dolandırıldım

Senin imzan olmadan nasıl kredi çekiliyor ben anlamadım. Ben şu an kredi çekme sürecindeyim ve bırak kendi imzamı eşimin rızasını bile arıyor banka, bin tane yere imza attırıyor. .. Sahte imza ile çekilmişse kesinlikle dava edilmeli. Sahte imzanın tespiti çok kolay yapılıyor adli tıpta.

Hangi banka o ? Eş rızası istenmiyor diye biliyorum. Konut kredisi mi ?

kesınlıkle haklısın ve suan gözlerınde ablasını sıkayet edıcek vıcdansız olarak ben haksız oldum
ya sana yapılan vicdansızlığı ne olacak ? hırsızlığı örtbasmı yapsın istiyor ceza almazsa eniştesiniz bu sefer 100 binlik dolandırır nasıl bir ailen var ? damatları da rezil bu rezilliğe göz yumanlarda dahada rezilleler Rabbim seni bu ailene akıl fikir versin inşallah amin

Konu sahinin ağzından cımbızla laf alınıyor olayı bi tam anlatsan
ne günlere kaldık o Aplanızı nasıl konu sahibinin utanmadan yüzüne bakacak ? gerçi utanması edebi ahlaklı olsa bunları aklının ucundan dahi geçirmezdi böyle Apla olmaz olsun

benim ortaokuldayken attigim imza kayitli hala banka sisteminde ve ayni elle, ayni imzayi attigimda dahi hafif oynama var diye noterden yeni imza sirkusu istemisti banka.
gunumuzde bu denli garantici yaklasirken bankalar imza olaylarina, acikcasi bu olay saskinlik verici.
hesabiniz olmayan bir banka size kart cikartiyor ve limiti o kadae yuksek ki 10 bin TL harcama yapabiliyor.
kesinlikle ablanizin esinden sikayetci olun, hatta bence bankadan da sikayetci olun. D defne-e

Pek fazla seçeneğiniz yok.
Şikayet etmelisiniz.

Borcun ödenmesi yeterli değil. Ödense de ödenmese de bu sorun karşınıza çıkacak. İhtiyacınız olduğunda kredi çekme şansınız azalacak. Şikayet ettiğinizde ablanız da, enişteniz de dolandırıcı konumuna düşecek. Ama zaten öyleler.
Siz de onların gözünde kolay kandırılabilir, sindirilebilir, sömürülebilir kişisiniz. Değersizsiniz.
O halde...

Acımayana acımayacaksın..

ne utanmaz insan enişteniz
yani nasıl bir davranış nasıl yüzsüzlük
o zaman ailene söyle ödesin enişteniz ile slmı kesin

peki önce sizden istediler vermediniz,ya da kredi çekmediniz falan mı?ne için lazımmış para?
anne baba da üstünüze geliyorsa onlar da işin içindeler bence...

Konu bölük pörçük konu sahibesi bir zahmet konuyu ayrıntıları ile anlat. O kadar kişi yazıyor , kimliğin onlarda ne işi var. Ayrıca ailen öyle söyleyince ne tepki verdin ? Tek taraflı yorum yapıyoruz sonuçta ! Bilmeden etmeden insanları yargılıyoruz ve sen sustukça arap saçına döndü konu .

Bu kadar basit mi ya

Kafamda konuyla ilgili oturmayan noktalar var!

Ben gidip ikiZimin yerine bankadan istediğim ana kredi çekebilecek miyim, hiç kimlik falan sormayacaklar mı yani çok ilginç!

Aynısı 6 yıl once basıma geldi. Babam yıllar once adıma ek kart çıkarmış kendi kart borcunu ödemeyince borç bana kalmis ikamet değiştirdi adreste de bulunamiyo bende avukatlık olmusum sansa bakın ki bunu da babamlar icin kredi çekmeye gittiğimde öğrendim hemen babami arayıp söyledim inkar etti kredi cekmemek icin bahane arıyosun dedi hatta :o artık bi baban yok dedi cikti isin icinden kısacası reddetti beni ölür musun öldürür musun.. Annemde ondan yana oldu. Çalışıyordum oğluma bakiyodu annem cocuğu esyalariyla birlikte kapının önüne koydular 2 yıl konuşmadılar benimle sonra bi sekilde barıştık ana baba iste ne yaparsın ha eskisi gibi seviyor muyum tartışılır..

