Dokuz Doğuranlar

heheheeeeeeeee görümlük taksın sana o zaman kaydirigubbakcemile3

aklinialirimsmile eveeett bu espiriyi öğleden sonra kullanıyım
bu arada mesajını beğenecem ama benim beğendim tuşum yok beğenmedim kalmış bana sempatiksalakcinni

hep öle olur zaten sen kaçsanda seni bulurlar.ama ne yapacaksın eşinin hatrı var.katlanacaksın mecbur.ben nasıl kaynanatörlere katlanıyorum ohaoldumsmile
eşlerimiz olmasa çekilmezler ama ne yapalım Çok üzgünüm çoook

hııı öyle :dilcikar:

senin kaynanatör kışı sende geçiriyordu geçen seneler
hala geliyormu yanınıza merak ettim CADIARZU

ya sorma bende çok üzgünüm valaye mesaj bile atmak istemiyorum.ne yazacağımı bilmiyorumki.böyle zamanda ne desen boş.o acısını yaşasın ilerdeki günlerde gelince yine konuşuruz.çok üzüldüm bende.ama rabbim hayırlısını nasip etsin herkese.
senin tedavinde aklımda canım .inşallah hayırlı haberlerle gelirsin .:lepi:
dediğim ilaçları anlat doktora.beklemek istemediğini söyle.
ovitrelle ve ganolf iğneler

hııı öyle :dilcikar:

senin kaynanatör kışı sende geçiriyordu geçen seneler
hala geliyormu yanınıza merak ettim CADIARZU

hehe gelemezki bu yıl.ben annemlerin aprtmandayım yani annem yanımda .gelipte kime çene yapacak .annem onu konuşturmaz ki naniknaniknaniknanik
beni alır yanına o evde yalnız kalır.annemden ve abimdan tırsıyorlar gelemezler bence bu yıl bilmiyorumkismile.hem ben eşimin yanına yurt dışına gidicem yada istanbula gidicem.yani bu kış ne yapacağımı bende bilmiyorum eşim gel haydi derse doruku kapıp gidicem nereye çağırısa .kaydirigubbakcemileonlarla uğraşamıycam bu yıl ama onlardan daha ses yok :1shok:

bende geçen gün özelden mesaj yazdım korka korka eyvahedigeldismile ...acısını paylaşıyım derken kırmaktan daha çok üzmekten korktum :çok üzgünüm:

cnm doktoruma söyledim
onun için rapor çıkarmak gerekiyormuş rapor içinde klomen tedavisinden sonuç alamamış olmak gerekiyormuş
kızılaydaki doktorumda aynısını söylemişti
şimdilik klomen deniycekmiş
kızılayda tedavi olurken 1,5 sene içinde 2 kere yumurtam istenilen büyüklüğe ulaşmıştı birinde pregnyl buldum vurundum ikinci sefere sivasta eczane koymadık alt üst ettik ama bulamadık
ikisinde de hamile kalmak kısmet olmadı

birdaha pregnyl falan yazarsa dr ilçelere bakacaz artık

Son düzenleme:

eşinin yanına gidecende temellimi gidecen yoksa ziyaretemi :uhm: hem ziyaret hem ticaret amaçlı :jeyyar:
istanbula ne için gidiyon ordada bir evmi kiralıycan yoksa akannehir

dimek kaynanan annenle abinden tırsıyo sırnaşık şey
benim annemde çok dominanttır ...dobra olduğu için ve herşeyi doğru hatırlayıp hiç unutmadığı için ,hep doğru söylediği için annemden de herkes çekinir :lepi:
ama ben tırsak ödlek hiç anneme çekmemişim bilmiyorumkismile

evet canım hem ziyaret hem ticaret :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
eşim yurt dışında çlışıyor ya canım onun yanına ziyerte gidicem.
gemileri istanbula gelirsede istanbula gidiyorum otelde kalıyoruz bir kaç gün sonra dönüyorum ben .o da ayrılıyor istanbuldan.ama şimda ocak ayına kadar gelemiycek istanbula. ya ben dubai ye yada çine gidicem yada istanbula o gelecek uçakla o zaman görüşeceğiz.ama şu an tam belli değil.şu an taiwanda eşim.

