sanada öyle diyo divinitiycim joonybravo içinde öyle dedi.
beryal ikinci bebeği bence düşün ..beraber başlayalım hatta gel istersen umut listesinde bizi yalnız bırakma :jeyyar:
listede hem üst sırada hemde altta olursun fenamı
hem sen şimdi yapmaya karar ver oluyum diyene kadar doruk 2 yaşınada girer tam zamanı hadi beryal bebek yapmaya :lepi:
iyidir sen naber?
hala bebiş bekliyom gelen giden yok anlaşılan bebişi fena küstürmüşüz eyvahedigeldismile
bende iyiyim cnm saol
valla bende telefon elimde cumartesi için randevu almaya karar vermiştim ama elim telefona gitmiyor bir türlü
ben bebişi değil bebiş beni küstürdü asıl :umursamaz: bu kadar şimarıklık olmazki cnm gelecekse gelsin koskoca beni bekletmeye utanmıyormu bacak kadar boyuyla :mymeka:
çok sinirli bi anneyim ben döferim biraz daha nazlanıp gelmezse Çok üzgünüm çoook
aaa böyle dersen olmazkilmaz: ürkütmeyeceksin yani lmaz:
korunmuyorum canım.eşim yok zaten yanımdahayır olsun :) korunmuyomusun beryal :)
tamama kuşum yazıyorum kendimi en alta o zaman.:lepi:beryal ikinci bebeği bence düşün ..beraber başlayalım hatta gel istersen umut listesinde bizi yalnız bırakma :jeyyar:
listede hem üst sırada hemde altta olursun fenamı
hem sen şimdi yapmaya karar ver oluyum diyene kadar doruk 2 yaşınada girer tam zamanı hadi beryal bebek yapmaya :lepi:
tamammmmmmmmm karar verdim yapıcam walla gaza gelmişken.eşim bi gelsin çalışmalar başlıycakbencede sempatiksalakcinni
ya deme öle bebişe .nazlanıyo azcık annesi.bende iyiyim cnm saol
valla bende telefon elimde cumartesi için randevu almaya karar vermiştim ama elim telefona gitmiyor bir türlü
ben bebişi değil bebiş beni küstürdü asıl :umursamaz: bu kadar şimarıklık olmazki cnm gelecekse gelsin koskoca beni bekletmeye utanmıyormu bacak kadar boyuyla :mymeka:
çok sinirli bi anneyim ben döferim biraz daha nazlanıp gelmezse Çok üzgünüm çoook
bencede yani sessiz ol divişşşşalsanaalsanasmileaaa böyle dersen olmazkilmaz: ürkütmeyeceksin yani lmaz:
selam kızlarrrr....
Giremedim bir kaç gündür..
Herkesin keyfi iyidir inşşş...
Pazar günüde bayağı kaynatmışsınız divi ve valecikler...
Rabbim herkesin gönlüne göre versinn kızlarr...
Haksevercimmm dualarım seninleee...Pazartesi günü olumlu haberlerini burada bekliyor olacağımmm...İnş. güsel haberlerinlegelirsinde listemizden bir kişi daha üste çıkarrr...
Biz çakılı kaldık zaten alt listede üstlere çıkabilecek miyiz acabaaa.. İnş bende bizim yılbaşımız olan Hicri yılbaşına kadar güsel haberler veririm sizlere Herkesle beraberrrrrrr tüm isteyenl arkidişlerle birlikteee...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....
Geldimmmmmmmmmmmmmmm......kaydirigubbakcemile
Vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv.....Beryalim listeye tekrar eklen hadi bakalımmmm...İnş... bize uğurlu gelirsinnnnnnn......Heipimiz birden hamiş kalıveririz belki olurmu olurrrr....
enneeeee :) beryalim eklendin ciddi ciddi heee... valla ben 1. ciyi yapsam 2. için hiç korunmadan devam edicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?