hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar canlarım
duymadım canım geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmaz inş. hiçbirimizeakşam çok kötü deprem yaşadık belki haberlerde duymuşunuzdur.bütün gece oğlumla arabda yattık.herkes dışarıdaydı
duymadım canım geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmaz inş. hiçbirimize
akşam çok kötü deprem yaşadık belki haberlerde duymuşunuzdur.bütün gece oğlumla arabda yattık.herkes dışarıdaydı
amin canım çok sağol.5 şiddetinde oldu ve çok korkuttu herkesi
hayırlı akşamlar kıslar çok şükür salı günü kırkımızı çıkardık görümcemde bugün geldim evime.görümcemde kızımın uyku düzeni sorununu düzeltmeye çelıştı biraz uykusu düzene girdi.pazartesi gününde bugüne çok iyi uyudum geceleri bugün nasıl olacak bilmiyorum.akşam saat sekiz bucuk dokuzdan sonra onbire kadar uyutmuyodu duruyu görümcem gecede çok güzel uyuyodu.
evimi ve sizleri çok özlemişim
allahım ya rabbim 60 kiloyum ama sanki 100 kiloymuşum gibi hissediyorum nasıllll zayıflıcamm yarabbim sen yardım et :84::92::98:
hayırlı akşamlar kıslar çok şükür salı günü kırkımızı çıkardık görümcemde bugün geldim evime.görümcemde kızımın uyku düzeni sorununu düzeltmeye çelıştı biraz uykusu düzene girdi.pazartesi gününde bugüne çok iyi uyudum geceleri bugün nasıl olacak bilmiyorum.akşam saat sekiz bucuk dokuzdan sonra onbire kadar uyutmuyodu duruyu görümcem gecede çok güzel uyuyodu.
evimi ve sizleri çok özlemişim
slm canımkızlar naber
size kötü bi haberim var valeriye dış gebelik teşhisi konmuş, acil ameliyata alınmış bugün ve tek tüpünüde almışlar
ne bitmez çilesi varmış
rabbim yardımcısı olsun imtihanların en zoruyla imtihan ediliyor valeri
Allahım sabırlar versin inşallah :85:
benden pembe leke geldi bugün
galiba tutturamadık kırmızı kartla oyun dışı kaldım bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?