerciliktede bişey yokmuş çok basitmiş sırnaşık şey
adetinmi yaklaştı cnm
bende 9 aydır adet olmuyorum evde söktürücü otlar falan vardı 2 gün içtim geri vazgeçtim...sökülmesin adetim şimdilikhafta içi dr gidersem tahlillerde falan hormon değerlerim neyse o çıksın diye bıraktım içmeyi
masallah becerikli kadınsın canım adet düzensizliğim oldugu için tam bi günü yok ama tahminlerime göre bugünlerde olabilirimeyvahedigeldismile
canım ben cıkıyorum kib öptüm kocamannnŞeniz
divinity, rozalin nasılsınız canlarım
hoşbuldum canım geçmişi okuyordum kusura bakma geç kaldım yine:kedi:ben iyi sayılırım cnm nolsun kurstan geldim yenice bi bakıyım dedimŞenizsen nasılsınrozalin yazsana bişeyler az sonra kocik gelecek ben çıkmak zorunda kalacam iki çift laf etmeden
sağol beryalcim iyiyim sen nasılsın doruk nasıl kocaman olmuş artık maşallahdivinity, rozalin nasılsınız canlarım
sağol beryalcim iyiyim sen nasılsın doruk nasıl kocaman olmuş artık maşallah
hamilelikten sonra doguranlar ve kilo verenler nasıl verdiniz bacılar ya bende emziriyorum die diet te yapamıyoum göbişi görünce sinir oluyorum 60 kiloyum biran önce 55 olmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz nasıl yapacam
yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?