Dokuz Doğuranlar

:76::76:kız herşeyi çok merak etme bak sonra fena olur

merhaba arkadaşlar kimse yok yine...
moralim çok bozuk dün akşam eve gittiğimde kızım bana hiç gülmedi sanki onu bırakıp işe geldiğim için bana kızmış gibiydi..ya da beni yüzümü unutmuş gibiydi...çok üzüldüm ama başka çarem yok çalışmak zorundayım.ondan ayrılmak benim için çok zor oluyordu şimdi birde böyle benden uzaklaşır gibi tavırlarını görmek içimi çok acıtıyor.acaba bebeğim beni unutur mu ya da benden soğur mu???çok araştırdım bir sürü makale okudum bebeklerin sağlıklı birer birey olmaları için ilk 2 yıl anne bebeğinin her an yanında olmalıymış ona güven vermeliymiş.peki ben şimdi ne yapıcam malum hayat şartları çalışmak zorundayız...ve ben çok çok üzülüyorum bebeğimden ayrılmayı hiç İSTEMİYORUM!!!!
sizce kızım benden uzaklaşır mı arkadaşlar ne olur bir şeyler söyleyin sizde...

canım benim sende durumun farkındasın çalışmak zorundasın.zorunda olmasanda birçok çalışana anne var.sen annelik yanında evin hanımısın çalışan üreten bir kadınsın .annelik duygun sosyal hayatının önüne geçmesin hepsi aynı çizgide olsun herzaman.
ama şu an yeni doğum yaptın duygusal bakıyorsun olaylara.
bebeğin seni unutmaz merak etme tatlım.biraz daha büyüsün 1 yaşından sonra onunla kliteli vakit geçirirsin evde olduğun zaman farklı aktiviteler yapara dışarıda zaman geçirebilirsin.şimdiden bunları düşünme.sen sonuçta onun için onun geleceği için çalışıyorsun.kendini suçlu hissetme sakın.

slm kızlar nasılsınız??

ben 5+1 günlük hamileyim nne yapcağımı bilmiyorum önceden doğurmam diyodum ama bugün ultrsonda görünce bi tuhaf oldum kıyamadım ağladım doğurcam yani allah kısmet ederse bi aksilik çıkmazsa : 2 si bir arada büyür

hepinizi öpüyom kızlar
divinim face adresinei verirsen yazışırız ordan

cnm hoşgeldin
bence kendini bu kadar üzme
ne olursa olsun et tırnaktan ayrılmaz
ben çalışmadığım halde öyle saçma bi düşünceye kapılmıştım
annemde "koy danayı bulsun anayı " demişti hiç unutmam o lafını
kızın doğduğundan itibaren senin kokunu aldı sana alışık
çalışmak zorunda olmasan hiç ayrılma bebişinden derim ama madem çalışmak zorundasın başka seçenek kalmıyor
akşamları eve gittiğinde bol bol zaman geçirirsin

şşttt elif facelendim bende
sanki bitlendim demiş gibi oldu

hönk

canım tebrik ederim çok sevindim senin adına
yaşasın yuppi ayy ne kadan güzel yaa darısı bana ve bütün umut listesindekilere inşallah

şu işe bak
senle beraber çalışmalara başlamıştık sen bir tane doğurdun büyüttün ikinciye hamile kaldın ben hala kısır tavık gibi kümeste oturuyom

vay anasını yaa

Son düzenleme:
slm canlarım nasılsınız ne var neyok bakalım
okyanus canım tebrik ederim darısı bize inşallllahhh

vayyyyyyhhhhh ben ne zaman doğracam acep
o günleri görecekmiyimki
dr.gidicem adetimi bekliyorum 1 hafta geçti tık yok hamilede değilim ay o bile nasip olmuyo çıldıracam ya araya bayram tatili gircek öyle olcak herhal bu gelde çıldırma bir ay daha uzayacak offfff oooooooooooooffffffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…