Canlarımmm nasılsınızzz…
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim canlarım....
Cok şükür cumartesi aşılamam oldu Sonuç -o zamana kadar tabii regl olmazsam- 29.09.2013 de belli olacak…Hayırlısı Rabbimden…
Dulaarınızı esirgemeyin olur mu..
selam canım hoşgeldinnnnnnncanlarım benim nasılsınız iyi haberlerinizi okumak güzel.bol bol hamişlerimiz var maşallah.darısı isteyen arkadaşlarımıza olsun
nasılsınız canlar gece vakti düştüm yine dokuz doğuranlar topiğinin peşineUyku tutmadı mide ağrısı bulantısı ne gündüz ne gece duruyor 24 saat full devam ediyor hiç aksatmıyorlar sağolsunlar Pek iyi günler geçirdiğim söylenemez senayıda sütten kestim ilk günler onun sıkıntısı vardı yavrum çok ağladı gecelerce tabi bende onunla birlikte ağladım teyzesinin yanında yattı bir kaç gün gece hep kalkıp anne meme diye ağladı içim parçalandı kaç kez vermeyi düşündüm ama kızkardeşim izin vermedi sağolsun ama zor günlerdi bide millet kes kes derken kestim ondan sonra ah yavrum çok küçük demezmi benim psikoloji iyice allak bullak oldu göğüslerimin ağrısı sızısı ateş basması titreme bi yandan bide milletin laflarına takar oldum ama şükür atlattık artık kızım alıştı ama hamilelik zor geçiyor senada hamile olduğumu nlamamıştı bile sadece griple mücadelem vardı ama bu veled çetin çıktı aslında şikayet etmemek lazım yıllarca bu günleri beklediğimi düşünürsek çok şükür insan oğlu çabuk unutuyor işte çarşamba günü kontrolümüz var bakalım nasılmış benim yaramaz dua edin bize
beryalim nasılsın iyice yerleşmişsindir artık inşallah ayrıca süt kesme konusundaki tavsiyen için sağol nane koydum ama hala süt dolu göğüsler ağrı sızı geçti şükür inşalah sütte kesilirse yeni bebeğe hazırlığa başlarız
Divi sen nasılsın canım cimcimeleri öp benim için artık vildanada cimcime dememek lazım o bir genç kız artık
Neslişim canım güzel haberlerini bekliyorum rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah
çitos maşallah ne mutlu sana bende hamilelik konusunda rahat olabilsem senin kızın olacak herhal rüyada ne görürsen o olur derler haydi hayırlısı bakalım
haksever eşin gelmezse tut kulağından götür valla bu güzler geri gelmiyor tadını beraber çıkarın karnında yaptığı şebeklikleri babasıda görsün cimcimenin
ayşe canım sen nasılsın öpüyorum seni
valecim güzel hamiş sen nasılsın güzel haberlerinizi aldıkça mutlu oluyorum rabbim sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah
şifa sen nasılsın canım avatar resmindeki cimcime kızınsa maşallah çok tatlı rabbim nazardan saklasın
melek canım sende hoşgeldin aramıza yaanlız şunu unutma burası fena bağımlılık yapıyor ona göreinşllah sende tez zamanda meleğine kavuşursun üstteki listemizde yerini alırsın
yaren hayırlı olsun canım doktor kız dediyse kızdır o sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç farketmez
Huzeyfe senin hamişlik nasıl gidiyor sonuçların temiz çıkmış gözün aydın
ooo dyd gelmş nasılsın canım fazla özletme kendini furkan paşa ne yapıyor delikanlı oldu artık maşallah nerdeyse iki yaşına girecekler zaman nasılda geçiyor maşallah kuzuma
bircancım bugün aradı onunla görüştüm zaten ama eda cadısını ısırıcam heryerinden çok yaramaz olmuş
unuttuğum kaldımı bilmiyorum hepinizi öpüyorum bende gidip yatayım uyuyabilirsem tabi
Canlarımmm nasılsınızzz
Cok şükür cumartesi aşılamam oldu Sonuç -o zamana kadar tabii regl olmazsam- 29.09.2013 de belli olacak Hayırlısı Rabbimden
inş güzel haberlerini yazarsın bize ama dikkat et çok yorma sakın kendiniŞulecim bernacığım teşekkür ederim...Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahh...
Off zaman geçmiyorr.. Bakalım ne olacak...Çok heyeanlıyımm gerçi kafaya takmamaya çalışıyorumm...Kendimi işlerle oyalıyorum...
Şulecim bernacığım teşekkür ederim...Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahh...
Off zaman geçmiyorr.. Bakalım ne olacak...Çok heyeanlıyımm gerçi kafaya takmamaya çalışıyorumm...Kendimi işlerle oyalıyorum...
Canlarımmm nasılsınızzz
Cok şükür cumartesi aşılamam oldu Sonuç -o zamana kadar tabii regl olmazsam- 29.09.2013 de belli olacak Hayırlısı Rabbimden
eski bir gönderini okudum neslihan arkadaşım rahim kalp şeklinde hemde pko var demişsin bendede aynı sorun var hatta extra olarak endometriozis var gerçi onu temizlettim ama bu kalp şeklindeki rahim için histereskopi falan yaptırdınmı merak ediyorum 5 gün sonra doktora gidicem duruma göre yapabiliriz dedi telefonda.sen nasıl bir yol izledin bilgi verirsen sevinirim.bu arada dualarım seninle inş rabbim gönlündekini hayırlı kılar.
Selamm cnmm ben bu konuda şöyle diyebilirim önceden öğrendim ancak bu konudageçen sene dr.umu değiştirdim ki iyiki değiştirmişim..Direk laparoskopi ile düzeltildi..Ve kesinlikle tedavini tüp bebek merkezinde yapmalısın..Onlar işinin ehli oluyor ve son derece ne yapılması gerektiğini bilip yönlendiriyorlar..Ben bşalarda hep normal hastahanelerde kadın doğum bölümlerine gittim ama boşuna gitmişim onu anladım...
Selam kızlarrr nasılsınız...
Ben sanırım regl oluyorum bu ay da olmadı..
Kop koyu kahve lekelenme gelmeye başladı..Çok da umutluydum bu ay....
umudunu yitirme cnm belkide yerleşme kanaması olabilir bekle biraz inşallah gelmiştir bebişin yoksada hayırlısı olsun üzülme hayırlı zamanda gelsinSelam kızlarrr nasılsınız...
Ben sanırım regl oluyorum bu ay da olmadı..
Kop koyu kahve lekelenme gelmeye başladı..Çok da umutluydum bu ay....
As canım demekki hayırlı sı böyleydi
Imtihan oluyorsan eğer bilki Rabbin katında değerlisin ve hatırlanmaktasın üzülme demek kolay ama sabret gün gelir kazanan lardan olacaksın canım
umudunu yitirme cnm belkide yerleşme kanaması olabilir bekle biraz inşallah gelmiştir bebişin yoksada hayırlısı olsun üzülme hayırlı zamanda gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?