Hoşbulduk dünürüm hemşerimbende sizleri cok özledim . Ebrus 3 yaşında oldu hala yürümuyoruz teyzesi ameliyat olalı 1 sene oldu tam cok şükür iyi geçti rbrus bir aydır ayakta durmaya başladı yurucez insallah korkularını yenerse bunada şükür beryalim taşınican galiba gecmisie cok bakamdim hayırlı olsun canim artık uğrarım ara ara hepinizi cok özledim
benimde dr göre subatın ilk haftası görünüyor canım hayırlısı bakalım sağsalim doğsunlarda allahın izniyleteşekkür ederim canım evet çok şükür sonundA TEŞRİF ETTİ NAZLI bebişimiz amin inşallah doğdugunuda görelim mevlam bu güzelliği naip etti kim bilir o nasıl güzel olucakbaya bayadır girmiyosun bi sorun yoktur inşallah 2-3 kişi dışında bebeği olanlar gitti zaten
evet arka arkaya olucak senin bi-iki hafta önce sanırım benim şubat 19 gözüküyo doğum tarihi kısmet olursa
bende öptüm canım bayram sonra bende 2li test için çarıldım yaptırırmıyım daha tam karar vermedim hem cinsiyet ögrencem sanırım
selamlar canlarım
nasılsınız inşallah herkes iyidir
ben defneyle uğraşıyorum size yazamadım çok moralim bozuktu.her gören bir çocuğa bakamadınızmı ayyyy nasıl yaktınız çocuğu dediklerinden sizlerde yazamadım sinirimden
defnenin bacağına sıcak çay döküldü.dizden kasığına kadar yandı üst bacağı ön taraf hepsi yandı çok fenaydı sulu yara oldu geçmedi halen. ama şimdi yavaş yavaş kabuk bağladı inşallah iz kalmaz.
tamda eşimin gelmesine az zaman kala oyyyyyyyyyyyyyy içim şişti walla.ne kadar dikkat etsemde defne kendine zarar vermenin yolunu buluyo
sakınan göze çöp batar dedikleri misal
çocuklara bir şey olmasın diye o kadar dikkatli olurum ama ben arkamı dönüp ekmek alana kadar benim çayımı çekmiş üstüne .
selamlar canlarım
nasılsınız inşallah herkes iyidir
ben defneyle uğraşıyorum size yazamadım çok moralim bozuktu.her gören bir çocuğa bakamadınızmı ayyyy nasıl yaktınız çocuğu dediklerinden sizlerde yazamadım sinirimden
defnenin bacağına sıcak çay döküldü.dizden kasığına kadar yandı üst bacağı ön taraf hepsi yandı çok fenaydı sulu yara oldu geçmedi halen. ama şimdi yavaş yavaş kabuk bağladı inşallah iz kalmaz.
tamda eşimin gelmesine az zaman kala oyyyyyyyyyyyyyy içim şişti walla.ne kadar dikkat etsemde defne kendine zarar vermenin yolunu buluyo
sakınan göze çöp batar dedikleri misal
çocuklara bir şey olmasın diye o kadar dikkatli olurum ama ben arkamı dönüp ekmek alana kadar benim çayımı çekmiş üstüne .
