slm kızlar nasılsınız ben ve cocuklarım cok ıyıyız
hüzeyfe gitmiş neyse olsun bakalım
Beryal ablam selam nasılsın hgdin
selam canımıniçi
iyiyim sağol sen nasılsın
çocukları uyuttum nete bakim dedim
balkonda oturuyorum hava çok sıcak hiç esmiyor bunaldık
sen neler yapıyorsun
bende iyiyim ablam iyi etmişsin sende dinlen biraz artık hem sıcak hem ramazanılk allah ayrdımcın olsun
bende napayım dün annemlere gittim iftara davetliydik kız kardeşim geldi yeğenimi ve kız kardeşimi gördüm geldim evimdeyim
bizim burasıda çok sıcaktı valla dün çok serindi ama sıcak bugün
ya kızlar ben size bişey soracam bana kızacaksınız biliyom benim geçen günkü bahsettiğim lekeden başka gelmedi ben acaba demedende edemiyom tabi inşallah hayırlsı olsun diyom allahım inşallah bu bayramda boynum bükük geçmez yarabbbim ne verirsen hayırlısından ver tüm isteyenlereine ver allahım eşim salı günü test yapalım dedi ama ben nedense hiç ihtimal vermiyom hayırlısı ban dua edin kızlar
hayırlı olsun aldıkların ..kendinemi aldın bebişemi aldın kız...bebiş için daha erken ama şimdiden bakmaya başlamışsındırselam kızlar :))
ben bugün çarşı pazarı düz ettim ciciler aldım çok iyi geldi ya alışveriş bi kadının ilacı bayramölık işinide halletmiş oldum hem mantolarıma sıgamıyodum dar kesim hepsi ferace aldım kendime yani böle bildigimiz feracelerden değil manto gb olanalrdana ama nası güzle onlar tül gbymiş püfür püfür
yarın mudanyaya b arkadaşa yemege davetliyiz bi eyrde yemek vericek sonrad abikaç gün kayınvaldemde kalıcaz çok şükür iyiyim sizde iyisinizdir umarım görüşürüz
topiğin en büyük bebeği olarak vildan (küçülsünde cebime girsingece kuşunuz geldi tabi yine kimsecikler yok olsun ben selamımı vereyim haberdar edeyim nasılsa okursunuz öncelikle hepinizin ramazan ayı mübarek olsun tuttuğunuz oruçlar yaptığınız ibadetler dualar kabul olsun inşallah ben şükür bu sene tutuyorum geçen sene sena küçük diye tutmamıştım ama artık normal yemek yiyor diye tutuyorum sütümüde pek etkilemedi sadece ağrılarım rahatsız ediyor onunda yeme içmeyle alakası yokgündüz sena hanımın peşindeyim düşmediğimiz bir yerimizi yaralamadığımız gün yok hergün bir vukuat dağılmadık çekmece kalmıyor mutfak yatak odası babamızın kitap kalem silgi dolabı her yer alt üst sena dağıtıyor belenay topluyor arkasından sena tekrar dağıtıyor işte böyle kısır döngü devam edip gidiyor kızım görevini hiç aksatmadan günde en az 10 kere yapıyor sağolsun babamızda olmasa işim zor bazen yattığım yerden bile kalkamıyorum eşim hemen devreye giriyor birde sena bişey alıyor eline ver kızım diyesiye kalmaan bir kaçışı var görseniz hızlı hızlı hırsız maymunlar gibi bol koşuşturmalı günler geçip gidiyor şükür sağlığı yerinde tam yaramazlık dönemi hoş çok yaramazda sayılmaz dimi kızlar bunlar tatlı yaramazlıklar eee amma yzmışım he bizden bu kadar sizler nasılsınız bakalım
