Dokuz Doğuranlar

vilad üstlerden bir tane sen bana kargo yap yumurta haşlayım:)

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey evet evet iyi fikir biriyle yımırta haşlarım biriyle bitki çaylarımı demlerim biriyle ıhlamur kaynatırım biriyle saksı yaparım :roflol: :roflol:

eve misafir gelince üst demliklere çayı demliyorum alt demlik 1 tane oda yetişmiyor ketılla takviye ediyorum anca kaydirigubbakcemile3

evet canım nasip işi birazda ama insanın zorunada gidiyor işte
bende bıraktım kocikin başının etini yemeyi zaten olan ona oluyor kimsenin ruhu duymuyor
yazık adamada o beni memnun etmek için elinden geleni yapıyor daha ne olsun

kızlar ordamısınız be yaaaa ayol ne diye sustunuz valla ben baktım olmuyor fasulye temizlemeye başladım heeee

ben unuttum gitti aradan 12 sene geçmiş
eltin kaynananlarla birliktemi yaşayacak cnm yoksa ayrı evemi gelin gitti
eğer bilrliktelerse yani çok acırım
kızlar ordamısınız be yaaaa ayol ne diye sustunuz valla ben baktım olmuyor fasulye temizlemeye başladım heeee
yemek yedim vildan gelmişti eve dar düşüyor tombişim
ben cıkıyorum iyi akşamlar

iyi akşamlar cnm yine bekleriz her zaman gel kızının görümcesi yada kaynının çalışmalarına bizzat şahit ol sırnaşık şey sırnaşık şey

afiyet olsun senin tombişede sanada canım benim

bende çarşamba günü doğum yaptığım doktora gitmeyi düşünüyorum görümcem randevu almış banada bakalım ne yapıcak bana

ben unuttum gitti aradan 12 sene geçmiş
eltin kaynananlarla birliktemi yaşayacak cnm yoksa ayrı evemi gelin gitti
eğer bilrliktelerse yani çok acırım

yok ayrı oturcak canım kıza acımamki ben o hakkını savunur cadaloz bilmiş bişey
babam görmüşte o diyo ne açıkgöz bişey cadaloza benziyo diyo kaydirigubbakcemile3

bende çarşamba günü doğum yaptığım doktora gitmeyi düşünüyorum görümcem randevu almış banada bakalım ne yapıcak bana
ne için ikinci içinmi :uhm:
yok ayrı oturcak canım kıza acımamki ben o hakkını savunur cadaloz bilmiş bişey
babam görmüşte o diyo ne açıkgöz bişey cadaloza benziyo diyo kaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmile öyle bilmiş görünenlere pek aldanma aklı sıra uyanık görünmeye çalışıyordur
benide her gören çok şeytan çok fena sanıyor ama içime girince pek seme saf salak olduğumu hemencik anlıyorlar sırnaşık şey
öhöö öhööö seme salak demeyimde ne kadar kalbimin temiz tertemiz pırıl pırıl yumuşacık merhametli sevgi dolu olduğunu anlıyorlar deyim delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:
hadi hayırlısı canım benim olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile:enbuyukkk:a.s.
saol cnm mersi kaydirigubbakcemile5
hakkında hayırlısı olur inş.
bebiş çok bekletmez gelir çabucak

amin cnm hayırlısı olsun bakalım yarın ne diycek
tembel rahmim yan gelip yatıyor 9 aydır örümcek ağı tuttu dibim köşem içerde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam kızlar iim beryalim sen nasılsın haksevere bakayım dedim ama yok hala daha kızı uyutuyom bende huysuz ve mutsuz diş patlatıyo...ayyy beryal 2.bebek için kutluyorum seni ben şuan düşünemiorum bile...
canım benim yumurtalıklarım sorulu ve ben hemen ikinci olsun istiyorum dorukun kardeşi olsun birlikte büyüsünler.
haklısın cnm
bu arada senide tebrik ediyorum bencilce davranıp 1 tane yeter demiyorsun doruğu yalnız bırakmıyorsun
kardeşinin olması onun en büyük hakkı

evet canım.hemen olsunki olursa eğer beraber büyüsünler istiyorum.

yok gülüm daha erkmen bizim için doğumdan sonra birliktelikte ben problem yaşıyorum onun için bir doktora başvurayım dedim geçer geçer dedim ama nafile geçmiyor valla

belli etti kendini bilmiş neyse kaynım düşünsün ben ayda yılda bir görcem zaten
öyle sıkıfıkı bir aile değiller bizimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…