bu bebiş süpriz geldi bize tamda evlilik yıldönümümüze hediye gibi oldu rabbim ayşeyle neslişimede en kısa zamanda versin inşallah isteyen bütün kullarına göstersin bu mübarek günler aylar hürmetinekızlarrrrrr citos hamileserdoş abi oluyor
bu bebiş süpriz geldi bize tamda evlilik yıldönümümüze hediye gibi oldu rabbim ayşeyle neslişimede en kısa zamanda versin inşallah isteyen bütün kullarına göstersin bu mübarek günler aylar hürmetine
bu bebiş süpriz geldi bize tamda evlilik yıldönümümüze hediye gibi oldu rabbim ayşeyle neslişimede en kısa zamanda versin inşallah isteyen bütün kullarına göstersin bu mübarek günler aylar hürmetine
hayırlı olsun cnaım süpriz mi o nasıl oluyo be 6 sne saati saatine yaptık bu veletler saatle şeyleri şeyden kabul etmiyolar
hadi bakalım çok yeni seninde kucana almayı nasipe tsin demek böyle 2.ler kolay olcak inşallah rabbim ayşeme neslihanımada en kısa zamanda tez vakitte versin hayırlı saglıklı evlat inşallah bizede görmeyi nasip etsin ismiyle dua ettiğim 3 kişi var bildigim neslihanım ayşem bide arkadaşım esra var ona sonrada tüm isteyenlere diyorum her namazımda hala hayırlı evlat ver bizede diyorum dua ederken dilim alışmış sonra hayırlısıyla dogdugunuda görelim diye dua ediyorum yılların acısı korkusu geçmiyo dogana kadarda alışamıcaz sanırım
selam canlarımbi günlüğüne evimize geldik yarın doktora gidicez evde malum işlerim var diye
cicileri kendime aldım daha cinsiyetini bilmedigimden bebege bişey alamıyorum ama bakmıyorum değil bön bön bakıyorum hatta cocuk eşyalarına
bi böyle herşeyden alasım geliyo sonrada diyorum aman dünyalık hiç bişey istemiyorum evladım sag saglim dogsun yeter diyorum böyle bişey isteyince günaha giriyorumuşum gb geliyo çok değişik bi psikolojiymiş bu :26:
yarın gene mudanyaya kayınvaldeme gidicem çok rahatımorda ohh gece sahura bile kalkmıyorum iyi oldu böyle
yan gel osman bi dönüm bostan anamın lafıdır
inşallah iyisinizdir biz iyiyiz çok şükür inşallah yarında güzel haberler alırız hareket ettiğini görürüz inşallah
bide kızlar sizede sorayım ben 2li 3lü test yaptırmayı düşünmüyorum yani benim inancıma uygun değil aldırmak bbeği o yüzden hiç ögrenmemek daha iyi diyorum siz ne dersiniz bu konuda rabbim herkezin evladını korusun ama buda bi gerçek iste malesef
ayşe bi kaç kilo verdiydim ramazandan sonra spora devam edecedim ama bebiş cee dedi geldiçitosssssss hani sen zayıflyacaktın kızz
çok sevindim hayırlı olsun bebeğin inşallah sağlıkla alırsın kucağına tebrik ederim
nasıl öğrendin yoksam evlilik yıldönümnde mi öğrendin kız anlat gelde
allahım bizler gebe kalmamsakta ikinciler listeyi boş bırakmıyorlar maşallahhh
demek serdar abi oluyo ha ay yerim ben onu:18:
kan testi yaptırdın mı kaç çıktı
işte ilk bebişler çok süründürdü hemen ilk ayda hamile kalınca süpriz oldu vallahayırlı olsun cnaım süpriz mi o nasıl oluyo be 6 sne saati saatine yaptık bu veletler saatle şeyleri şeyden kabul etmiyolar
hadi bakalım çok yeni seninde kucana almayı nasipe tsin demek böyle 2.ler kolay olcak inşallah rabbim ayşeme neslihanımada en kısa zamanda tez vakitte versin hayırlı saglıklı evlat inşallah bizede görmeyi nasip etsin ismiyle dua ettiğim 3 kişi var bildigim neslihanım ayşem bide arkadaşım esra var ona sonrada tüm isteyenlere diyorum her namazımda hala hayırlı evlat ver bizede diyorum dua ederken dilim alışmış sonra hayırlısıyla dogdugunuda görelim diye dua ediyorum yılların acısı korkusu geçmiyo dogana kadarda alışamıcaz sanırım
selam canlarımbi günlüğüne evimize geldik yarın doktora gidicez evde malum işlerim var diye
cicileri kendime aldım daha cinsiyetini bilmedigimden bebege bişey alamıyorum ama bakmıyorum değil bön bön bakıyorum hatta cocuk eşyalarına
bi böyle herşeyden alasım geliyo sonrada diyorum aman dünyalık hiç bişey istemiyorum evladım sag saglim dogsun yeter diyorum böyle bişey isteyince günaha giriyorumuşum gb geliyo çok değişik bi psikolojiymiş bu :26:
