slm kızlar kürşat iyidi bugün okula gitti bıraktım geldim bakalım neler yapacak durmazsa arayacaklar. bende eve geldim temizliğe başladım fırsat bu fırsat kendime dinlenme molası verdim bir gireyim kk ya dedim. temizlik yaparken daha iyi anladım meğer ağırlaşmışım eğilip kalktıkça nefesim yetmiyor fazla yormadan kendimi döneyim ara verdiğimde gelirim gene.
nerde öyle sayfalarrrrrr nerdeeeeeeeeeee
günaydın kızlar nasılsınız hakca hoşgeldin nasılsın eylül nasıl
ben kız kardeşimi çok özledim yaaa
firdevs canım merhaba.dikkat et kendine fazla yorma kendini. prensimiz ve prensesimiz nasıllar? prensesimizin ismi ne olacak hayırlısıyla?görüşmek dileğile.
merhaba ayşe hoşbuldum cnm
çok isterdim güzel haberle gelmeyi ama yok malesef artık oluruna bıraktık olursa olur olmazsa elimizden bişey gelmiyor malesef
divinity hamileliğine çok sevindim canım sağlıkla kucağına alman dileğiyle
umut listesi bayağı azalmış biz ne zaman üst listeye geçicez bakalım:93:
selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım ucuncu test gunumde geldı sonucu aldım 108 cıktı doktorum da bır sey soylemedı korkuyorum artık gebelık olabılırde olamayabılırde dedı benı ıyıce endıselendırdı hamıle degılmıyım yoksa
selam arkadaslar benımde kantestım 13 gun 31.8 cıktı aradan uc gun gectı kantestı sonucum 56.6 cıktı doktorum yavas ılerlıyor dıyor bende hamılemıyım degılmıyım anlamadım heyecanla beklıyorum kontrolum var cok heyecanlıyım hamıle olmama olasılıgım varmı merak ıcındeyım ucuncu test gunumde geldı sonucu aldım 108 cıktı doktorum da bır sey soylemedı korkuyorum artık gebelık olabılırde olamayabılırde dedı benı ıyıce endıselendırdı hamıle degılmıyım yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?