Dolandırıldım mı

Merhaba kızlar bundan iki buçuk ay önce fal bakımı yapılan bir siteye 200 tl fal ücreti ödedim halen bakım yapılmadı sitede ki diger yöneticileri de msj attım sonuç bulamadım en son dün akşam konu açtım sitede bakım yapılmadığına dair az önce site yönetimi bana msj atıp fak bakımı nı kaldırdıklarını bu durum un siteyle ilgisi olmadıgını söyleyip fal bakan yöneticinin nısunu verdiler ve açtım konuyu da kaldırmışlar. Herzaman ki gibi naapmam gerekiyor bilmiyorum fikir verirmisiniz.

Böyle şeylere inandığınıza inanamıyorum 🤯 bide para verdiğinize 🤯

bak güzelim ablan her şeyi biliyor, ben burdan görüyorum seni çok pis dolandırmışlar.
Yani kuzum Allahınızı severseniz o falını ne için baktırdınız bilemiyorum, aşktır meşktr iştir herneyse ama o 200 tlyi kim olduğunu bilmediğiniz, yüzünü görmediğiniz bir insana fal baktırmak için vereceğinize bir hayır kurumuna sadaka olarak niyetlenip bağışlasaydınız eminim falda çıkmasını umud ettiğiniz şey şimdiye olmuştu.
Dolandırıcıya kızmayın, kendinze kızın

Merhaba kızlar bundan iki buçuk ay önce fal bakımı yapılan bir siteye 200 tl fal ücreti ödedim halen bakım yapılmadı sitede ki diger yöneticileri de msj attım sonuç bulamadım en son dün akşam konu açtım sitede bakım yapılmadığına dair az önce site yönetimi bana msj atıp fak bakımı nı kaldırdıklarını bu durum un siteyle ilgisi olmadıgını söyleyip fal bakan yöneticinin nısunu verdiler ve açtım konuyu da kaldırmışlar. Herzaman ki gibi naapmam gerekiyor bilmiyorum fikir verirmisiniz.
Yıl 2020.... söyleyeceklerim bu kadar.

falı baksalar da dolandırılmış olacaktınız ki

fal zaten gerçek değil, bir de internetten bakacak

belki benimkine bakıp sana yazacak

ülkemin aydınlık yarınlara ihtiyacı var

öğretmen arkadaşlar ne olur, özellikle sınıf öğretmenleri çocuklarımızı donanımlı yetiştirin

her şey okulda olmaz aile önemli ama olsun siz yine de bu tarz şeylere itibar edilmemesini bari öğretin

O paranın üzerine bir bardak soğuk su için.
200 tl verip fal baktırıyorsunuz dolandırmasanız ne olacak adamlar iki satır bir şeyler karalasa da aynı hesap.
Hukuken dolandırıcılıktan şikayette bulunabileceğiniz gibi mali suçlar kapsamında ihbarda bulunabilirsiniz. Sonuçta bu hizmet için tarafınıza fatura düzenlenmemiştir..

Gerçekten bir insanın sizin geleceğinizi görebileceğine inanıyormusunuz???
Keşke o parayla bir psikoloğa falan gitseydiniz en azından sizinle konuşur sorunlarınıza çözüm bulabilirdiniz geçmiş oldun ne diyim

ya bir de hadi o an boş bulunmuş göndermiş

bir de daha aramış da o kişinin numarasını almış da onu da aramış da

insan bir yerde çakozlar işi de alır suyunu içer

bir konuyu araştırın desek kimse araştırmaz da boş iş olunca herkes uğraşır

Back
X