beryalim toprağım sitem etmişsin çok haklısın gülüm ya bazen vefasızlık yapıyoruz ama inan unutmadım hep aklım sizlerde bazen bircan telden arıyor laf arasında ona bile soruyorum anca geceleri fırsatım oluyor onuda geliyorum işte kimsecikler yok inşallah eski sayfaların 10 ar 20 şer atladığı günlere döneriz bu arada inşaat nasıl gidiyor paşamla cimcimeyi öp benim için sanada rabbim sabır versin işin gerçekten zor hani reklamdaki gibi benim annem hem aşçı hem öğretmen hem mühendis hem inşaattçı............vb devam ediyor
divicim sen nasılsın kızçeler nasıl vildandan şikayet etmişsin aaa ayıp çocuk daha ne yapsın canım o artık genç kız fazla üzme kızımı bakim pelin cadısı napıyor öpüyorum sizi
a.slm cnm ..iyi olmanıza sevindim..artık hiç giremiyorsun.. kendine ve bebişlere iyi bakslm kızlar nasılsınız ben ve cocuklarım cok ıyıyız
inşallah bi sorun çıkmaz cnm...gönlünü ferah tutA.s canlar bizde iyiyiz çok şükür cuma kontrol den geldim bebeğim 17 haftalık oldu 3 lü tarama için kan verdik önümüzdeki ay gidince öğrenilecek sonuçlar dua edin inşallah güzel çıkarlar hepinizi kocaman öpüyorum allaha emanet olun
bende iyiyim ablam iyi etmişsin sende dinlen biraz artık hem sıcak hem ramazanılk allah ayrdımcın olsun
bende napayım dün annemlere gittim iftara davetliydik kız kardeşim geldi yeğenimi ve kız kardeşimi gördüm geldim evimdeyim
bizim burasıda çok sıcaktı valla dün çok serindi ama sıcak bugün
ya kızlar ben size bişey soracam bana kızacaksınız biliyom benim geçen günkü bahsettiğim lekeden başka gelmedi ben acaba demedende edemiyom tabi inşallah hayırlsı olsun diyom allahım inşallah bu bayramda boynum bükük geçmez yarabbbim ne verirsen hayırlısından ver tüm isteyenlereine ver allahım eşim salı günü test yapalım dedi ama ben nedense hiç ihtimal vermiyom hayırlısı ban dua edin kızlar
anammm bugün evlilik yıldönümümüzmüş buraya giripte takvimi görmesem unutmuşum
vaybe 9 yıl olmuş zaman su gibi akıp geçiyor akşama onun içinde özel hazırlık yapıyım
hayırlısı canım...erkek bebekler daha önceden belli olabiliyor ..inşallah canım çok sağol cinsiyeti erkek olabilir dedi doktor ama kesin değil bence erkek olsaydı kesin olurdu dimi bakalım Rabbim den hayırlısı nı diliyorum takvim işini beceremiyorum maalesef allah rızası için bilen biri yaparsa memnun olurum
Selam gönlü güzel canlarımmmm….
Keşke hepimi< aynı şehirde olsakda şöyle güzel bir iftar yapma şansımız olsaydı diye geçirdim içimden…
Meltemcim sende maşallah büyüttün kızçeni ya zaman ne çabuk geçiyorrr..Vildan’a da kızma o kocaman kız oldu elbet yardım
edeceği yeri bilir..Demek ki biraz kendini dinlemek istiyor..Aman sen sadece gurur duy olur mu Maşaallah o da kocaman genç kız oldu yawww…Öpüyorum kızçelerini ve seni..
Bana gelince Ramazan huzurunun dışında çok iyi değilim..Bu sefer reglim çok çok gecikti..Dr.da olunca gel dedi ama 3 ay olacak nerde ise olmadı halen..Hani normalde 40-50 arası oluyorum bu sefer 80. Geldi geçti ama daha tık yok…Dr. Gidicem aşıl ama için ya vardır bir hayır zamanı… Zaten bu haftada bekliyyecem olmazsa muayene olup söktürücü verecek herhalde…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?