Sagolasın canım zaten bizler bu kadar inançlı olmasak bu noktaya bu kadar rahat gelemezdik canım..Tabii ki üzülüyoruz ama umutlar tükenmiyor..Bu arada bir daha gelen birşey olmadı...Bugün belli olur bklm kanama yada lekelenme devam ederse...
Sağolasın citosummm aminn cnmm...Hayırlısı inşallahhh...
Kendime Ayşeye birde 2 arkadaş daha var onlara öyle çok dua ediyorum ki anlatamam..Gerçi birtanesi artık pes etti ve turda başvuru yaptılar bakalım evlatlık için...Çok şükür henüz umudumuz var bizim ya o ne yapsın...
Neslihan gerçekten çok takdir ediyorum seni bu denli düşünüp Rabbine sığındığın için Allahım vakti saati gelince bak nasıl sevindirecek sizide inşallah
nasılsınız canlar topik çok sessiz özledim sizi umarım herkes iyidir ben biraz sıkıntı bir hamilelik geçiriyorum çok fazla giremiyorum geçmişe fazla bakamadım neslihanı merak ettim neslihan güzel yürekli kardeşim canın sağolsun inşallah hayırlısı olsun hakkınızda yazdıkların çok hoşuma gitti tevekkül edebilmen çok güzel sabırla dua etmeye devam edicez rabbim ol dedimi oluyor inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine
divicim sanada geçmiş olsun şimdi naıl güzel pelinimrabbim beterinden korusun öpüyorum kızlarımı
beryalcim seninde gözün aydın eşin gelmiş iyi tatiller canım size eş yanında ev bitti şükür daha ne olsun dimi ya
herkese kocaman sevgiler öpüyoruz sizi
sağol canım inşallah toparlanacağım mide bulantıları azaldı gibi ama mide ağrısı yanma çok şiddetli birde baş dönmesi var geçecek inşallah bol bol dinleniyorum nasılsa doğumdan sonra dinlenmek yokcanım hoş geldin burda görebilmek ne güzel seni nasıl biraz toparlanabildinmi artık 12.haftadasın inş biter gider şu bulantılar( 50:
sağol canım inşallah toparlanacağım mide bulantıları azaldı gibi ama mide ağrısı yanma çok şiddetli birde baş dönmesi var geçecek inşallah bol bol dinleniyorum nasılsa doğumdan sonra dinlenmek yok
kızlar bişey sorucam bugun doktora gittik sabah adet tarihime göre hesaplayınca 5+5 haftalık hamile olmam gerekiyor fakat doktor 5 haftalık görünüyor dedi.normalde benim adetlerim düzensizdir birde ben geç yumurtladım pcos var bende kafama takıldı şimdi acab gelişimi geridenmi geliyor.onu kaybetmekten çok korkuyorum.keseyi gördük york kesesinide gördü doktor.sadece 4-5 gün geride dedi moralimizi çok bozdu.bide betahcg 3000 lerrde kalp atışı duyulur dedi.benim geçen hafta 3011 di 4 haftalıktı nasıl duyulacak 4 haftalıkken anlamadım.bi yardım edin moralim çok bozuk((
geç döllenme olabilir cnm morelini bozma kalp atışını 7. haftalarda duyarsınız bebiş henüz çok küçük şimdi duyulmaz hamleliğin hayırlı olsun cnm
rica ederim cnm inşaallah dktrdanda olumlu laflar duyarsınbaşka bi doktordan randevu aldım öğleden sonra ona gidicem iyi bişeyler duymaya ihtiyacım vardı çok teşekkür ederim
rica ederim cnm inşaallah dktrdanda olumlu laflar duyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?