- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Tesekkurler sozlesme ornegi gonderdi o sinirle tam aklima girmedi valla okuduklarim durdu resmen beynimwhatsapptan para istendiğini de ilk defa görüyorum. gönderme para filan, hak iddia edemezler.
Dolandirici oldugu sitesinden belli. Eger sizi rahatsiz ederlerse polise bildireceginizi soyleyin.
Iptal edilemez dedi aramadilarda watsaptan yazdilar keske silmeseydim gonderirdm hic aklima gelmedi
Tesekkur ederimDolandirici oldugu sitesinden belli. Eger sizi rahatsiz ederlerse polise bildireceginizi soyleyin.
Zaten gondermem de tedirgin oldum baya yani zorlarlarsa karakola gidip sikayetci olacagimi soylerimBakın bunlar dolandırıcı. Tabiki iptal edilmez diyecek. Sakın göndermeyin. Engelleyin gitsin...
Endise etmeyin hicbir hak iddia edemezler. Kendinizden emin konusursaniz ustelemeye cesaret edemezler ama tedirgin oldugunuzu sezerlerse daha cok ustunuze gelirler.Tesekkur ederim
Zaten gondermem de tedirgin oldum baya yani zorlarlarsa karakola gidip sikayetci olacagimi soylerim
Cok saogolun icim rahatladiEndise etmeyin hicbir hak iddia edemezler. Kendinizden emin konusursaniz ustelemeye cesaret edemezler ama tedirgin oldugunuzu sezerlerse daha cok ustunuze gelirler.
Cok cok cok tesekkur ederimGerek yok ya halen zorlasalar diyorsunuz. Numarayı engelleyin oldu bitti...
Tesekurler hic boyle bir hataya dusmemistim dusmem saniyodum bir anlik bosluk sanirim bilemiyorum tesekkur ederimYer Kartal da ama telefon Konya.
Misyon ve Vizyon başlıklarında yazılanlar Steve Jobs'dan çalınma.
Öncesi ve sonrası diye yayınladıkları fotoğraflar internette başka sayfalardan çalınma
Sözleşmenin en altına yazmışlar 250TL başvuru ücreti olduğunu.
O kadar aleni ki gerçek olmadıkları lütfen bir yerlere bilgilerinizi verirken daha detaylı araştırın...
Ben formu doldurarak cekilise katilmisim basvuru ucreti 100 tl imis zaten vermem ki bana su an yaptiklari sagladiklari bir fayda yok sonucta ama kafamda soru isareti olustu yaptirimi varmidir diye ayrica ucretsiz yaziyodu cikan reklamdaÇekilişe katılmak için para mı ödenir dolandırıcılıktır inanmayın yada iyice bir araştırın boş yere 100 tlnizden olmayın.
Yorumları daha okumadım ama bu yazdıklarınıza bakınca kesin dolandırıcı diyorum.Arkadaslar sosyal medyadan hayalimdeki ev adli programin cekilisine katildim biraz once mesaj geldi 100 tl odeyecekmisim sozlesmede yaziyormus sizce dolandiricimi ne yapilabilir bu durumda kimlik no yazip yazmadigimi hatrlamiyorum
Yani soyle bir sey var sozlesmenin altinda 250 tl basvuru ucreti yaziyormus watsaptan yazdi 100 tl basvuru ucreti istedi bende vazgectm istemiyorum dedim vazgecilmiyomus sozlesmeyi kabul etmisim ama ne tc var sozlesmede ne de imzaYorumları daha okumadım ama bu yazdıklarınıza bakınca kesin dolandırıcı diyorum.
Bende oyle bir basvuru yapmistim kariyer netten ama hatrlayamadim su an neresi oldugunu geri donus yapilmadi banaBende evde kariyer diye bir yere basvuru yaptim. Kariyernetten. Bugun aradilar cagri merkezi işi ama evde. İlk etapta 325 tl verip program satin alcakmisim. İnternette baktim hic bilgi yok nerdeyse. Dolandiricilar galiba
Bir başvuru ya da kayıt ücretli ise o parayı ödemeden zaten kaydınız oluşmaz.Yani soyle bir sey var sozlesmenin altinda 250 tl basvuru ucreti yaziyormus watsaptan yazdi 100 tl basvuru ucreti istedi bende vazgectm istemiyorum dedim vazgecilmiyomus sozlesmeyi kabul etmisim ama ne tc var sozlesmede ne de imza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?