benimde dr göre subatın ilk haftası görünüyor canım hayırlısı bakalım sağsalim doğsunlarda allahın izniyle
bende yaptırdım 2 li temiz çıktı çok şükür bi sıkıntı görünmüyor 3 lü içinde konuşmadık daha dr
ama ben yaptırmama taraftarıyım rabbime sıgınıyorum inşallah sağlıklıdır
nasıl geçiyor hamileliğin mide bulantın falan varmı benim yeni yeni iştahım açıldı yemek yiyebiliyorum
ondan önce fenaydım mide bulantım çoktu hiç halimde yoktu ama çok şükür daha iyi hissediyorum
ı
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM .AMİN.benimde dr göre subatın ilk haftası görünüyor canım hayırlısı bakalım sağsalim doğsunlarda allahın izniyle
bende yaptırdım 2 li temiz çıktı çok şükür bi sıkıntı görünmüyor 3 lü içinde konuşmadık daha dr
ama ben yaptırmama taraftarıyım rabbime sıgınıyorum inşallah sağlıklıdır
nasıl geçiyor hamileliğin mide bulantın falan varmı benim yeni yeni iştahım açıldı yemek yiyebiliyorum
ondan önce fenaydım mide bulantım çoktu hiç halimde yoktu ama çok şükür daha iyi hissediyorum
oyyyyy kuzumaaa çocuk bu canım kaşla göz arasınsa yapar yapacağını senle ne alakası var
oçokkkkkkk geçmiş olsun seninde kolay değil hem anasın hem baba allah yardımcın olsun
eşini başınızdan eksik etmesin inşallah minikleride senide öpüyorum sıkma canını
çok geçmiş olsun cnaım nedir bu başınıza gelenler sen böyle dedikçe aklıma kurban kesmek geliyo cocuklara erkeklere 2 kızlara 1 kesiliyo ya dogunca daha önce sordummu bilmiyorum ama kesmediyseniz onu kestirin kestirdiysen bile yine kestir canım başımıza gelen kötü şeylerin defi için kurban kesmek en iyisi diyo büyüklerimiz ben inanıyorum buna yani sende eşin olmadan baya bi işler yapıyosun etrafındaki insanlar gıbtaylada bakan olur kıskananda o yüğzden nazara geliyosunuz sanki bu kadar üst üste bişiler gelmesi başınıza allah beteriden korusun cnaım inşallah hiç iz felan kalmaz gerçekten çok üzüldüm senin de ne kadar üzüldügünü tahmin edebilirim ancak(
sağol canım çok teşekkür ederimCok gecmis olsun dünürüm bu çocuklar büyüyor ama nasil allahım bu günlerini aratmasin bizde 1.5 sene.o.ce ev aldık.taşındık ama bu ay sattık allahım sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin bernam
Haksever her zaman.saglikli hayırlı.evlat diye dua et canim benim ben ne kadar test varsa yapıldı detaylı utrsana bile girdim bak doğdu dogali kızımla uğraşıyorum kaç sıfır araba parası harcadım
Bugunlerimizi aratmasin mevlam bize o yüzden biraz oluruna bırakın derim ben allahimdan sağlıklı ve hayırlı evlat dinleyin
Ah ahhhh yazsam destan olur ama allahım her zaman dua ediyorum kaldiramcagim imtihanlara tabi tutmasin beni
seninde bayramın kutlu olsun canımgünaydın arkadaşlar nasılsınız...malum yarın bayram şimdiden hepinize hayırlı bayramlar...rabbim hepimizin gönlünden geçeni nasip eylesin...beryalcim çok geçmiş olsun canım benim...keşke hemen yumurta akı sürseydin yanığa hiç iz bırakmıyor çünkü...allah beterinden korusun...bu arada ben dün doktora gittim biliyosunuz en son 11-12 haftalıktım gittiğimde bir ay önce yani erkek demişti..dünde o baktığım kahve falı gibiydi tahmindi ama şimdi büyümüş bi bebek var kesin kız dedi üst üste tekrarlattım üç dört kere evire çevire bsktı.hayır kesin kız dedi..bakalım nasip artıkkk...yağızda 7.5 ay sonra kızken erkek oldu buda erkekken kız oldu galiba...neyse hepinizi öpüyorum.iyi bayramlar...
beryal çok geçmiş olsun canım..çok üzüldüm...inşallah görüp göreceği bu olur defnemin...en korktuğum şey yanmak..çok başıma geldi iyi bilirim...geçen ayda ben pelinin parmaklarını yakmıştım tabi istemeden oldu ama çok üzüldüm pelinden çok ben ağladım
her saniye dikkat etmek lazım bebişlere
çok yoğunum...kaç gündür sadece bugün evdeyim ...dip köşe temizlik yapıyorum sanki bayramda gelen olacakmış gibi
pelinde hasta nezle olmuş burnu akıyor gözleri sulanıyor hapşırıyor ve çok huysuz...artık kucaktada durmuyor..evde fink atmak istiyor
neyse çok yazamıycam işim var ...doktordan randevu almak için bilgisayara oturmuştum girmişken bi bakıyım dedim
herkesin bayramını kutluyorum hepinize iyi bayramlar
sanada mutlu bayramlar canımmmmmmmmmmmmsağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim canlarımmmm
nasılsınız canlar beryalcim çok geçmiş olsun efneciğime kıyamam ben ona ah şu insanlar hep konuşur hep konuşur başkada bişey bilmezler sen üzme kendini o çocuklara nasıl baktığını herkes biliyor hem ana hem baba oluyorsun yeri gelince birde evle uğraş kolay mı sanıyorlar canım benim inşallah tez vakitte geçr iz de kalmaz öpüyorum kuzucuklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?