evet ya kaynanam annemde tırsıyor .aslında bende de tırsıyor ama ben kırmak istemiyorum ya o saygımı yanlışa çekip benden korkuyor diye düşünüyor sanırım.önümden arkamdan konuşuyo.ama allahtan eşim bana laf söyletmiyorda o ölece bakakalıyor.kaynanam 6 yıl oldu hala alışamadı bana.beni karadeniz kadınlarıyla kıyaslıyor çalışıyorum diye laf söyler gezmeme karışır alışverişime karışır araba kullanmama karışır ayyy beni delirtcek herşeyi yapıyor yani.

canım prengly yada ovitreel yazarsa doktorun hemen eczanden iste onlar 1 gün içinde ecza depolarında getirirler sana.

valla senin yerinde olmak isterdim ne güzel yerler gezip görecen bu sayede boshayallersmile
çin hariç heryer güzeldir :1ninca:
çine gitsem ben açlıktan ölürüm heralde onların yediklerini görünce iştah miştah kalmaz :bbo:

boşver takma kafana eşin sana destekmişya
o alışveriş yapma derse sen inadına yap
araba kullanma derse inadına kullan
benim kaynanamda bana kızıyor ehliyete gitmiyorum diye
dünya tersine kaydirigubbakcemile3
bende kaynanama inat ehliyet almıyorum
hem alsam ben kendim için alırım o istiyor diye değil
ayyyyy daral geldi
benim en kötü huyum biri bana bişeyi yap derse yararıma bile olsa yapmıyorum :sinifsinif:
yapma dediklerinide inada yapıyorum -tatlicadiarzu-
bu huyumu hiç sevmiyorum ama elimde değil :kedi:
başkasının dediği değil benim dediğim olacak illa :lepi:
canım prengly yada ovitreel yazarsa doktorun hemen eczanden iste onlar 1 gün içinde ecza depolarında getirirler sana.

hiç öyle insan evladı bi ecazcı görmedim sırnaşık şey ama bu sefer işi şansa bırakmam denerim getirtmeyi

ben kaçtım beryal kaynanakuşum aradı gitme vakti geldi kaydirigubbakcemile şutarafagitti aha böyle gidiyorum istemeye istemeye :sinifsinif: :umursamaz: :1no2: :1ninca: :1closedeyes: :a015: :gitme:

bende daha önce gitmedim çine inşallah güzeldir.bakalım nereye gidicem.evet oralarda sürüngenleri kedileri falanda yiyiyorlar.ayyyyyyyy delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ehliyet alman çok iyi ama
tam tersine yapıyormuşsun ya şekerim ehliyet alma sakın alma.alırsan gebertirim seni.bir al da görim alamazsın ki alamazsın ki sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ben kaçtım beryal kaynanakuşum aradı gitme vakti geldi kaydirigubbakcemile şutarafagitti aha böyle gidiyorum istemeye istemeye :sinifsinif: :umursamaz: :1no2: :1ninca: :1closedeyes: :a015: :gitme:

tamama canım .kaynanakuşuna selamlar.
iyi eğlenceler.kız git değişik tipler vardır orda eğlenirsin onlarla moralin düzelir :lepi:

selam arkadaşlar nasılsınız.ben son sürat yağız efendiyle ugraşıyorum.az önce çorbamızı içtik şuandada tepemde beni al diye bağırıyo.yemek yapmam lazım nasıl yapıcaksam yağızla mutfağı birbirine katıyo..birtürlü denk gelemiyoruz.hepinizi özledim.görüşmek üzere kızlar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…