senin şu hazır cvplarına hastayım ya kaydirigubbakcemile3
evet kız olcakmış canım sağolasın bugün öğrendik rabbim sanada en kısa zamanda tattırır bu güzelliği inş.sulezehra canım ne güzel ya kızın olcakmış bende hep kızım olsun istiyorum
sağlıkla doğup kucağına almayı nasip etsin mevlam.darısı tüm isteyenlere
biraz yorgunum sadece canımevet biraz durgundun sonunda güldürebildim seni kaydirigubbakcemile5
yanılıyormuyum üzerinde bi durgunluk var demi sengözlerimebaksanab
evet kız olcakmış canım sağolasın bugün öğrendik rabbim sanada en kısa zamanda tattırır bu güzelliği inş.
biraz yorgunum sadece canım
ama güldürdün beni Allahta en kısa zamanda senin yüzünü güldürür inş.
tamam canım sende Allaha emanetsin yarın 3.30 a kadar burda olurum sonra yokum amcamlara gidicemamin cnm inşallah
ben kaçtım kızlar ütü yaptım gömlekler yerleşecek
öyle bir geçer zamanki başladı dizimi kaçırmayım
sabahın köründe kalktım birde uykum varki mirmirmirmir
sulezehra Şeniz dyd Şeniz beryal Şeniz iyi akşamlar kızlar Allaha emanet olun
yarın görüşürüz
hayırlısı olsun canım benim inşallah tez zamanda kavuşursun meleğine.anca beraber kanca beraber :lepi:
klomene başladım bugün hayırlısı olsun hakkımızda dualarınızı bekliyorum eyvahedigeldismile
rufeyde hoşgeldin cnm nasılsın
maşallah bebişe baya büyüdü annesi az kaldı kollarına almaya hayırlısıyla :Saruboceq:
sende bize dua et olurmu ...durumumuzu senden iyi kimse bilemez
harıl harıl kızına arkadaş yapmaya çalışıyoruz bak topikce kaydirigubbakcemile3
selam canım hoşgelsin.inşallah tutunuyordur meleğin anneciğine.slm kızlarnasılsınız.ben çarşamba günü aşılama yaptırdım ve günlerin geçmesini bekliyorum.27 ekim test günüm ama günler geçmiyor,kasıklarımda inanılmaz ağrı var,aynı adet olacakmışım gibi bilemiyorum.hayırlısı artık.
haydi bakalım canikom sanada hayırlısı olsun.bu ay 4 kişi birden başlıyo tekrar çalışmalar .inşallah rabbim yüzümüzü güldürür hepimizin.mrb canlarım nasılsınız haksever yine gelmemiş inşallah iyidir
bende gittim kızlar sabah başladık bakalım hayırlısı olsun
smear ve kültür aldılar eşimdende test istediler bisürü adetimin 2.günü
gitcem hormon tahlilleri yapılcak sonra heyet raporu çıkacak vee artık klomen yok dedi.dr.zaman kaybetmeyelim dedi zaten en fazla 4 defa kullanabilirsin klomen dedi.direk aşılama yapılcakmiş ilaçlar için raporu çıkarcaz öncelikle adet oluncada tedavi başlıyo hayırlısıyla bakalım.şimdi bikaç ilaç verdi biraz mantarın var dedi öyle işte kızlar
canım benim sana ne desem boş biliyorum.ama kendini hırpalama olurmu.ne yapsan yap zamanı değilse olmaz zaten.rabbim biliyor .zamanı geldiğinde gönderecek meleğini.sakın isyan etme.merak edenler soranlar dua edenler allah razı olsun ama olmadı ne bekliyodumki zaten olmadı işte söylücek bişiyim yok yapcak bişiyimde ... allah halimi görsün başka edecek duamda kalmadı yaıcak şeyimde anca toparlandım kusura bakmayın iyiyim ama sağolun nasip değilmiş o haberi vermek daha bana nasip olmamış olmadı........................
evet kız olcakmış canım sağolasın bugün öğrendik rabbim sanada en kısa zamanda tattırır bu güzelliği inş.
amin cnm inşallah
yarın görüşürüz
amin cnm inşallah
yarın görüşürüz
selam canlarım.
iyi akşamlar herkese opuyorumnanaktan
hayırlısıyla tedeviye başlammışsın canım.inşallah bu kez gelir meleğin.çok naz yapıyo yaramaz sana.
sağol canım iyiyim yeni umutlarla başladık inşallah
dua et canım bizim içinde yoruldum valla artık ama pes etmicem yinede
merak edenler soranlar dua edenler allah razı olsun ama olmadı ne bekliyodumki zaten olmadı işte söylücek bişiyim yok yapcak bişiyimde ... allah halimi görsün başka edecek duamda kalmadı yaıcak şeyimde anca toparlandım kusura bakmayın iyiyim ama sağolun nasip değilmiş o haberi vermek daha bana nasip olmamış olmadı........................
canım duyanda anne değilsin zannedicek en azından bi kerede olsa yaşamışsın o duyguyu bence haline şükret mevla ne buyuruyo verdiğim nimetlere şükredinki artırayım sende yeterince şükrünü eda et bak nasıl artıcak çifter çifter gelcek meleklerin inşallah belkide allah söyletti hıı nr dersin söyleyen gafil ise söyleten gafil değil demişler biraz hoca vaizi gibi oldu amabirgün bizde anne olacaz
selam canlarım.
iyi akşamlar herkese opuyorumnanaktan
çok şükür var bir tane hiç yok değilcanım duyanda anne değilsin zannedicek en azından bi kerede olsa yaşamışsın o duyguyu bence haline şükret mevla ne buyuruyo verdiğim nimetlere şükredinki artırayım sende yeterince şükrünü eda et bak nasıl artıcak çifter çifter gelcek meleklerin inşallah belkide allah söyletti hıı nr dersin söyleyen gafil ise söyleten gafil değil demişler biraz hoca vaizi gibi oldu ama
iyi akşamlar yine yetişemedim canlarım ama böylelikle belki telafi etmişimdir
selam arkadaslar bu topiği yeni buldum bende bebek istiyorum 17aylık evliyim hiç korunmadım ama bebeğim olmadı 1yıllık evliyken doktora gittim bi sorun yok zamanı var dedi ama yine olmadı 2ay önce bişeyler olduğunu anladık ve eşim doktora gitti veee bingo sperm sayısı yetersiz üstelik varikosel teşhisi konuldu yıkıldık doktor ameliyat diyor ama ben hiç kıyamıyorum eşime olmasın ilk önce aşılama deneyelim diyorum doktorumda öyle demişti ama üroloji uzmanı direk ameliyat diyor çok basit sanki ne yapsak karar veremedim şimdide ev tasıma işleriyle uğrasıyorum para durumuzuda şuan ev aldığımız için sınırlı ne yapacağımıza karar veremedik çok üzgünüm haksevere çok üzüldüm çok ağladım sanki benim sonucum negatif çıktı gibi hissettim allah ona sabır versin çokkkkk zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?