slm canım sanada iyi gecelerselamlar canlarım iyi geceler opuyorumnanaktan
kızlar betahcg yaptırıp geldim.salı günü 246dı.bugün 550.moralim bozuldu.bugün 700 civarında olması gerekirdi.sanırım yine olmuycak.
canım moralini bozma değerin gayet iyi hemen kötüyü düşünme.rabbim yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eylesin
canım benim lütfen bu kadar üzme kendini.:teselli:
bak çaresi varmış en azından .küçük bir operasyonla normale dönersin inşllah.üzülmek sıkılmak ağlamak çare değil.önemlisi derdine bir an önce deva bulmakta.güçlü ol lütfen.bak benim sol yumurtalığım ve rahmimin parçası alındı .15 gün hastanede yattım.2 ay evde hiç kalkmadan yattım.hastalıktan 15 kilo verdim.2 ay hiç yürüyemedim .doktorlar beeğimin olup olmayacağına garati bile vermediler.ama ben tedavimi hiç aksatmadım 1 yıl hep ilaç içtim .kilo verdim beslenmeme dikkat ettim her ay oktora yumurta takibine gittim.kontrollerimi aksatmadım ve hamile kaldım.
sende sakın üzme kendini ve tedavine hemen başla.lmaz:
selam arkadaşlar nasılsınız.dün berbat bi gündü.yağızı salıncağına bagladım iki dakkalığına yemeğin altını kapatıp geleyim diyene kadar ters dönüm salıncaktan aşşağıya düşmüş.hastane özel doktoru derken mahvolduk dün yanağı salıncağın demirine denk geldiği için çok telaşlandık morarma oldu çünkü..röntgen istedi doktor.ama daha yüz kemikleri gelişmediği için anlayamadı çatlak varmı yokmu tomografi istedi onuda ben istemedim.kusması falan yoktu çünkü genel durumuda iyiydi.ne gerek var boşa radyasyon alıcak ve atması uzun sürecek.doktorda öyle söyledi zaten..tomografi çektirmemiz için kıpırdamaması gerekiyodu uyutun dedi çekicek olan ee doktord sakın uyutmayın dedi.nacağımızı şaşırdık akşam.ömrümden ömür gitti.ne kadar dikkat etsekte olacağın önüne geçilmiyo.ALLAHIM BÜTÜN BEBİŞLERİ KORUSUN....
selam kızlar ne var ne yok
kızım uyuyo ilk defa yatırdım kendi kendine uyumuş isteyince oluyo demekki muzur sıpa kucak delisi
hiç bi sıkıntısı yok sırf kucak için etini koparmışız gibi nasıl ağlıyo
gece doğru düzgün uyumadı şimdi kıpraşa kıpraşa uyuyo ev sessiz aman uyanmasın die
benimde acaip uyumam var ama mübarek evlat yattığımı hissediyo ağlamaya başlıyo birazdan hazırlanıcaz memlekete yolculuk yarın mevlütümüz var
kayınvalidem süper bakıyo bize inanmıcaksınız ama emzirirken sırtım ağrımasın die masaj yapıyo duyun ama inanmayın ciciler biciler alıyo ben uyuyim die bebeğe bakıyo kendi uykusuz kalıyo
hııhh yapcak okadar dimi bakalım nereye kadar
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
CANIM NİLÜFER BENİM SANIRIM YANLIŞ YAZDINN....slm kızlar
nilüfercim çok geçmiş olsun isyan etme nolur herşeyin çaresi var rabbim dermansız dert vermesin elbet geçer bugünler mübarek günde hayırlısıyla rabbim herkese bütün isteyenlere nasip eder inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
:
selam kızlar bugün kızımın doğumgünü çok mutluyummm...allah hepinize bu günleri göstersin inşallah...
orays
olcayelis
rufeyde serra
vildan1
DOĞUMLARINA 3 HAFTA KALDI.SAĞLIKLA BEBEKLERİNİ KUCAKLARINA ALIRLAR İNŞALLAH.RABBİM TÜM DOĞUM YAPACAKLAR YARDIM ETSİN.
amin canım inş rabbim isteyen herkese verir inş
selam kızlar nasılsınızne var ne yok bugün kızımın doğumgününü kutladık yoruldum baya...beryalll ya benim tickerimi değiştirirmisin değişik bişi olsun artık...zahmet olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?