selam kızlar nasılsınız ben 2bebişle uğraşıyorum beryalim haklısın valla çok zormuş zaman yetmiyo uyku yetmiyo allahım sağlık versin inşallah...
beryal bana takvim yaparmısın bebiş için 21 eylül tarihi
canım günaydın bence sen hamilesin
değerlerin gün geçtikçe artıyor
inşallah hep seninle kalır meleğin
kimse bısr sey soylemıycek galıba(
canım sana az önce yazdım 2 gün öncede yazdım ama sen okumuyorsun sanırım cevapları
ınsallah canım ama korkuyorum bır yandanda doktorum da fazla umıtlenme dedı ne yapacagımı sasırmıs durumdayım deger artıyor ama yavas ılerlıyor kesın hamılesındır dıyemıyor buda beklemek gerektırdıgını gosterıyor ama bızde heyecandan duramıyoruz ne yapacagımı bılmıyorum
kızlar okk kötüyüm dün gece kayınvaldemi kaybettik((
merhaba ayşe hoşbuldum cnm
çok isterdim güzel haberle gelmeyi ama yok malesef artık oluruna bıraktık olursa olur olmazsa elimizden bişey gelmiyor malesef
divinity hamileliğine çok sevindim canım sağlıkla kucağına alman dileğiyle
umut listesi bayağı azalmış biz ne zaman üst listeye geçicez bakalım:93:
en önemlisi sabırlı ve dirençli ol.eğer sağlıklı gebelikse seninle kalır ama eğer düşük olursa üzülme büyük ihtimal sağlıksız gebelikler çoğu kez düşükle son bulur
rabbim gün vermişse yaşar ve sana sımsıkı tutunur merak etme.
bundan sonra iş sende iyi besleneceksin ve hergün alman gereken folik asit ve elevit vitaminlerini alacaksın .ilk 3 ay folik asit 4 aydan sonra doğuma kadar elevit çok iyi geliyor
kızlar okk kötüyüm dün gece kayınvaldemi kaybettik((
merhaba hanımlar uzun zamandır girmiyordum kusura bakmayın unuttum zannetmeyin aklım hep burda ama
kayra çok yaramaz onun peşinde koşmaktan pc başına geçemiyorum kasımda 2 yaşımızı doldurucaz
babamız askere gidecek aralıkda ben işe başlıycam daha neler neler ama aklıma bunlar geliyor
24 saatim kayrayla geçiyor kreşe vermeyi düşünüyorum işe başlayınca kimisi verme çocuk bıkar diyor kimisi ver diyor
o zaman gelsin bakalım ne yaparsam hayırlısı olsun bakalım
benden böle işte yeni hamileler varmış hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucaklarına alırlar inş
bebek isteyenlerede rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde evlat verir inş
çok yakın arkadaşım tüp bebek yaptırdı sonucunu bekliyor o da inş anne olur
dünyada annelik duygusu nu tatmayan kimse kalmaz inş
hepinizi öpüyorum
herkes kendi bilir canım benimde kimseye sitem edecek halim yokinternete hiç girmeyen birileri olsa anlarım ama başka forumlarda facede falan cayır cayır yazışıyorlar
sitem ediyorum falanda sanmasın kimse ...kimseye sitem etmem işim olmaz
ben bana kalsa silerim listede adları olmaz
ne kadar iyi niyetlisin beryal..yemin ederim dün aklımdaydı şu listemizdeki gereksiz isimler
ben bana kalsa silerim..madem gelip paylaşım yapmıyorlar niye listede kalabalık olsunçoğunun adlarını bile unuttum zaten
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ayyy şok oldum okuyunca
başınız sağ olsun
yeni doğum yaptın torununu görebildimi yazık kadıncağıza
allah rahmet eylesin canım
bu arada sana da sabırlıklar dilerim hem yeni doğum yaptın hem kayınvaliden vefat etti hem 2 çocuk var ayyy allahım kolaylıklar versin .inan çok üzgünüm hem senin için hem kayınvaliden için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?