Aynısı 6 yıl once basıma geldi. Babam yıllar once adıma ek kart çıkarmış kendi kart borcunu ödemeyince borç bana kalmis ikamet değiştirdi adreste de bulunamiyo bende avukatlık olmusum sansa bakın ki bunu da babamlar icin kredi çekmeye gittiğimde öğrendim hemen babami arayıp söyledim inkar etti kredi cekmemek icin bahane arıyosun dedi hatta :eek: artık bi baban yok dedi cikti isin icinden kısacası reddetti beni ölür musun öldürür musun.. Annemde ondan yana oldu. Çalışıyordum oğluma bakiyodu annem cocuğu esyalariyla birlikte kapının önüne koydular 2 yıl konuşmadılar benimle sonra bi sekilde barıştık ana baba iste ne yaparsın ha eskisi gibi seviyor muyum tartışılır..

Para insanları bu kadar mı değiştirir ! İnsanların para hırsını anlamış diilim. Geçmiş olsun sadakan olsun ...

Para insanları bu kadar mı değiştirir ! İnsanların para hırsını anlamış diilim. Geçmiş olsun sadakan olsun ...
Tesekkur ederim esimin ailesi de kendi ailemde sagolsunlar para insanları nasıl değiştiriyor'u yaşatarak öğrettiler bize. Iki tarafa toplamda bi ev parası gitmiştir ama Allah buyuk iste babama borçları yüzünden sahip olduğu evi sattirdi bizi de hic yoktan bi sebepten ev sahibi yaptı..ilahi adalet !

Tesekkur ederim esimin ailesi de kendi ailemde sagolsunlar para insanları nasıl değiştiriyor'u yaşatarak öğrettiler bize. Iki tarafa toplamda bi ev parası gitmiştir ama Allah buyuk iste babama borçları yüzünden sahip olduğu evi sattirdi bizi de hic yoktan bi sebepten ev sahibi yaptı..ilahi adalet !

Allah'ın adaletine kurban olayım! Bende borç vermiştim arkadaşıma , geri ödemeyi bırak üstüne beni suçlu ilan edicekti ! Fazla iyilik zalimlik doğuruyor, noluyor ders oluyor. İnsanları çok daha iyi tanıyorsun. Böyle şeyler olmazsa saf saf dolaşırız etrafta :KK51: Tecrübe diyip geçicez. Ne bilim ana baba olunca daha kötü atsan atılmaz satsan satılmaz.

On bin tl degil zaten aileniz oncelikle bunu anlamali.
Güven..
ablaniz gelip sizden 10 bi lira istese zorlar kendiniz verirdiniz borc olarak belki.. ama bu tavirlardan dolayi..
insanin ablasi ablasi dolandiran..

merhaba arkadaslar ablamın eşi üzerime kredi kartı çıkartmıs ve kredi cekmıs ödenmeince gelen telefonlar sonunca ogrendım ve aıleme durumu anlattım avutkatlık bıle olmusum haberım yok.. zor durumda kaldım ve odenmense ablamıda esınıde sıkayet edıcemı dıle getırdım ve aılemde herkes ustume geldı 10 bın tl lık kredi ıcın olay cıkartıyorsun dedıler hıc bırı yanımda olmadı bole bı durumda sız napardınız hem ustume kredi cekılıyor hemde benım arkamda durmayıp dıger kızlarını tutuyorlar

Hemen savciliga git şikayet et. Düşman başına böyle bir aile. Sonra enişten olacak herif hem borcunu odeyip sikayetinden vaz geçmen için senle uzlaşmaya çalışır. Ü arada ne biliyorsun borcunun sadece 10 bin lira olduğunu. Hangi banka ona bu krediyi vermişse onlardan da şikayetçi ol. Vekaleten falan mı vardı bu herif nasıl almış parayi ?? Varsa vekâletin onu iptal ettirmeye bak. Başlarım öyle alaya enisteye anneye babaya. Bu arada başka bankalara da borcun olabilir. Hepsine tek tek gidip kontrol et.

Back
X