slm cnm hg naberSELAMLAR CANLARIMMMMMMM
maşallah maşallahbebiş büyüyo canım 2 haftadır çıkmaya başladı göbişim
ondan önce hiç yok gibiydi kimseyi hamile olduğuma inandıramıyodum
6.5 aylık olduk bişey kalmadı iyice kavuşma heyecanı sardı beni
ama hala düşünmemize rağmen isim bulamadık kızıma
fikrin varmı isim konusunda
saol teyzesiCANİKOM MORALİNİ BOZMA.BAŞARILI BİR ÖĞRENCİ VİLDOŞ MERAK ETME DÜZELTİR KENDİNİ .
BİRAZDA SİZİN YARDIMINIZLA ESKİ PERFONMANSINA ULAŞIR İNŞALLAH.
kızımında ismi bu zamana çoktan hazırdı
kesin karar verip hiç değiştirmedik bu öyle olmadı
hiçbirşey ilk gibi olmuyor sanırım
kızımı bugün uyandırırken kulağına bişey söylicem ama kimseye söyleme dedi
seni çok seviyorum dedim sonra kardeşinide seviyorum ama seni daha çok seviyorum
öyle hoşuna gittiki bu sır tamammı aramızda kalsın dedim babasına bile söylemedi :)
5.5 yaşında oda en çok ben seviliyim istiyor ben büyüğüm ya beni daha çok sevin diyor
beryal aslında korkuyorum biliyomusun nasıl dengeyi sağlıcam
bebeği kıskanmaması için nasıl davranıcam falan endişeleniyorum hep
cnm nbr??
üzülme tatlım bu dönemlerde olur öle sonra toparlar sen biraz daha fazla ilgilenirsin şimdiki çocuklar zehir gibi valla işlerine geldi mi nasıl çalışıyolar:13::13:
beryalcim nbr?
doruk paşa nasıllar keyifleri yerindemi kız dişleri çıktı mı dorukun??
iyidir okyanusum senden ne haber cnm
ben temizlik yapıyorum arada takılıyorum cevap yetiştiriyorum
vildoş çok zeki biliyorum ama bende iş yok
beni örnek alıyor çünkü ...ben ona iyi bir örnek olamadım
geçen sene birsürü kitap bitirmiştik beraber bu sene elime hiç kitap almadım
edebiyat öğretmeni bi akrabamız var saolsun vildanın kitapları benden dedi adam bir koli kitap getirdide kim yüzüne bakacak
neyse bugünden itibaren kitap okumaya tekrar başlıyoruz kızıcııımla
iyi canım doruk.şimdi uyandı
üstte 4 alştta 4 8 dişimiz var azılarda patlamak üzere.
kızımında ismi bu zamana çoktan hazırdı
kesin karar verip hiç değiştirmedik bu öyle olmadı
hiçbirşey ilk gibi olmuyor sanırım
kızımı bugün uyandırırken kulağına bişey söylicem ama kimseye söyleme dedi
seni çok seviyorum dedim sonra kardeşinide seviyorum ama seni daha çok seviyorum
öyle hoşuna gittiki bu sır tamammı aramızda kalsın dedim babasına bile söylemedi :)
5.5 yaşında oda en çok ben seviliyim istiyor ben büyüğüm ya beni daha çok sevin diyor
beryal aslında korkuyorum biliyomusun nasıl dengeyi sağlıcam
bebeği kıskanmaması için nasıl davranıcam falan endişeleniyorum hep
oh maşallah ne güsel yavaş yavaş çıkartıyo ben iremsu nun doğum günün kutlarken üstte 8 altta 8 olmak üzere toplam 16 dişi vardı bi dahada çıkarmadı diğerlerini snr çıkarcak herhaldehatta 3 yaaşına kadar 32 ye tamamlamasını bekliyorum
yavaş yavaş alıştırıyorum canım beraber altını değiştircez yemek yedirmeye yardımcı olcaksın falan dr ada beraber gittik çok heyecanlandı dört gözle bekliyor kardeşinin gelmesini şimdilik bir sorun yok gibi ama yinede en çok kendinin sevilmesini istiyor o ayrı :) inş. doğuncada aynı devam eder bu anlayışlı tavırları 2 senedir anaokluna gidiyor zaten bu sene öğretmenleriyle konuştum yardımcı olcaklar saolsunlarcanım dengeyi yavaş yavaş kurmaya çalış bebeğinin kontrollerine kızınıda götür. ona göster anlat .kardeşi olacağına hazırla kızını.
am bebek olunca daha da güzel olacağını kardeşiyle yapabileceği şeyleri onun anlayabileceği şekilde anlat.
kızın kreşe yada anaokuluna gitmiyorsa onu bir an önce kreşe yada anaokuluna yolla ki .bebek olunca yollarsan bebek yüzünden orda olduğunu düşünür hep.bebeği düşman gibi görür.artık bebeğe mecburen ilgin artacağından onunla ilgilenmesi için ya bakıcı yada müsait bir yere yazdırman gerek canım.bebeğin olduğunda zaten kış olacak ama bir kaça aya kadar bahar olur. o zaman beraber dolaşır gezersiniz.birlikte yanyna getirip onları kaynaştırmalısın.bazı şeylerini beraber yaparsınız .bebeği banyo yaptırırken sana yardımcı olmasını istersin .suyunu yada mamasını biberondan içerse onları senin gözetiminde ypsın .inşallah yavaş yavaş o da kardeşi olduğu için mutlu olacaktır.
slm cnm hg naber
maşallah maşallah
darısı bize inşallah
sen kimseyi inandıramıyon hamile olduğuna bende kimseyi inandıramıyom hamile olmadığımavalla bebek değil göbek diyom ...yoooook bebek varda bize söylemiyon diyolar
aklımda hiç isim yok cnm
ben düşünme zahmetine girmiyom nasıl olsa kaynatam koyar bize sormazlar bile
yalnız elvin ,afra mina ,sümeyye ,rana isimlerini çok seviyorum
benim kız kıskanmaz adım gibi eminim
yazık yaa ama kızınada şimdiden nasıl şeyler düşünmeye başlamış
anasııııı sen benim ilk gözağrımsın senin yerini hiçkimse alamaz de kızına
ben vildoşumu öyle seviyom ilk gözağrım o benim
benim görümceminde yeni bebeği oldu ve kardeşini hiç kabullenemedi kız :) benim geleceğimi çaldı diyomuş :)))) annesi hamileyken istemiyorsan bebeği geri veririz demiş oda nasıl vereceksinizki yapmışsınız bi kere demiş :)) bu arada 5 yaşında..yavaş yavaş alıştırıyorum canım beraber altını değiştircez yemek yedirmeye yardımcı olcaksın falan dr ada beraber gittik çok heyecanlandı dört gözle bekliyor kardeşinin gelmesini şimdilik bir sorun yok gibi ama yinede en çok kendinin sevilmesini istiyor o ayrı :) inş. doğuncada aynı devam eder bu anlayışlı tavırları 2 senedir anaokluna gidiyor zaten bu sene öğretmenleriyle konuştum yardımcı olcaklar saolsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?