slm kızlar nasılsınız??
ben 5+1 günlük hamileyim nne yapcağımı bilmiyorum önceden doğurmam diyodum ama bugün ultrsonda görünce bi tuhaf oldum kıyamadım ağladım doğurcam yani allah kısmet ederse bi aksilik çıkmazsa : 2 si bir arada büyür
hepinizi öpüyom kızlar
divinim face adresinei verirsen yazışırız ordan
kıslar hepinizi çok özledim ama benim sıpa bana nefes aldırmıyo
slm kızlar ben hastayım ya karnımda bombolar patlıyo moralimde bozuk nedenseeeeeeeeeeeeee neyse:92:
bide bugün okulda zehirlenmiş herkez dünkü yemekten bende kör gb sade o yemekten yemiştim akşam tuvaletten çıkamadım zaten karın ağrım vardıya anlamadım akşam ateşim falanda vardı bügün de kötüydüm ama daha kötüler vardı onlar doktora gitti serum falan yem,işler biz daha iyiceler çocukların başında kaldık :94:
slm kızlar nasılsınız??
ben 5+1 günlük hamileyim nne yapcağımı bilmiyorum önceden doğurmam diyodum ama bugün ultrsonda görünce bi tuhaf oldum kıyamadım ağladım doğurcam yani allah kısmet ederse bi aksilik çıkmazsa : 2 si bir arada büyür
hepinizi öpüyom kızlar
divinim face adresinei verirsen yazışırız ordan
oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim canım benim
tebrik ederim .irem hanım abla oluyor
.ilk sen hamile kalmıştın bu topikte ikinciye de ilk hamile kalmak yine sana nasip oldu ne güzel.hepimize şanslı gelirsin inşallah.rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmak nasip etsin inşallah
canım benim yine denk gelemedim sana.doğumun tam ne zaman olacak belli oldumu.normal mi sezeryanmı olacak.son karar ne oldu.:118::118: yine kimse yok
sağol canım sen doruğu abi yapmaya çalışırken benim kızım abla oluyo zor olck ama 3 -4 sene idare edicem artık inşallah hepinize uğurlu gelirim sizde peşimden gelirsiniz
firdevscim merhaba nasılsın nereleerdesin bebişin nasıl kocaman olmuştur ??
kızlar hepinizi öpüyorum orays neslihan divin beryal haksever hepinize bu duyguyu rabbim tez zamanda yaşatsın
sizi çoooook seviyooomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?