- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- 398
- Konu Sahibi hayatdenizolmasa
Arkadaşlar anneme İnternet'ten elektronik sigara aldırdım,kırık ve eksik çıkmış ve sitenin telefon numaralarına ulaşılamıyor. Çok bişey değil 59 TL ama param Boşa gitti..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilindik bir yerden almiyorsaniz , almadan önce arayıp görüşmeniz lazımdı. Geçmiş olsun.Arkadaşlar anneme İnternet'ten elektronik sigara aldırdım,kırık ve eksik çıkmış ve sitenin telefon numaralarına ulaşılamıyor. Çok bişey değil 59 TL ama param Boşa gitti..
Bilindik bir yerden almiyorsaniz , almadan önce arayıp görüşmeniz lazımdı. Geçmiş olsun.
elektronik sigara yasal degıl doğal olarak bılındık guvendık site zor hepsı kacak köçek sonuçta
esigara.us var forum ordan bakın
hayır yok nedenSiteye girdiğiniz de link yerinde kilit işareti var mı ?
60 lira bişey değil de inşallah kartınızı patlatmazlar.
bence hemen internet üzerinden alışveriş kısıtlaması getirtin.
Bilinmeyen bir site ise öncesinde kontrol etmek lazım elbette numaraları. Ben bazen kontrol etsem de içime sinmiyor da vazgeçiyorum almaktan. Bir de her zaman bir internet alışverişinden önce googleda aratın "Site İsmi Şikayet" diye.Arkadaşlar anneme İnternet'ten elektronik sigara aldırdım,kırık ve eksik çıkmış ve sitenin telefon numaralarına ulaşılamıyor. Çok bişey değil 59 TL ama param Boşa gitti..
Keşke kapıda kontrol etseydiniz. İnternet alışverişinde kargo görevlisinin yanında kontrol etmeniz, onaylıyorsanız alanız, hasarlı ya da yanlış ürün varsa hemen tutanakla iade ettirmeniz gerekir, özellikle de bir siteden ilk defa alışveriş yapıyorsanız. Kargo görevlisi beklemek zorunda bakmak isterseniz. Siz bir de kapıda ödeme yapmışsınız. Keşke baksaydınız öncesindekapıda ödemeyle aldılar kart kullanmadık allahtan
o formu bügün farkettim evet
Keşke kapıda kontrol etseydiniz. İnternet alışverişinde kargo görevlisinin yanında kontrol etmeniz, onaylıyorsanız alanız, hasarlı ya da yanlış ürün varsa hemen tutanakla iade ettirmeniz gerekir, özellikle de bir siteden ilk defa alışveriş yapıyorsanız. Kargo görevlisi beklemek zorunda bakmak isterseniz. Siz bir de kapıda ödeme yapmışsınız. Keşke baksaydınız öncesinde
"Tüketici birliği internet alışverişinde dikkat edilmesi gerekenler" diye google da aratın, okuyun bulduğunuz yazıyı. En azından bundan sonra dolandırılmanızı engelleyebilir okuyacaklarınız.
Evet faturasız var tüketici haklarına şikayette bulunacak pazartesi inşallah annemFaturanız var mı?
Keşke kapıda kontrol etseydiniz. İnternet alışverişinde kargo görevlisinin yanında kontrol etmeniz, onaylıyorsanız alanız, hasarlı ya da yanlış ürün varsa hemen tutanakla iade ettirmeniz gerekir, özellikle de bir siteden ilk defa alışveriş yapıyorsanız. Kargo görevlisi beklemek zorunda bakmak isterseniz. Siz bir de kapıda ödeme yapmışsınız. Keşke baksaydınız öncesinde
"Tüketici birliği internet alışverişinde dikkat edilmesi gerekenler" diye google da aratın, okuyun bulduğunuz yazıyı. En azından bundan sonra dolandırılmanızı engelleyebilir okuyacaklarınız.
Evet faturasız var tüketici haklarına şikayette bulunacak pazartesi inşallah annem
Bendeonay için attıkları maile hakkımı arayacağıma dair cevap yazdım