Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar bundan iki buçuk ay önce fal bakımı yapılan bir siteye 200 tl fal ücreti ödedim halen bakım yapılmadı sitede ki diger yöneticileri de msj attım sonuç bulamadım en son dün akşam konu açtım sitede bakım yapılmadığına dair az önce site yönetimi bana msj atıp fak bakımı nı kaldırdıklarını bu durum un siteyle ilgisi olmadıgını söyleyip fal bakan yöneticinin nısunu verdiler ve açtım konuyu da kaldırmışlar. Herzaman ki gibi naapmam gerekiyor bilmiyorum fikir verirmisiniz.
Herzaman ki gibi naapmam gerekiyor bilmiyorum fikir verirmisiniz.
Yıl 2020.... söyleyeceklerim bu kadar.Merhaba kızlar bundan iki buçuk ay önce fal bakımı yapılan bir siteye 200 tl fal ücreti ödedim halen bakım yapılmadı sitede ki diger yöneticileri de msj attım sonuç bulamadım en son dün akşam konu açtım sitede bakım yapılmadığına dair az önce site yönetimi bana msj atıp fak bakımı nı kaldırdıklarını bu durum un siteyle ilgisi olmadıgını söyleyip fal bakan yöneticinin nısunu verdiler ve açtım konuyu da kaldırmışlar. Herzaman ki gibi naapmam gerekiyor bilmiyorum fikir verirmisiniz.
Konu sahibi bildiğim kadarı ile doktor değil. Nicki BBC nin oldukca ünlü bir dizisinden alıntı.eski yorumlardan dr oldugunu hatırlıyorum ,
Konu sahibi bildiğim kadarı ile doktor değil. Nicki BBC nin oldukca ünlü bir dizisinden alıntı.
eski yorumlardan dr oldugunu hatırlıyorum ,
Yok yahu ne doktoru , yapma allah askina
En son bi magazada mi ne ise girdi ilk gunden diger personelle kavga etti isten cikarildi
Gerçekten bir insanın sizin geleceğinizi görebileceğine inanıyormusunuz???
Keşke o parayla bir psikoloğa falan gitseydiniz en azından sizinle konuşur sorunlarınıza çözüm bulabilirdiniz geçmiş oldun ne diyim