yarın gene mudanyaya kayınvaldeme gidicem çok rahatımorda ohh gece sahura bile kalkmıyorum iyi oldu böyle
yan gel osman bi dönüm bostan anamın lafıdır
inşallah iyisinizdir biz iyiyiz çok şükür inşallah yarında güzel haberler alırız hareket ettiğini görürüz inşallah
bide kızlar sizede sorayım ben 2li 3lü test yaptırmayı düşünmüyorum yani benim inancıma uygun değil aldırmak bbeği o yüzden hiç ögrenmemek daha iyi diyorum siz ne dersiniz bu konuda rabbim herkezin evladını korusun ama buda bi gerçek iste malesef
hee yaptım gittiwuuuuu takvimde yapmışsın hemen
hem vallaha hem billaha sabah aklımdaydı ..bi soruyum bakıyım çalışmalar ne alemdeymiş dedim,arası çok sürmedi mesajını okudumşok oldum yemin ederim...hissettim galiba 6. hislerime çok güveniyorum
off ulen bu ramazan evde 3-5 gün geçirdik..hep davetteyiz...dün köye gittik temiz hava çarptı
bugün ablamlardaydık
yarın kaynanamlara gidecez
cumartesi pazar annemlerde olacaz..pazar gece ablamlar almanyaya yolcu
pazartesi davetim var
salı Allah büyük bi planım yok umarım evde yalnız olurum
hadi iyi geceler dünya kadar çamaşırım varöptüm topik takipçilerimi
valla canım dünyalık münyalık istesende istemesende bi ton kıyafeti oluyor bebişlerin
biz 1 takım almaya giriyoruz 3 takım alıyoruz...vildanın bebekliğinde LCW çok pahalıydı bakıyordum ama alamıyordum...pelin çok şanslı LCW hem ucuz hem ürün çeşiti bol olunca dolduruyoruz valla şuda olsun buda olsun diye :)
almanyadaki ablamda anneanne olacak...bebeğin cinsiyeti belli değil ...çarşıyı satın aldı ...aldıkları hep ortak renkler sarı tutuncu yeşil beyaz
ben şahsen kızım olacaksa sadece pembe oğlum olacaksa sadece mavi giydirmek isterim...nitekim öylede yaptım pelinin rengi pembe
oyyy babası ayakkabı almış kızıma dur üşenmeyim resmini ekleyim hemen
2 tanede sipariş vermiş onlarda pembe geliyor ...kızın bisürü ayakkabısı var ama hepsi aynı olacak bu gidişle
Eki Görüntüle 764491
ikili üçlü test yaptırmanada bişey diyemem tamamen tercih meselesi
ben yaptırdım...çok şükür bişey çıkmamıştı
yarın hayırlısıyla bebişin hareketlerini görürsün ..sana el sallasın bebişimiz...güzel haberler ver bize
kızlarrrrrr citos hamileserdoş abi oluyor
canım benim tebrik ederimbu bebiş süpriz geldi bize tamda evlilik yıldönümümüze hediye gibi oldu rabbim ayşeyle neslişimede en kısa zamanda versin inşallah isteyen bütün kullarına göstersin bu mübarek günler aylar hürmetine
teşekkür ederim bircancımcanım tebrik ederimm sağlıkla al kucağına inş bebeğini...araları kaç yaş olucak...
teşekkür ederim bernacımcanım benim tebrik ederim
.sağlıkla kucağına alırsın inşallah.serdar paşa abimi olacak süper yaaaaaaaa
hepside çok güzel cnm güle güle iyi günlerde kullanın aileceevimin işleri baya azaldı.
banyo muslukları mutfak musluğu ve mutfak dolaplarının kapakları kaldı.onlarda takılınca bitecek kısmetse.
pazartesiden beri mobilya ve doruka oda takımı baktım heryere en sonunda aydından aldım istikbalden doruka oda takımı yatak odası - tv ünitesi ve salona halı aldım fikirlerinizi bekliyorum .mutfak masamında resmini ekliycem ekleyebilirsem.
http://www.istikbal.com.tr/files/temp/istikbal-eva-yatak-odasi-16032013-29.jpg
http://www.istikbal.com.tr/files/temp/futuro-genc-odasi-1.jpg
http://www.istikbal.com.tr/files/temp/tual-ym-od-sofya-kol-tk-11.jpg
http://www.istikbal.com.tr/files/temp/istikbal-hali-conceptline-monna-431-pudra-9.jpg
hepside çok güzel cnm güle güle iyi günlerde kullanın ailece
teşekkür ederim bircancım3.3 yaş olucak araları kısmet olursa cnm
teşekkür ederim bernacımewet abi oluyor serdar paşa ama henüz o bunu istemiyor o ayrı inşaalah doğunca kabullenir yoksa çok uğraşıcam bu veletle:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?