canım günaydınnnn....gördüğüm kadarı ile senin lh değerin yüksekkk...Bende LH den korkuyordumm....Ama benim o normal sanırımmm...Bence Seninde LH hormonun yüksek olduğu için yumurtlamayı zamanında yapmadığı için adet olamıyor ve hamile kalamıyorsunnn....:sinifsinif:
opuyorumnanaktan mafoldumben
slm kızlarr.
divincim üst komşudanmı sorunlusun...buarada iyi< etmişsin bence bravo sanA....DİKKAT EDERLER BUNDAN SONRA İNŞ..
prolaktin hormonunu anladık strese dayalı yükseliyor moralin iyiyse düşüyor o tamam cepte ama bu LH ne oluyoki
onu ne yükseltiyor ne düşürüyor acep CADIARZU
BERYALcim gelince bu mesajımı oku bakalım senin bu diviş iyimi etmiş kötümü
dün oturma odasının balkonunun demirlerinde ve taşında pislik gördüm
bu ney diye yakından baktımki kusmuk
o anda ipler koptu bende sinirden zangır zangır titredim çıktım yukarıya
Allahtan kadın evde yoktu yoksa yolacaktım o kadar gözüm döndü
anneme gittim ,akşamda gelince baktımki yağmur biraz temizlemiş
yağlıboya yapmıştım o yüzden yapışmamış yoksa yapışır kalırdı
dolaptan cıvık bir domatesi aldım sıktım aynı yere tabi hepsi gitmemiş onların pislikten eserler var ben sadece biraz ekleme yaptım
sabah kalktım kadına balkondan bağırdım bu ney niye böyle yapıyosunuz elinize ne geçerse aşağı atıyorsunuz yapmayın lütfen dedim
çokta kibarım rica ediyorum lütfen yapmayın dedim
ben buna ölsem dokunamam bu nolacak dedim
kadında müsaitsen geliyim siliyim dedi
dün akıl hocam büyük ablamla annemle istişare yapmıştık bu konuda
ablam sildir asla taviz verme taviz tavizi doğurur dedi
kadın geldi utancından kıpkırmızı olmuş sildi demirleri balkonu
arkasından bende tabi sildim öyle bırakmadım loc birde kirçözle tahta fırçasıyla girştim balkona
hala midem kalkıyor düşündükçe
kocik yazın fayanslarını değişecek birde boya yapacam :sinifsinif:
sence ona sildirdiğime iyimi ettim
kocike söyledim oda o kadarına gerek yoktu söylesen yeterdi dedi
ablamla annem iyi etmişsin dedi bende arada kaldım
ya ne ben kiracıyım nede o ömür boyu yüz yüze bakacaz
o ettiğinden utanmıyo ben madurum ben yerin dibine geçiyorum mafoldumben mafoldumben
babam bile çok üzüldü dün "ben kızıma rahat etsin diye ev aldım rahatını daha çok kaçırıdm diye üzülüyor mafoldumben
yaa nerdesiniz kötü gün dostlarım mafoldumben
nolur gelin daha yeni çıkmıştım bunalımdan tekrar girmek üzereyim bana bişeyler söyleyin :gitme:
Allah iyilikler versin cnmAlisada iyi canım .bi elimde sallıyorum devalı uyumuyor bıdık...
Sen neden bunalıma giriyosun kız boşver komşuyu haşla kadını at sinirini:)
LH DE YUMURTLAMAYI SAĞLAYAN BİR HORMON DÖNGÜGÜ ADET DÜZENSİZLİĞİNİ YAPAN ETKENN...BENİM O YÜKSEKTİ ÖNCEDEN DÜŞMÜŞ ŞİMDİ...
VE KİLO İLE İLGİLİ TATLIMMM...
GERÇİ SEN BERYOŞA SORMUŞSUN AMA FİKRİMİ SÖYLEMEN EDEMİYECEMM...BOŞVER İYİSİNİ YAPMIŞSINNN...SENİ CANI GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUMM..EN AZINDAN AKILLANMIŞTIR VE BİR DAHA BAŞINA MUSALLAT OLMAZZ...BÖYLE İNSANLAR ÇOK VURDUM DUYMAZDIRR YUHH DİYORUM ORAYA NASIL KUSMUŞŞŞŞ...VALLA PESS...O UTANMIYORDA SENMİ UTANICAKSINNN...
HİÇ ÜZÜLMEE BENDE AYNISINI YAPARDIMMMM...bayanssulusmile
AMA DOMATES OLAYI ÖLSEM AKLIMA GELMEZZDİ HE VALLA....kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile
hosbulduk canım nasılsın
iyiyiz canım ikimizde cok sükür evet fazla oturamıyom kusura bakamyın bitanem
okudum komsu olayını iyi etmişsin bosver üzme canını o yılmadıkca sende yılma üstüne git
taviz vermeki anlasın hatasınılmaz:
canımcım benim cıkmam gerek kusuruma bakma emi bi rayına otursun doya doya sohbet edicem senle özlüyorum aklım sürekli burda
iyi geceler canım neden hayırdıriyi geceler kızlar çok canım sıkkın çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?