Dolandırıcı bir tipim yokmuş.

Şimdi gidicek satilmiş git bari al satilmadan çok da uygun muş fiyatı ,
iyyy adam gel bul benii bana da hali lazim hic te görmüyom ki öyleee çok pahali burada 500 tl den asaği yok

internetten bak gerçekten o fiyat mı. beğendiysen de git al adama parasını gönder. Yada hiç değilse 50 tlsini çıkar ver adama sen de güvende ol o da.

Esnaflar gercekten anliyorlar yalniz.
Kardeaimin bebegi kan uyusmazligindan dolayi yogun bakimda yatiyordu bir ailac gerekiyordu tum segiriaradik eczane depo kalmadi yok.
Sonra bir yerde bulduk ilac nasil olmussa saglik karnesi karsilamiyordu 3.000tllikti adam al gotur ben insani gozunden tanirim daha sonra getirip odersin dedi.
Kardeaim o telasla ilaci aldi cikarken geri dondu abi siz benim telwfon numarami almadiniz dedi adamda gerek gormedim cunku siz mutlaka odersiniz dedi.kardesimde erteai gun gidip odedi gercekten.
Belki halici da sizde o guveni gormustur

Ya öyle de halı güzel öyle naylonsu da değil adam da art nıyet var mı sence ben olayın para kısmındayım evet ama daha cok adam bi baş belası cıkmaz heralde demı
Bu gibi durumlarda halının arkasındaki marka etiketinden model numarasını alıp internette bulacak, fiyatına bakacaksın. Ben daha yeni 2 halı aldım. 600 lira diyorlardı mağazasında, 300 e aldım internetten. Bilgin olsun.

Adam halinin arasina kendini sarip eve sizacak gibi yazmissin

Esnaf iste bildigimiz kapora verin alin sonra yatirirsiniz parasini geri mal goturmek istemiyordur.

tamam canım sağolasın :)

Ya benım eşim kayınpederımde esnaf. görümcemede ilçede bir esnaf paranız oldukça ödeyın demişti ama adamı tanıyoduk bizde tanınıyoruz ilçede şunun gelınıyım dedım mı aa o mu dıyolar hemen ama bu adamı hıiç tanımayınca bi afalladım :)

ne var k bunda aynısını pazarda bana cantacı yapmıstı ıkı canta begendım ama param ıkısıde yetmıyordu al parasını haftaya verırsın dedı, pazara da oyle her hafta ugramam arada ugrarım sadece, ama ben rahat edemem dedım bırını aldım parasını verdım gıttım , adamın bana sarktıgı vs de yoktu yanı...

Art niyet olsa napacaksin anlamadim yani. Tamam al git hesabima yatir demis,nonu da istememis,eee hesabina yatiracaksin konu kapanacak yatirinca da esine arattiracaksin yatirdik parayi diceksin olay bu. Buyutulecek ne var ki

Art niyet olsa napacaksin anlamadim yani. Tamam al git hesabima yatir demis,nonu da istememis,eee hesabina yatiracaksin konu kapanacak yatirinca da esine arattiracaksin yatirdik parayi diceksin olay bu. Buyutulecek ne var ki

fazla kuruntulu geldiniz. ben mesela öyle bir durumda takılacağım tek şey halı defolu mu neden bu kadar indirdi fiyatınız derdim. belki de adamın elinde kaldı, teşhir ürünüydü yada hazır gelmişken festivale deyip sürümünden kazanacaktır.
zira esnaf adam aşağı yukarı karşısındaki insandan ne çıkacağını bilir.
eşinizin kartvizitini verirsiniz, abi sıkıntı olmaz ama sen de bil güvenilir insanlarız dersin. bir kısmını verir kalanını paran gelince yollarsın.

Canım tabıkı eşim güvenir :) ama tadımı kaçırır mı dedim biran evet ne senaryolar kurdum Adam ıyıkı halı al dedı

Eşine söylesen, parayı verip halıyı alsanız, bu kadar aksiyon yaşamasanız daha iyi değil mi =))
Ha sorunuzun cevabı ben olsam almam, o tür mallara güvenmem

Ya öyle de halı güzel öyle naylonsu da değil adam da art nıyet var mı sence ben olayın para kısmındayım evet ama daha cok adam bi baş belası cıkmaz heralde demı

görümcenle almaya git eşinede söyle geri sönüş olursa bilgisi olsun kocanın ,
bizim burdada pazardan alışveriş yaparsın öbür hafta ödersin falan esnaf anlar yani

Haliyi al iletisim bilgilerini de nisanlininkini ver , kendin bulasmamis olursun günü geldiginde de parayi yatirirsin al gulum ver gulum diyalog biter gider...

Uzatacak yada altinda birseyler aranacak durum yok...
Biz turk milleti öküz altinda buzagi aramaya bayiliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…