Dokuz Doğuranlar

haklısın cnm
bu arada senide tebrik ediyorum bencilce davranıp 1 tane yeter demiyorsun doruğu yalnız bırakmıyorsun
kardeşinin olması onun en büyük hakkı
divişim ben hiç emziremedim ki kuşum
hep mama yedi sıpa
bilmiyorumkismile niye emmediki beryal sütünmü yoktu yoksa tadınımı beğenmedi seninki :jeyyar:
kız vildan sivasda caydanlık kalmadı bu kacıncı oldu

hg özbek
kusura bakmayın yemek yapıyorum hemde balkonda vildanı bekliyorum hava karardı servis karşı kaldırımda bırakıyor korkuyormuş ödlek tavık :sinifsinif:

sorma cnm bu demliğim çok güzeldi çok seviyordum :gitme:
ev demlik mezarlığına döndü
hepsinin üstü var altı yok akannehir tek alt satılsa alt alacam ama malesef takım almak zorundayım yine eyvahedigeldismile

selam cancağazlarrrr....
anam ne güsel toplanmışsınızzzz; ancak ben çıkıyorummmm...eve gidicemmm...

öpüyorum hepinizi...hoşçaklaınnnn

maşallah topiği son zamanlarda hiç bu kadar kalabalık görmemiştim gözlerim yaşardı senağlama
hepinizde hoşgeldiniz tekrardan

aynen escales evin nesesi onlar su an elmi yicem diye kavga ediyor
dün akşam yemekte balık vardı benim danada bir balık bir limon yiyip durdu bir görseniz gülmekten öldük haline arkasındanda elma kemirmeye çalışıyor yüzü gözü her tarafı elma oldu sıpanın
selam cancağazlarrrr....
anam ne güsel toplanmışsınızzzz; ancak ben çıkıyorummmm...eve gidicemmm...

öpüyorum hepinizi...hoşçaklaınnnn

hoşgeldin ve güle güle canım benim

maşallah topiği son zamanlarda hiç bu kadar kalabalık görmemiştim gözlerim yaşardı senağlama
hepinizde hoşgeldiniz tekrardan
valla zar zor girebildim heee sıpa uyuyunca yazabildim yoksa kucağımda klavyeye mouse dokunup duruyor vermöeyince bağırıyordu

vilad üstlerden bir tane sen bana kargo yap yumurta haşlayım:)

delikafaduldendelikafadulden kız allah iyiliğini versin senin

düğününüz nasıldı cnm
bizde dün ekmek yaptık kaynanamlarda 12 saat boyunca hamurla cebelleştim ellerim kollarım heryerim hamlamış

görüsüz insanlarla uğraşmak zor Allah sabır versin
yazdıktan sonra komşu geldi çıkmak zorunda kaldım
düğünümüz güzeldi ama ben sinir küpüydüm
bana ne yapmadılarsa hepsini yaptılar aman sorun çıkmasın bir hoşgörü havaları bizde tartşıma çıkarmaya bahane arıyolardı
zavallı kocikin başını şişirdim kaç gündür ne oluyosa ona oluyor kaynanamlara bişey söyleyemeyince

anam bir anda altta 3 kişi kalıverdik heeee vildancım bebiş çalışmalarına devammı tam hızla

sıkma canını gülüm genelde böyle oluyor zaten arada eşlerin başına patlak vuruyor saolsun kaynanalar yüzünden geçmiş ya sen ona baaakkk
maşşallah sıpana bizdeo günleri görcez inşalah

görürsünüz canım benim benim sıpa sütün düşkünü illa emicek yedirsemde o süt olmadan doymuyor ama saolsun sol göğsümü yara yaptı malum 6 dişimiz oldu birde üst dişer çıktı fırsatını bulunca geçiriveriyor göğüs benim delindi valla

valla zar zor girebildim heee sıpa uyuyunca yazabildim yoksa kucağımda klavyeye mouse dokunup duruyor vermöeyince bağırıyordu

delikafaduldendelikafadulden kız allah iyiliğini versin senin
maşallah de oğlunun iştahına nazar değmesin
ağzının tadınıda biliyomuş limon-balık

bende aynı dertten muzdariptim cnm
benim düğünüm nişanım dul kadınınki gibi oldu eltimin herşeyi dört dörtlük :1closedeyes:
ama olsun ben kocikimi bulmuşum o yeter bana
zamanında bende başının etini çok yedim ama öyle yapıncada geriye dönüp telafi edemedikleri için gereksiz yere üzülüyorlar
dişli bir gelin olup herşeyi zamanında yaptırabilseydik keşke Çok üzgünüm çoook

neyse aman takma kafana boşver nasipten ötesi olmuyor malesef
nasibimiz kıtmış bizim
anam bir anda altta 3 kişi kalıverdik heeee vildancım bebiş çalışmalarına devammı tam hızla
yarın start veriyoruz inşallah
16 ay önce bırakmıştım tedaviyi :hulya:
nazar deydirdi vildoş

çok pis gözüm değer övünmek gibi olmasın sempatiksalakcinni

nazar deydirdi vildoş

maşallah diyorum zaten sıpamın iştahına bu arada hadi hayırlısı inşallah tez vakitte olur bebiişin :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…