Dolandırıldım mı

En son iki sene önce ücretli fal baktırmıştım ama fala meraklıyım arkadaşlarıma falan baktırırım kırk yılda bir İnternet ten baktırayım dedim başıma bu geldi açıkcası verdiğim paraya acımıyorum alamadığım hizmet beni üzdü. İnsanlara da gücüm yettiğince yardım ediyorum bir daha yapmıycam böyle bir şey ders oldu bana
Valla ne yalan söyleyeyim biz giden paraya üzüldük, az bişey değil ki kolay mı kazanılıyor o para :temizlik:

Yardım edin olarak söylemedim, yanlış anlamayın.
Fal baktırmak bir temennidir ya, o göreceğiniz gülümsemede iyi temennilerin alasını alırsınız demek istemiştim.
Fal eğlencesine güzeldir ve ne yazık ki ablam dahil bu insanlara prim veren çok oluyor.
Yıldız, isim haritası, astroloji falan bambaşka bir şey ama çevremde de falcı meraklıları olduğundan yazmak istedim.
Giden 200 sadakanız olsun, umutlarınız gerçek olsun:)
Bakın, falcıdan bin kat daha içten diledim bunu...☺️
Çok teşekkür ederim size de mutluluklar

Yardım edin olarak söylemedim, yanlış anlamayın.
Fal baktırmak bir temennidir ya, o göreceğiniz gülümsemede iyi temennilerin alasını alırsınız demek istemiştim.
Fal eğlencesine güzeldir ve ne yazık ki ablam dahil bu insanlara prim veren çok oluyor.
Yıldız, isim haritası, astroloji falan bambaşka bir şey ama çevremde de falcı meraklıları olduğundan yazmak istedim.
Giden 200 sadakanız olsun, umutlarınız gerçek olsun:)
Bakın, falcıdan bin kat daha içten diledim bunu...☺
netflix te zengo yu izledim bu akşam.orda da online üfürükçü hoca vardı para düşkünü :KK48: onun vizitesi de bayağı tuzluydu 200 ne ki

Valla ne yalan söyleyeyim biz giden paraya üzüldük, az bişey değil ki kolay mı kazanılıyor o para :temizlik:
Sanırım
Ya aslında falcı kadın olsa arayıp senin saçını başını yolarım demek vardı ama kaldım böyle

Bak bende bu aralar iş yok pek sen yarın bi kayfe yap en köpüklüsünden sonra kapat bekle buraya gir konu aç ben de geleyim fotoğraf at bak sana neler anlatırım neler yalnız 200 gaymeni alırım bu aralar işler kesat siftah yapmıyorum doğru dürüst 😂

Bak bende bu aralar iş yok pek sen yarın bi kayfe yap en köpüklüsünden sonra kapat bekle buraya gir konu aç ben de geleyim fotoğraf at bak sana neler anlatırım neler yalnız 200 gaymeni alırım bu aralar işler kesat siftah yapmıyorum doğru dürüst 😂
Ha ha maymun gözünü açtı 🤑

o bende de var ama kullanmak nasip olmadı şimdiye :KK48: bir kere kaza yaptım parktan çıkarken bir kadının jeepine çarptım yüzde yüz suçluydum.değil kavga kadın çok kibarmış canın sağolsun dedi geçti.kavga bile edemedim :cry:
Aman kullanmak nasip olmasın yine de ne güzel doğru canınız sağolsun karşı komşum bayramda trafik kazası yaptı karşı taraftan bi kişi öldü kendisi suçlu 3 gün önce tutuklandı ailesi komple yoğun bakımdan çıktılar bi ekrke kardeşi kaçıncı ameliyatı oldu artık sayısını unuttuk taburcu olacakmış inşallah en başı sağlık

Back
X