BERYALcim gelince bu mesajımı oku bakalım senin bu diviş iyimi etmiş kötümü
dün oturma odasının balkonunun demirlerinde ve taşında pislik gördüm
bu ney diye yakından baktımki kusmuk
o anda ipler koptu bende sinirden zangır zangır titredim çıktım yukarıya
Allahtan kadın evde yoktu yoksa yolacaktım o kadar gözüm döndü
anneme gittim ,akşamda gelince baktımki yağmur biraz temizlemiş
yağlıboya yapmıştım o yüzden yapışmamış yoksa yapışır kalırdı
dolaptan cıvık bir domatesi aldım sıktım aynı yere tabi hepsi gitmemiş onların pislikten eserler var ben sadece biraz ekleme yaptım
sabah kalktım kadına balkondan bağırdım bu ney niye böyle yapıyosunuz elinize ne geçerse aşağı atıyorsunuz yapmayın lütfen dedim
çokta kibarım rica ediyorum lütfen yapmayın dedim
ben buna ölsem dokunamam bu nolacak dedim
kadında müsaitsen geliyim siliyim dedi
dün akıl hocam büyük ablamla annemle istişare yapmıştık bu konuda
ablam sildir asla taviz verme taviz tavizi doğurur dedi
kadın geldi utancından kıpkırmızı olmuş sildi demirleri balkonu
arkasından bende tabi sildim öyle bırakmadım loc birde kirçözle tahta fırçasıyla girştim balkona
hala midem kalkıyor düşündükçe
kocik yazın fayanslarını değişecek birde boya yapacam :sinifsinif:
sence ona sildirdiğime iyimi ettim
kocike söyledim oda o kadarına gerek yoktu söylesen yeterdi dedi
ablamla annem iyi etmişsin dedi bende arada kaldım
ya ne ben kiracıyım nede o ömür boyu yüz yüze bakacaz
o ettiğinden utanmıyo ben madurum ben yerin dibine geçiyorum mafoldumben mafoldumben
babam bile çok üzüldü dün "ben kızıma rahat etsin diye ev aldım rahatını daha çok kaçırıdm diye üzülüyor mafoldumben
vereliniortak delikafadulden alkisalkisalkis dün aşağıdaki komşuma oturmaya gittimwalla okuyunca benim arkadaşım olduğunu anladım.
heheeeeeeeeeeeeeeeeeee
en iyisini yapmışsın içini ferah kafanı rahat tut.tebrik ederim seni.domateste süpermiş.
sen değilmiydin evime geldiğimden beri husursuz ediliyorum diye.çok ta iyi olmuş yani.onlar yapmaya utanmamış sen niye utanasın ki.şimdi bunu yapmasaydın ilerde de daha kötü şeyler olurdu.belkiş yine olacak ama olsun senin tavrını gördüler.belki biraz da olsa dikkatli olurlar.yine olursa yine söyle.senin kayıtsız kalman onların işine gelir.
birşeylerden rahatsızsan bunu dile getirmek senin en doğal jakkın.ve orta onların yaptığı bir sorun varsa tabiki de onlar çözecek canım.sen en doğrusunu yaptın.:lepi:
hayırlı cumalar neslişimgünaydınnn cancağazlarımmmmmmmmmmmm....
Hayırlı cumaalr olsunnn...
Size anlatmadan edemeyecem; sabah okadar güsel bir rüya ile uyandım ki; rüyamda oğlum olmuş emziriyorum uyutuyorum yatırıp üstünü örtüyorum adınıda ÇINAR koymuşuz kardeşime diyorum ki çınara biraz göz kulak ol ben bir dışarı çıkıyorum diyorummm...Oyy öyle güsel bir rüyaydıki halen etkisindeyimmm...Kokusu halen burnummmdaa...
Beryalim dün değerlerimi yazdım sence nasıl? Prolaktin yüksekliği benim için sorun olur mu?
kızım durmuyor gelcem
hayırlı cumalar hanımlar rabbim bu mübarek günde ettiğimiz duaları geri çevirmesin inş.
iyilik canım dün kızımın veli toplantısı vardı oraya gittimşule naber cnm
seninde hayırlı cumaların olsun
çok sessizleştin bu ara sen :gitme:
iyilik canım dün kızımın veli toplantısı vardı oraya gittim
sakin bir evde oturamadım son zamanlarda hergün bişey çıkıyor sözde dinlenicektim
önceki günde oturma odamı temizledim artık kış geldi peteğin önündeki kanepeyi çektim perdelerini yıkakdım camını sildim bir günüde öyle bitirdim popomun üstüne bi oturamadım yani
dün yaptığına çok güldüm ya
ama iyi yapmışsın hiç vicdan azabı çekme haketmiş o kadın
inş. akıllanmıştır
evet aynen öyle canım bazı haddini bilmezlere ders vermek gerekirdün bende temizlik yaptım o sinirle apartmanıda süpürdüm
temizlikçi kadının kocası ölmüşte gelemedi
yarında eltimin annesi gelecek oturmaya pasta börek yapacam az sonra
kadına iyi ettim evet dün çok kötü hissediyordum kendimi ama şimdi iyi yaptığıma inanıyorum
insanoğluna acırsan acınacak hale düşersin
acımaya gelmez kimseye
maviş oğluşun çok tatlı maşallahslm kızlarr uzun zaman oldu girmeyeli biliyorum ama sizi unuttugumu sanmayın sakın çok özledim sizi ama gelemedim bi türlü gelen giden oldu birazda rahatsızım ama daha dr gitmedim bi görünmem lazım kırkım çıkınca gitmem gerekiyomus ama bana öle bişi demediler gitmemiştim o yüzden gidicem biz iyiyiz oğlumda iyi dört aylık oldu maşallah şimdi elini emiyo kimi zaman yalıyor agu huu filan diyor kendince konusuyor benden haberler böle bu arada baya giremicem pcyi sattık yenisini alana kadar uzak kalacam sizden allaha emanet olun sizleri çok seviyorum doğum yapmış arkadaslarımıza allah analı babalı büyütsün hamile kalmak isteyen arkadaslarıma tez zzamnda hamile kalmalarını nasip etsin rabbim benden bu kadar arkadaşlar unutulmamak dileğiyle hoşçakalın yeni resimler yüklemeye çalışıyorum hata veriyo sürekli ama inatla denemeye devam ediyom öptüm sizlerii oğluşumda ellerinizden öper teyzeleriii allaha emanet olun selametle kalınn
slm cnm hoşgeldin Şenizslm kızlar nasılsınız.bende farklı bir gelişme yok ama hatırınızı sorayım dedim.hepinizi öpüyorumolumunekankayizsmile
yine kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?