Dokuz Doğuranlar

walla okuyunca benim arkadaşım olduğunu anladım.
heheeeeeeeeeeeeeeeeeee
en iyisini yapmışsın içini ferah kafanı rahat tut.tebrik ederim seni.domateste süpermiş.
sen değilmiydin evime geldiğimden beri husursuz ediliyorum diye.çok ta iyi olmuş yani.onlar yapmaya utanmamış sen niye utanasın ki.şimdi bunu yapmasaydın ilerde de daha kötü şeyler olurdu.belkiş yine olacak ama olsun senin tavrını gördüler.belki biraz da olsa dikkatli olurlar.yine olursa yine söyle.senin kayıtsız kalman onların işine gelir.
birşeylerden rahatsızsan bunu dile getirmek senin en doğal jakkın.ve orta onların yaptığı bir sorun varsa tabiki de onlar çözecek canım.sen en doğrusunu yaptın.:lepi:

günaydınnn cancağazlarımmmmmmmmmmmm....

Hayırlı cumaalr olsunnn...

Size anlatmadan edemeyecem; sabah okadar güsel bir rüya ile uyandım ki; rüyamda oğlum olmuş emziriyorum uyutuyorum yatırıp üstünü örtüyorum adınıda ÇINAR koymuşuz kardeşime diyorum ki çınara biraz göz kulak ol ben bir dışarı çıkıyorum diyorummm...Oyy öyle güsel bir rüyaydıki halen etkisindeyimmm...Kokusu halen burnummmdaa...

Beryalim dün değerlerimi yazdım sence nasıl? Prolaktin yüksekliği benim için sorun olur mu?

vereliniortak delikafadulden alkisalkisalkis dün aşağıdaki komşuma oturmaya gittim
anlattım rahatsızlığımı sildirdiğimi falan oda iyi yapmışsın dedi
bende sessiz durduğuma hanım durduğuma aldanmasın kangallıyım it damarımı çıkarmasın dedim kaydirigubbakcemile3
onlar yaptıkça bende uğraşacam onlarla
benim üstümde onlar varsa onların üstünde de Allah var
yaptıklarını yanlarına koymaz inşallah :lepi:
hayırlı cumalar neslişim
hayra yoralım hayır olsun inşallah yakın zamanda kucağın bebiş dolsun :Saruboceq:
kızım durmuyor gelcem

günaydın hayırlı cumalar özbekŞeniz

beryal googleye ovitrelle yazıp görsellere tıklayınca doruk'un resmi çıkıyor delikafadulden delikafadulden
meşhur olmuş doruk artis olmuş kaydirigubbakcemile3

şule naber cnm
seninde hayırlı cumaların olsun
çok sessizleştin bu ara sen :gitme:
iyilik canım dün kızımın veli toplantısı vardı oraya gittim
sakin bir evde oturamadım son zamanlarda hergün bişey çıkıyor sözde dinlenicektim
önceki günde oturma odamı temizledim artık kış geldi peteğin önündeki kanepeyi çektim perdelerini yıkakdım camını sildim bir günüde öyle bitirdim popomun üstüne bi oturamadım yani
dün yaptığına çok güldüm ya
ama iyi yapmışsın hiç vicdan azabı çekme haketmiş o kadın
inş. akıllanmıştır

dün bende temizlik yaptım o sinirle apartmanıda süpürdüm
temizlikçi kadının kocası ölmüşte gelemedi
yarında eltimin annesi gelecek oturmaya pasta börek yapacam az sonra

kadına iyi ettim evet dün çok kötü hissediyordum kendimi ama şimdi iyi yaptığıma inanıyorum
insanoğluna acırsan acınacak hale düşersin
acımaya gelmez kimseye

evet aynen öyle canım bazı haddini bilmezlere ders vermek gerekir

slm kızlarr uzun zaman oldu girmeyeli biliyorum ama sizi unuttugumu sanmayın sakın çok özledim sizi ama gelemedim bi türlü gelen giden oldu birazda rahatsızım ama daha dr gitmedim bi görünmem lazım kırkım çıkınca gitmem gerekiyomus ama bana öle bişi demediler gitmemiştim o yüzden gidicem biz iyiyiz oğlumda iyi dört aylık oldu maşallah şimdi elini emiyo kimi zaman yalıyor agu huu filan diyor kendince konusuyor benden haberler böle bu arada baya giremicem pcyi sattık yenisini alana kadar uzak kalacam sizden allaha emanet olun sizleri çok seviyorum doğum yapmış arkadaslarımıza allah analı babalı büyütsün hamile kalmak isteyen arkadaslarıma tez zzamnda hamile kalmalarını nasip etsin rabbim benden bu kadar arkadaşlar unutulmamak dileğiyle hoşçakalın yeni resimler yüklemeye çalışıyorum hata veriyo sürekli ama inatla denemeye devam ediyom öptüm sizlerii oğluşumda ellerinizden öper teyzeleriii allaha emanet olun selametle kalınn

slm kızlar nasılsınız.bende farklı bir gelişme yok ama hatırınızı sorayım dedim.hepinizi öpüyorumolumunekankayizsmile

maviş oğluşun çok tatlı maşallah
belki birdahaki gelmene ben hamile kalırım bakarsın boshayallersmile
slm kızlar nasılsınız.bende farklı bir gelişme yok ama hatırınızı sorayım dedim.hepinizi öpüyorumolumunekankayizsmile
slm cnm hoşgeldin Şeniz

orays hoşgeldin
maşallah seninde doğumun yaklaşmış
geçen gün belirsiz offf of herkesler hamile kaldı anne oldu topiği terketti ben çakıldım kaldım buraya demirbaş gibi :gitme:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…