- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Baktim ama bir sey bulamadim ne yapmam lazim simdiSosyal medyaya hiç bir şekilde güvenmem.
TLC nin programı değil mi ?
Kendi sayfalarından inceleyebilirsin.
Baktim ama bir sey bulamadim ne yapmam lazim simdi
Bi iletişim numarası var mı arayıp detaylı bilgi alsan
[/QUOTbana yazan no vardi watsaptan engelledim engeli kaldirinca gitti bisey cikarmi bundan
Iptal edilemez dedi aramadilarda watsaptan yazdilar keske silmeseydim gonderirdm hic aklima gelmediHiçbirsey yapma, iptal ediliyorsa et.
Parayı ödemen konusunda ısrar ederse programın kendi sayfasında böyle birsey olmadığını, mesajları kayıt aldığını şikayet edeceğini söyle.
Evet tlc ya facebook yada instangramdi nasil boyle bir hataya dustum benHayalimdeki ev yabancı program değil miydi ya? Başvuruyu TLC sayfasından mi yaptın?
Yani dolandirici bir hak iddia edebilirlermiCanım bak şimdi netten inceledim.
Öncelikle hayalimdeki ev programına başvuru yok.
Yeni bir program varmış Bırak ben yapayım diye onunda başvuru formuna baktım herhangi bir ücret yok ve TC de istememiş.
Kesin dolandırıcılar. Çünkü sadece temizlik avcıları ve bırak ben yapayım başvurusu var TLC nin kendi sitesinde.Evet tlc ya facebook yada instangramdi nasil boyle bir hataya dustum ben
Hayır hak iddia edemezler, ederlerse sikayet edeceğini söyle.Yani dolandirici bir hak iddia edebilirlermi
Tesekkur ederimHayır mesla kanalı ara
Tesekkurler cok sinirim bozuldu yaaHayır hak iddia edemezler, ederlerse sikayet edeceğini söyle.
Bundan sonra mesaj gönderirlerse de silme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?