kızlar gelicem doruk uyandı ona bişeyler yediricem
haklısın cnmcanım zor olacak ama hamile kalana kadar en azından oraya gitmek istiyorum.hamile kalırsam izmirde de güzel hastaneler var.iş hamile kalabilmekte.şimdi başka dr gitsem yine bir yığın testle hormon tahlilleri bide derdini anlat bir sürü bana daha zor geldi.o yüzden bu adama gideyim bakim ne diycek.doğumdan sonra 3 kez gittim zaten ama yaklaşık 5 aydır hiç gitmedim ve adeterimde bu ara düzensiz oldu baktırmam gerek .birde biliyorsun benim sol yumurtalık yok.sağ dakinde de çok az var.bir an önce hamile kalmamzsam belki birkaç tane olan sağlam yumurtamda yok olacak.o yüzden acele ediyorum.
bilmiyorumkismile niye emmediki beryal sütünmü yoktu yoksa tadınımı beğenmedi seninki :jeyyar:divişim ben hiç emziremedim ki kuşum
hep mama yedi sıpa
kız vildan sivasda caydanlık kalmadı bu kacıncı oldu
dün akşam yemekte balık vardı benim danada bir balık bir limon yiyip durdu bir görseniz gülmekten öldük haline arkasındanda elma kemirmeye çalışıyor yüzü gözü her tarafı elma oldu sıpanınaynen escales evin nesesi onlar su an elmi yicem diye kavga ediyor
selam cancağazlarrrr....
anam ne güsel toplanmışsınızzzz; ancak ben çıkıyorummmm...eve gidicemmm...
öpüyorum hepinizi...hoşçaklaınnnn
valla zar zor girebildim heee sıpa uyuyunca yazabildim yoksa kucağımda klavyeye mouse dokunup duruyor vermöeyince bağırıyordumaşallah topiği son zamanlarda hiç bu kadar kalabalık görmemiştim gözlerim yaşardı senağlama
hepinizde hoşgeldiniz tekrardan
vilad üstlerden bir tane sen bana kargo yap yumurta haşlayım:)
sule hoşgeldin gitme sakın
canım çok sıkkındı ama az önce birazı geçti
sonunda yarın sabah 8 e randevu alabildim :lepi:
araya sokmadığımız adam kalmadı eyvahedigeldismile
allahtan hastanenin ortağıyla kocik tanışıyorlar
ruhnazın sekreterini arattırıp randevu aldırmış
ameliyatı varmış ameliyattan önce beni alacakmış kaydirigubbakcemile2
dün banyomun tavanı aktı :sinifsinif: banyo yapıyordum farkettim çıktım banyodan kocike gidip yukarı söyliycem dedim oda olmaz dedi
görgüsüzlük olur bu saatte gidilmez dedi
onlar görgüden ne anlarlar dedim çıktım 10:30 da söyledim yaptırın banyoyu dedim :mymeka:
sabah biz uyurken yatak odasının penceresinden patır patır halı silkelediler
çok çekecem ben bu üstümdekilerden off ulen of
hırsımdan bende müziğin sesini sonuna kadar açtım apartmana konser verdim
ezan okunuyordu kapattım dur yine açıyım dinlesinler
ev sinema sistemi bağlı bilgisayarda gümbür gümbür oyun havaları açtım göbecik atıyorum kaydirigubbakcemile3
düğününüz nasıldı cnm
bizde dün ekmek yaptık kaynanamlarda 12 saat boyunca hamurla cebelleştim ellerim kollarım heryerim hamlamış
görüsüz insanlarla uğraşmak zor Allah sabır versinşule gitmiş
sıkma canını gülüm genelde böyle oluyor zaten arada eşlerin başına patlak vuruyor saolsun kaynanalar yüzünden geçmiş ya sen ona baaakkkgörüsüz insanlarla uğraşmak zor Allah sabır versin
yazdıktan sonra komşu geldi çıkmak zorunda kaldım
düğünümüz güzeldi ama ben sinir küpüydüm
bana ne yapmadılarsa hepsini yaptılar aman sorun çıkmasın bir hoşgörü havaları bizde tartşıma çıkarmaya bahane arıyolardı
zavallı kocikin başını şişirdim kaç gündür ne oluyosa ona oluyor kaynanamlara bişey söyleyemeyince
maşşallah sıpana bizdeo günleri görcez inşalah
nazar deydirdi vildoş
maşallah de oğlunun iştahına nazar değmesinvalla zar zor girebildim heee sıpa uyuyunca yazabildim yoksa kucağımda klavyeye mouse dokunup duruyor vermöeyince bağırıyordu
delikafaduldendelikafadulden kız allah iyiliğini versin senin
bende aynı dertten muzdariptim cnmgörüsüz insanlarla uğraşmak zor Allah sabır versin
yazdıktan sonra komşu geldi çıkmak zorunda kaldım
düğünümüz güzeldi ama ben sinir küpüydüm
bana ne yapmadılarsa hepsini yaptılar aman sorun çıkmasın bir hoşgörü havaları bizde tartşıma çıkarmaya bahane arıyolardı
zavallı kocikin başını şişirdim kaç gündür ne oluyosa ona oluyor kaynanamlara bişey söyleyemeyince
yarın start veriyoruz inşallahanam bir anda altta 3 kişi kalıverdik heeee vildancım bebiş çalışmalarına devammı tam hızla
nazar deydirdi vildoş
nazar deydirdi vildoş
maşallah de oğlunun iştahına nazar değmesin
ağzının tadınıda biliyomuş limon-balık
bende aynı dertten muzdariptim cnm
benim düğünüm nişanım dul kadınınki gibi oldu eltimin herşeyi dört dörtlük :1closedeyes:
ama olsun ben kocikimi bulmuşum o yeter bana
zamanında bende başının etini çok yedim ama öyle yapıncada geriye dönüp telafi edemedikleri için gereksiz yere üzülüyorlar
dişli bir gelin olup herşeyi zamanında yaptırabilseydik keşke Çok üzgünüm çoook
neyse aman takma kafana boşver nasipten ötesi olmuyor malesef
nasibimiz kıtmış bizim
yarın start veriyoruz inşallah
16 ay önce bırakmıştım tedaviyi :hulya:
çok pis gözüm değer övünmek gibi olmasın sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?