çok teşekkür ederim canım .yumurta akını hiç bilmiyordum ki :18:herkesin ramazan bayramı kutlu olsun
beryalim çok geçmiş olsun cnm kıyamam ben defneme inşallah çabucak iyileşir yarası yumurta akı sürseydin keşke iz kalmazdı
kesin üzerinizde nazar var bol bol oku cnm tekrar geçmiş olsun
Slm alk arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramın ı kutluyorum
beryalcim çok ama geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda eski hali ni alır inşallah bencede nazar Değdi bebeğime bol bol okuyun sana da Allah kolay lık versin sağlık la oturursun inşallah
bizi sorarsan ız iyiyiz Elhamdülillah bugün 5.ayımız bitti bayram gezmeleri deyiz büyüklerimizi ziyaret ettik bi gecede uzungölde kalalım dedik yarın da dolaşıp trabzona geçeriz bayramdan sonrada düğünümüz var kaynımı evlendiriyoruz bu bayram yoğun geçiyor neyse çok Geveze lik ettim tekrardan herkese hayırlı bayramlar
beryalcim geçmiş olsun yanıktan çok korkarım
görmüş göreceği en büyük acı bu olur inş.
rabbim sanada kolaylık versin
bu arada hepiminizin bayramı mübarek olsun.
bizde iyiyiz oğlumla şişmelerim var biraz ama oda bayram yoğunluğundan falan
geçer inş. doğumunu epidural sezeryanla yapan varmı ben öyle yapmayı düşünüyorum
bakalım 14 ünde dr randevum var konuşucam uyumak istemiyorum
benim gibi kan pıhtılaşması olan bir kadın geçenlerde sezeryanda ölmüş bartında
uyursam uyanamassam diye korkular sardı
epidurali tavsiye edeniniz varmı?
canım beryalım cok gecmıs olsun cok üzüldüm sımdı nasıl defnemız.allahım bütün cocukları nazarlardan korusun yarabbım.dedıgın gıbı sakınan göze çöp batar.doruk paşamız nasıl?selamlar canlarım
nasılsınız inşallah herkes iyidir
ben defneyle uğraşıyorum size yazamadım çok moralim bozuktu.her gören bir çocuğa bakamadınızmı ayyyy nasıl yaktınız çocuğu dediklerinden sizlerde yazamadım sinirimden
defnenin bacağına sıcak çay döküldü.dizden kasığına kadar yandı üst bacağı ön taraf hepsi yandı çok fenaydı sulu yara oldu geçmedi halen. Ama şimdi yavaş yavaş kabuk bağladı inşallah iz kalmaz.
Tamda eşimin gelmesine az zaman kala oyyyyyyyyyyyyyy içim şişti walla.ne kadar dikkat etsemde defne kendine zarar vermenin yolunu buluyo
sakınan göze çöp batar dedikleri misal
çocuklara bir şey olmasın diye o kadar dikkatli olurum ama ben arkamı dönüp ekmek alana kadar benim çayımı çekmiş üstüne .
Dünürum ve hemserimden.başka yazan olmamış;( geldiğine sevinilmemis demekkibelenay vildan gözünüz aydın canlarim şule zehra canim ben epidural sezeryan oldum ilk aglamsink.ve hemen kucağıma verdiler cok rahat geçirdim ve ertesi gün bile kendi işimi yapmıştım şimdiden sağlıkla kavusman dilegimle canim
Herkese gunaydınnnn...
Dünürum ve hemserimden.başka yazan olmamış;( geldiğine sevinilmemis demekkibelenay vildan gözünüz aydın canlarim şule zehra canim ben epidural sezeryan oldum ilk aglamsink.ve hemen kucağıma verdiler cok rahat geçirdim ve ertesi gün bile kendi işimi yapmıştım şimdiden sağlıkla kavusman dilegimle canim
sağolasın cnm darısı sana artık senide beklerim ardımdanCitos hamileymissin daha geçmişi okuyamadım beryalimin hazırladığı listede gördüm canım benim çok sevindimNe kadar oldu? Ayyyyy heyecanlandım vallahi.canım tebrik ederim. Seni ve tüm hamile arkadaşlarımızı allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?