selam kızlar
şu listede hiçbir zaman bir üst listeye geçemeyecek gibi bir hissiyada sahibimmm
canım lütfen o hissi at kafandan bende senin gibi düşünüyodum ve nekadarda ağlamıştım listede her kendi ismimi görmemde ama çok şükür olmuycak diye bişey yokmuş kızım şimdi kucağımda inşallah en kısa zamanda rabbim sanada meleğini gönderecek
inşallah cmrmcim.. bekliyorum sabırla.
ben işe gidicam hemen çıkıyorum bayyyyyyyyy bayramda kırmızılar geldi hani düşünmeyince oluyodu günlri bile bilmiyodum biyerimde ağırmadı şok oldum gelince aaa dedim 19u olmuş gıcık geldi gene yalan o düşünme olur lafları günleri kendimi unutuyorum gene olmuyo ben evlendiğimde bi arkadaşımızın çocuğu olmuştu mahallede kız 17 de evlenmişti şimdi ikinciye hamileymiş offfffff f offfffffffff ölecem ya ben neden ilk geceden hamile kalmadım allahım cumaya başka bi doktora randövü almıştım erkek eşimde erkeğe gitceksen ahmet beye git dio sanki bn çok meraklıım da bursadaki tüm erkek dotorlar gösün istiyorum töbe töbe canım çok sıkkın benim çok bunaldım gene gidicek anlatıcak kimsem yyok bu doktor devlettede muanenaside var devlete gitcektim beyefendinin çocuk umrunda değil aşılama bize o kadar şans vermio diyorum o zaman klomen çatlatma iğnesi yapalım dio ağlıyorum ağlıyorum deli oluyorum deney tüpümüyüm ben her ay nasıl öldüğümü görmüyo offfffffffff oda aşılama yaptık öldün aşılamayla olmadı dedin çıktın işin içinden dio zaten tüp bebek sen otuzuna girmeden olmaz dio sanki yaşıcamda 30uma kadar tüp bebekte yaparsak bide olmazsa sen nabcaksın dio bende boşancam senden seni bırakıcam dedim ağla ağla offfffffffff akşam bi fasıl vardı yani moralim çok bozukkkkkkkkkkkk
merhaba hanımlar bebişim doğdu bugün 1 hafta oldu
18 kasım saat 06:42 doğdu oğlum
adı mahir kayra oldu sezeryan oldu
ayrıntılı bi şekilde anlatırım sonra şimdi komşudan girdim nete
herkesi öpüyorum allahım inş kimsenin kucağını boş bırakmaz sağlıklı bi şekilde
herkesin bebişi olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?