şimdiye kadar 17 kız 22 erkek bebek doğmuş topiğimizde
yok onları kaybettim aralıkta lpg bebek yaptırcam
sayende iyiyim cnmçok şükür
faceye üye oldum
kendim paylaşım yapmıycam sadece merakımdan üye oldum
insanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş
herkesin varda benim niye olmasın dedim :78: kocike iki cilveişve sonunda kaptım hesabı :119: :119: :128:
:76::76:kız herşeyi çok merak etme bak sonra fena olur
merhaba arkadaşlar kimse yok yine...
moralim çok bozuk dün akşam eve gittiğimde kızım bana hiç gülmedi sanki onu bırakıp işe geldiğim için bana kızmış gibiydi..ya da beni yüzümü unutmuş gibiydi...çok üzüldüm ama başka çarem yok çalışmak zorundayım.ondan ayrılmak benim için çok zor oluyordu şimdi birde böyle benden uzaklaşır gibi tavırlarını görmek içimi çok acıtıyor.acaba bebeğim beni unutur mu ya da benden soğur mu???çok araştırdım bir sürü makale okudum bebeklerin sağlıklı birer birey olmaları için ilk 2 yıl anne bebeğinin her an yanında olmalıymış ona güven vermeliymiş.peki ben şimdi ne yapıcam malum hayat şartları çalışmak zorundayız...ve ben çok çok üzülüyorum bebeğimden ayrılmayı hiç İSTEMİYORUM!!!!
sizce kızım benden uzaklaşır mı arkadaşlar ne olur bir şeyler söyleyin sizde...
cnm hoşgeldinmerhaba arkadaşlar kimse yok yine...
moralim çok bozuk dün akşam eve gittiğimde kızım bana hiç gülmedi sanki onu bırakıp işe geldiğim için bana kızmış gibiydi..ya da beni yüzümü unutmuş gibiydi...çok üzüldüm ama başka çarem yok çalışmak zorundayım.ondan ayrılmak benim için çok zor oluyordu şimdi birde böyle benden uzaklaşır gibi tavırlarını görmek içimi çok acıtıyor.acaba bebeğim beni unutur mu ya da benden soğur mu???çok araştırdım bir sürü makale okudum bebeklerin sağlıklı birer birey olmaları için ilk 2 yıl anne bebeğinin her an yanında olmalıymış ona güven vermeliymiş.peki ben şimdi ne yapıcam malum hayat şartları çalışmak zorundayız...ve ben çok çok üzülüyorum bebeğimden ayrılmayı hiç İSTEMİYORUM!!!!
sizce kızım benden uzaklaşır mı arkadaşlar ne olur bir şeyler söyleyin sizde...
slm kızlar nasılsınız??
ben 5+1 günlük hamileyim nne yapcağımı bilmiyorum önceden doğurmam diyodum ama bugün ultrsonda görünce bi tuhaf oldum kıyamadım ağladım doğurcam yani allah kısmet ederse bi aksilik çıkmazsa : 2 si bir arada büyür
hepinizi öpüyom kızlar
divinim face adresinei verirsen yazışırız ordan
elifcim o özel mesaj banamı
divincim nerdesin ben çıkıyorum cnm iyi akşamlar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?