dokuz doğurdum ama hala bir doğuramadımcanlar nasılsınız çok özledim sizleri neler yapıyorsunuz bakalım ay listeden ismim silinmemiş çok sevindim uzun süre gelmeyince silersiniz sandım toprağım sağol seviyorum seni hepinizi seviyorum işten çıktım evdede net yok gelemiyorum inşallah şubat ayında evime taşınacağım o zaman net bağlatıp yanınızdayım şimdşlik hepinizi öpüyorum bu arada ablasının gülü seni de özledim yaramas kız divinity ya bak şimdi tek tek isim saymıyayım hepinizi kocaman öpüyorum görüşmek dileğiyle
canlarııım sizi çok özledim ama zor bir sürecten geciyorum benim rahatsızlıgım 22 haziranda bulundu bir ameliyat sonucu...peritonit yani bagırsak tüberkülozu çok zor bir hastalık tedavisi zorlu ama sabretmeye calısıp tedavimi olmaya calısıyorum bazen tümgün yataktan kalkamıyorum kalktıgım günlerde de saatler işlerime yetmiyor...kızmayın bana unutmadım sizi beryalimi neslimi divinity kayramı herkesi hepinizi bende çok özledim,sabahtan aksama kadar beraberdik ne güzel...yine olacak inşallah az kaldı allahın izni ile...dualarınızı bekliyorum cankuslarım...mesaj yazmayı bile özlemişim...öpüyorum canlarım...
bende 9 dogurdum inş bitane de dogururum...
kendinize iyi bakın...
beni o listeden silme ben canımla ugrasıyorum hele bi kalkıyım ayaga bakın nasıl dogurucam listeye ekle beni küserim zaten hastayım üzme beni...
günaydın arkadaşlar.kahverengi lekelenmelerim ile başbaşayım.6 düşük yaptım ama bu bebeklerin yaşama tutunmasını beklemek o kadar zor bir duyguki anlatamam.çarşamba başka bir doktora gittim.5 hafta bekleyeceksin dedi.şuanda sağlık durumları iyi dedi ama sanırım beklemenin ne demek olduğunun bilmiyor.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
slm alk topik nasılsınız bizde iyiyiz çok şükür oğlumun sünnet mevlütü vardı onunla uğraştım baya yorucuydu ama oğlum için herşeye değer
saol canım teşekkür ederiz teyzesi askerliklerini sonrada damatlıklarını görürüz inşallahohhh ne güzel.allah kabul etsin canım.
beloşum cnm ablam hoşgeldinçok özledik seni
yaramaz kardeşin hala yaramaz aynı bıraktığın gibiyim bende bi değişiklik yok sadece biraz büyüdümaccık kilo aldım
hiracım sanada çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin
en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah
neslişim beryalim bircancım sizide öpüyorum kocaman
bilgen cnm 6 tane düşük yapmışsın bu hiçte azımsanacak bir sayı değil
bu zamana kadar düşüklerin sebebi bulunamadımı veya bebeklerin düşmemesi için herhangi bi önlem alınmadımı
bizim bi komşu düşme tehlikesi var diye 9 ayı hastanede geçirmişti doğum yapınca çıkmıştı
yani kolay değil ama vardır iğnesi ilacı diye düşünüyorum :26:
geçmiş olsun tekrar cnm ...
huzeyfe hayırlı olsun cnm ahmet yasiri sünnetmi ettirdiniz
kızlar annem yine çok hasta
geçen sene belinden ameliyat olmuştu bizim için çok zor bir süreçti
çok şükür onu atlattı
bu seferde dalak kanı yiyomuş vücudun ihtiyacı olan kanı organlara dağıtamadığı için çok halsiz düşmüş
dalağını almaya karar verdiler
8 gün hastanede yattı bende 2 gün refakatçı kaldım annemin yanında
bugün eve çıkardık 2 hafta sonra inşallah bir aksilik çıkmazsa dalağı alınacak
dualarınızı esirgemeyin nolur çok zor durumdayız... Allahım anneme şifa versin babamada yardım etsin
hasta yatana zor bakana daha zor...
benim tedavimde bu ay askıya alındı
sol tarafımda 5 cm kist var..klomen vermedi dr kendiliğimden ne zaman adet olursam 3. günü gidecem
her işte bir hayır vardır zaten annem bu durumdayken birde kendim için zaman bulamazdım tedavim aksardı
bir bakıma iyi oldu
sulezehra ,valerim ,beryalcim , neslişim ,okyanus84 ,xaysex ,dyd ,cmrm ve adını sayamadığım bütün arkadaşlarım sizide öpüyorum Allaha emanet olun
ha bu arada vildan 1 dün akşam 9 30 da kızını dünyaya getirdi oda artık bir anne rabbim bağışlasın inşallah:92:
slm kızlar benım oğlan baya yaramaz oldu baksanıza saat kaç oldu hala uyumuo beni çok yoruor çok ama mutluyum çok şeker yarabbım isteyen herkese nasip etsinhepinizi çok özledım istanbuldaydım annemlerde geldım geleıde ardayla uğraşmaktan ew işini bıle duzgun yapamıom buraya fırsat oldukça gırerim hepiniz öpüldünüz
beloşum cnm ablam hoşgeldinçok özledik seni
yaramaz kardeşin hala yaramaz aynı bıraktığın gibiyim bende bi değişiklik yok sadece biraz büyüdümaccık kilo aldım
hiracım sanada çok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin
en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah
neslişim beryalim bircancım sizide öpüyorum kocaman
bilgen cnm 6 tane düşük yapmışsın bu hiçte azımsanacak bir sayı değil
bu zamana kadar düşüklerin sebebi bulunamadımı veya bebeklerin düşmemesi için herhangi bi önlem alınmadımı
bizim bi komşu düşme tehlikesi var diye 9 ayı hastanede geçirmişti doğum yapınca çıkmıştı
yani kolay değil ama vardır iğnesi ilacı diye düşünüyorum :26:
geçmiş olsun tekrar cnm ...
huzeyfe hayırlı olsun cnm ahmet yasiri sünnetmi ettirdiniz
kızlar annem yine çok hasta
geçen sene belinden ameliyat olmuştu bizim için çok zor bir süreçti
çok şükür onu atlattı
bu seferde dalak kanı yiyomuş vücudun ihtiyacı olan kanı organlara dağıtamadığı için çok halsiz düşmüş
dalağını almaya karar verdiler
8 gün hastanede yattı bende 2 gün refakatçı kaldım annemin yanında
bugün eve çıkardık 2 hafta sonra inşallah bir aksilik çıkmazsa dalağı alınacak
dualarınızı esirgemeyin nolur çok zor durumdayız... Allahım anneme şifa versin babamada yardım etsin
hasta yatana zor bakana daha zor...
benim tedavimde bu ay askıya alındı
sol tarafımda 5 cm kist var..klomen vermedi dr kendiliğimden ne zaman adet olursam 3. günü gidecem
her işte bir hayır vardır zaten annem bu durumdayken birde kendim için zaman bulamazdım tedavim aksardı
bir bakıma iyi oldu
sulezehra ,valerim ,beryalcim , neslişim ,okyanus84 ,xaysex ,dyd ,cmrm ve adını sayamadığım bütün arkadaşlarım sizide öpüyorum Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?