Merhaba arkadaşlar
Evde sadece bir iki defa giydiğim elbiselerim var dolap uygulamasında satmak istiyorum. Ama uygulama hakkında pek bilgim yok kullanan arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
Uygulamadan yorumlara baktım da kargo ücretinin yüksek olduğunu söyleyenler var kafam karıştı
Bu sene hiç kullanmadım. Değişiklik var mı bilmiyorum. Ürünün fotolarını koyup bilgilerini giriyorsun alan olursa bi kargo koduyla kargoya veriyorsun 3 gün içinde kargolaman lzım. Alıcı ürünü onaylayınca para hesabına aktarılıyor. Verilen kodla kargo daha indirimli oluyor.
Bu sene hiç kullanmadım. Değişiklik var mı bilmiyorum. Ürünün fotolarını koyup bilgilerini giriyorsun alan olursa bi kargo koduyla kargoya veriyorsun 3 gün içinde kargolaman lzım. Alıcı ürünü onaylayınca para hesabına aktarılıyor. Verilen kodla kargo daha indirimli oluyor.
Özellikle bu sene dolabı aktif şekilde kullanıyorum. Daha önce eski kıyafetlerimi satarak 3 bin lira kazandım. Artık ... hesabından yeni ve etiketli ürünleri satıyorum. Ürünlerini sattığım markaya güveniyorum ve güzel geri dönüşler alıyorum. Sizler dolapta takipçi sayınızı arttırmak için karşılıklı öneri teklif edebilirsiniz. Satacağınız ürünleri düz ve beyaz olan bir duvarda çekerseniz satış hızınız oldukça artıyor.
Bende dolapta baya biseyler satmaya çalışıyorum evde okadar çok giymedigim şey var ki. Bol bol etiket yap paylaşımlarına, fotoğrafların net olsun. Ben beğeni yapanlara teklif yapıyorum
2 yıldır ara ara kullanıyorum, az giydiğim bisürü şey sattım. Fotoğrafların iyi çekilmiş olursa daha çok kişi ilgileniyor. Kargo ve ödemeyi zaten yazanlar olmuş
Bende aktif bir şekilde kullanıyorum iyiki var gerçekten hem uygun fiyatlı bir sürü alışveriş yapıyorum hemde artık işime yaramayan bir sürü şey satyorum... Harfi ücreti normale göre uygun..PTT den bile en az 16tl kargo veriyorsunuz dolapta kargo 7 TL. ..oda satın alırken ödeniyor sonra bir daha kargo ödemesi olmuyor ,aşırı büyük ve ağır bir ürün değilse