Ya ben guvenıyorum tabıkı adam kapora istemedı ama ben 100 lırasını vereyım dıye dusunnuyorum.Siz de kendinize güveniyorsanız alın gitsin
Ya öyle de halı güzel öyle naylonsu da değil adam da art nıyet var mı sence ben olayın para kısmındayım evet ama daha cok adam bi baş belası cıkmaz heralde demı600 den 240 nasıl düşmüş önce fiyat uçuruyorlar sonra pazarlık diyorlar esnaf numaraları boş ver paran olnca al ölümlü dünya
Ben olsam alırdım:)Ya ben guvenıyorum tabıkı adam kapora istemedı ama ben 100 lırasını vereyım dıye dusunnuyorum.
Nasıl yanı ? Be parasıı öderım ayın 20snde gunum hemen yatırım ama adam dadanırsa dıye korktumBuna şark kurnazlığı denir
Bizim gibi sabşt fiyatlı al öde çık mağzalarından alış veriş yapanlar bilmez bu kültürü
Canım tabıkı eşim güvenir :) ama tadımı kaçırır mı dedim biranAdam sizin orda bile yasamiyormus hemen senaryo yazmissiniz. Tamam zaman kotu herkesin niyetini sorgular olduk ama en fazla napabilir? Kaldi ki asilacak olsa kocaniz size güvenmez mi? Arasa ne olacak.
Ayy demi ya alayım gitsinBen olsam alırdım:)
Hı hııı :)Ayy demi ya alayım gitsin
Ay vallaha yaİyi insan görünce soka girmiş bir üyeeee can
Yok canım adam pttden yatır dedi zaten :) Ya ama evlı barklı kadınlara musallat olanlar olunca ve bu deırde kım kıme neyını verıyokı şaşırdım bende art nıyet aradımNe abartmışsınız. Hesap numarasından nasıl askıntılık yapabilir size? Eşinizin hesabından yatırırsınız olur biter.
Adama da helal olsun, hala başkalarına güvenen insanlar varmış demekki ama keşke güvenmese çünkü ne çıksa saf görünenlerden çıkıyor. Sizin için demiyorum konu sahibi.
Aynn dün bende tamm abi ver desem hemen paketlıcektı. E şaşırdım bende yanasıl bir sapıklık olabilir ki adam numaranızı bile istememiş,
ben de geçen gün ilk kez gittiğim bir kuaförde ücretsiz saç bakımı yaptırdım (daha doğrusu avm nin içinde kuaförede bugüne özel ücretsiz saç bakımı yazıyordu girdim yaptırdım) adam sonra bana bir ürün önerdi, üzerimde para yok dedim (aslında pahalı bulmuştum) olsun alın kullanın buraya yolunuz düşünce ödemeyi yaparsınız dedi. var yani böyle insanlar, ben alacak olsam alırdım, adam kimliğimi numaramı istemedi şişeyi verip, elimi kolumu sallaya sallaya gönderecekti yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?