vilad üstlerden bir tane sen bana kargo yap yumurta haşlayım:)
bende aynı dertten muzdariptim cnm
benim düğünüm nişanım dul kadınınki gibi oldu eltimin herşeyi dört dörtlük :1closedeyes:
ama olsun ben kocikimi bulmuşum o yeter bana
zamanında bende başının etini çok yedim ama öyle yapıncada geriye dönüp telafi edemedikleri için gereksiz yere üzülüyorlar
dişli bir gelin olup herşeyi zamanında yaptırabilseydik keşke Çok üzgünüm çoook
neyse aman takma kafana boşver nasipten ötesi olmuyor malesef
nasibimiz kıtmış bizim
ben cıkıyorum iyi akşamlar
ben unuttum gitti aradan 12 sene geçmişevet canım nasip işi birazda ama insanın zorunada gidiyor işte
bende bıraktım kocikin başının etini yemeyi zaten olan ona oluyor kimsenin ruhu duymuyor
yazık adamada o beni memnun etmek için elinden geleni yapıyor daha ne olsun
yemek yedim vildan gelmişti eve dar düşüyor tombişimkızlar ordamısınız be yaaaa ayol ne diye sustunuz valla ben baktım olmuyor fasulye temizlemeye başladım heeee
ben cıkıyorum iyi akşamlar
afiyet olsun senin tombişede sanada canım benimben unuttum gitti aradan 12 sene geçmiş
eltin kaynananlarla birliktemi yaşayacak cnm yoksa ayrı evemi gelin gitti
eğer bilrliktelerse yani çok acırım
yemek yedim vildan gelmişti eve dar düşüyor tombişim
iyi akşamlar cnm yine bekleriz her zaman gel kızının görümcesi yada kaynının çalışmalarına bizzat şahit ol sırnaşık şey sırnaşık şey
ben unuttum gitti aradan 12 sene geçmiş
eltin kaynananlarla birliktemi yaşayacak cnm yoksa ayrı evemi gelin gitti
eğer bilrliktelerse yani çok acırım
delikafadulden çok heyecanlandım yarın için yuppiiiii :lepi:
sen nasılsın escales ne zamandır yoktun oğlun nasılkızlar neden sustunuz be yaaaaa
hakkında hayırlısı olur inş.delikafadulden çok heyecanlandım yarın için yuppiiiii :lepi:
ne için ikinci içinmi :uhm:bende çarşamba günü doğum yaptığım doktora gitmeyi düşünüyorum görümcem randevu almış banada bakalım ne yapıcak bana
aklinialirimsmile öyle bilmiş görünenlere pek aldanma aklı sıra uyanık görünmeye çalışıyorduryok ayrı oturcak canım kıza acımamki ben o hakkını savunur cadaloz bilmiş bişey
babam görmüşte o diyo ne açıkgöz bişey cadaloza benziyo diyo kaydirigubbakcemile3
saol cnm mersi kaydirigubbakcemile5hadi hayırlısı canım benim olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile:enbuyukkk: a.s.
hakkında hayırlısı olur inş.
bebiş çok bekletmez gelir çabucak
canım benim yumurtalıklarım sorulu ve ben hemen ikinci olsun istiyorum dorukun kardeşi olsun birlikte büyüsünler.selam kızlar iim beryalim sen nasılsın haksevere bakayım dedim ama yok hala daha kızı uyutuyom bende huysuz ve mutsuz diş patlatıyo...ayyy beryal 2.bebek için kutluyorum seni ben şuan düşünemiorum bile...
haklısın cnm
bu arada senide tebrik ediyorum bencilce davranıp 1 tane yeter demiyorsun doruğu yalnız bırakmıyorsun
kardeşinin olması onun en büyük hakkı
iyiyim canım ne olsun işte 9 aylık olduk bugün alsanaalsanasmilesen nasılsın escales ne zamandır yoktun oğlun nasıl
epey büyümüştür
ne için ikinci içinmi :uhm:
aklinialirimsmile öyle bilmiş görünenlere pek aldanma aklı sıra uyanık görünmeye çalışıyordur
benide her gören çok şeytan çok fena sanıyor ama içime girince pek seme saf salak olduğumu hemencik anlıyorlar sırnaşık şey
öhöö öhööö seme salak demeyimde ne kadar kalbimin temiz tertemiz pırıl pırıl yumuşacık merhametli sevgi dolu olduğunu anlıyorlar deyim delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:
saol cnm mersi kaydirigubbakcemile5
amin cnm hayırlısı olsun bakalım yarın ne diycek
tembel rahmim yan gelip yatıyor 9 aydır örümcek ağı tuttu dibim köşem içerde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
belli etti kendini bilmiş neyse kaynım düşünsün ben ayda yılda bir görcem zatenaklinialirimsmile öyle bilmiş görünenlere pek aldanma aklı sıra uyanık görünmeye çalışıyordur
benide her gören çok şeytan çok fena sanıyor ama içime girince pek seme saf salak olduğumu hemencik anlıyorlar sırnaşık şey
öhöö öhööö seme salak demeyimde ne kadar kalbimin temiz tertemiz pırıl pırıl yumuşacık merhametli sevgi dolu olduğunu anlıyorlar deyim delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?