Dokuz Doğuranlar

firdevs canım merhaba.dikkat et kendine fazla yorma kendini. prensimiz ve prensesimiz nasıllar? prensesimizin ismi ne olacak hayırlısıyla?görüşmek dileğile.

günaydın kızlar nasılsınız hakca hoşgeldin nasılsın eylül nasıl
ben kız kardeşimi çok özledim yaaa

neyse şimdik çıkayım validem kızar öğleden sonra gelirseniz ya çaldırın yada dürtün aman yapın bişiler gelirim inşallah çünkü valide öğle doktora gidecek ancak akşama gelirrr

firdevs canım merhaba.dikkat et kendine fazla yorma kendini. prensimiz ve prensesimiz nasıllar? prensesimizin ismi ne olacak hayırlısıyla?görüşmek dileğile.

ikiside iyi allaha şükürler olsun. şimdilik düşündümüz isim kızım için delfin su bakalım kesin değil daha. sen nasılsın kızın nasıl canım?

offf offf kimselerde yok yafff nerelerdesinizz televizyondada bişi yok eltime gittim oda baktığı çocuğun annesi kaçırır gibi götürdü sanki yicedim ben allam allammm

anahhh rozalin gelmiş rozaliinnn kız güzel haberlermi vermeye geldin hoşgeldin

rozalin nereye gittin kız bişeyler yazıyrdun alahh allah hayret bişey ya

merhaba ayşe hoşbuldum cnm
çok isterdim güzel haberle gelmeyi ama yok malesef artık oluruna bıraktık olursa olur olmazsa elimizden bişey gelmiyor malesef
divinity hamileliğine çok sevindim canım sağlıkla kucağına alman dileğiyle
umut listesi bayağı azalmış biz ne zaman üst listeye geçicez bakalım:93:

hayırlsıs canım elimizden neyazıkki hiç bişey gelmiyor
baksana neslihan ben haksever vale kaldık 4 lü bi şekilde sende geldin 5 olduk

bana musade canım seni yalnız bırakmak istemezdim ama eşim gelir yemek yapmam lazım bay kendine poüler davran görüşüzzz

selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım ucuncu test gunumde geldı sonucu aldım 108 cıktı doktorum da bır sey soylemedı korkuyorum artık gebelık olabılırde olamayabılırde dedı benı ıyıce endıselendırdı hamıle degılmıyım yoksa

selam kızlar nasılsınız ben 2bebişle uğraşıyorum beryalim haklısın valla çok zormuş zaman yetmiyo uyku yetmiyo allahım sağlık versin inşallah...

canım günaydın bence sen hamilesin
değerlerin gün geçtikçe artıyor
inşallah hep seninle kalır meleğin

kimse bısr sey soylemıycek galıba (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…