- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.592
- 248
- Konu Sahibi Bihterinpekisi
-
Hizmet bedeli adı altında bir ücret ödedim ben satın alırken.Gözünüzden kaçmış olmasın?Ben aldım da sattım da. İkisinde de ücret ödemedim. gardolapsta. Acaba bir kriterimi var? daha 1-2 aydır kullanıyorum, çok hakim değilim.
Size yazmaya geldim, baktım mesajlar çoğalmışAynı yere gidecekse neden olmasın?
dikkat edin kargoda belli bir desi üzerinde yazılırsa gardrops'da satıcıdan kesinti oluyor özellikle ptt ile gönderdiğimde öyle oldu
Gardrops da aktifim 200 tl üzeri satıcıdan kesiyor., satıcı için iyi ama alıcı için tuzlu oluyor, komisyon adı altında kendi belirlediği bi fiyat kesiyor. Bir de geri iade konusunda Dolap daha çok alıcının yanında bilginize...
Çok olmuş yaGardrops 200 üstü satıcıdan kesiyor, bir de kargo ücreti almıyor sözde ama komisyon kesiyor ki dolabın kargo ücretinden daha yüksek. iki gün önce 1 çift ayakkabı sattım karşı taraf 22.99 tl komisyon ödedi.
Ben de yeniyim. Kesin hizmet bedeli ödenmiş olmalısınız. Nasıl farketmedinizBen aldım da sattım da. İkisinde de ücret ödemedim. gardolapsta. Acaba bir kriterimi var? daha 1-2 aydır kullanıyorum, çok hakim değilim.
Hadi bakalım :) benim işler kesat bu aralarSize yazmaya geldim, baktım mesajlar çoğalmışyarın ilk satışım için gidicem kargoya inşaallah
Çok olmuş ya
Ben de yeniyim. Kesin hizmet bedeli ödenmiş olmalısınız. Nasıl farketmedinizyolyakinken bakıp öyle hesaplayın . Zarar olmamıştır inşaallah.
Allah bereket versinHadi bakalım :) benim işler kesat bu aralar
Günaydın. Dün girdim daha T.C mi gardrops a. Farketmediniz demek kullanırken.Gardrops üzerinden baya şey sattım gerçekten 200 tl kadar komisyon almaması çok güzelBugün Dolap üzerinden ürün sattım ama TC istiyor çekindim kararsız kaldım. Sıkıntı olmaz sanırım ?
mesela ne göndermiştindikkat edin kargoda belli bir desi üzerinde yazılırsa gardrops'da satıcıdan kesinti oluyor özellikle ptt ile gönderdiğimde öyle oldu
Ben baktım Gardrops a girmiş miyim diye girmemişim kayıtlı değil benim TC. Hani oraya girdiysem diğer siteyede yazayım dedim.Günaydın. Dün girdim daha T.C mi gardrops a. Farketmediniz demek kullanırken.
Baya sattım oradan diyince ondan şaşırdım. Sizden istememiş demek ki,Ben baktım Gardrops a girmiş miyim diye girmemişim kayıtlı değil benim TC. Hani oraya girdiysem diğer siteyede yazayım dedim.
Peki kargo ücreti fazla çıkacaksa ücretsiz indirim kodunu versek de yine de gişede başka bir sıkıntı oluyor mu, ücret gerekliliği falan, ya da kazandığından düşüyor mu?mesela ne göndermiştin
Ever toplamda 1800-2000 tl civariBaya sattım oradan diyince ondan şaşırdım. Sizden istememiş demek ki,
Satarken karşı taraf ödedimi bilmiyorum, ben ödemedim. Aldığımda da evde değildim zaten kapıya bıraktı ptt kargo, ücret olsa bırakmıyorlar. Bilemedim.Hizmet bedeli adı altında bir ücret ödedim ben satın alırken.Gözünüzden kaçmış olmasın?
Ödemedim. yani kargomu kapıma bıraktı ptt kargo zaten. Uygulamada da 95 anlaştık 98 lira ödedim. 3 lira kargo olarak çıktı. Başka borç harç görünmüyor şimdi uygulamaya baktım ama. Dediğim gibi yeni kullanıcıyım, ayy tedirgin oldum şimdi.Size yazmaya geldim, baktım mesajlar çoğalmışyarın ilk satışım için gidicem kargoya inşaallah
Çok olmuş ya
Ben de yeniyim. Kesin hizmet bedeli ödenmiş olmalısınız. Nasıl farketmedinizyolyakinken bakıp öyle hesaplayın . Zarar olmamıştır inşaallah.
Satıcı ödemiyor,satın alan ödüyor.Gözünüzden kaçmıştır bence.Satarken karşı taraf ödedimi bilmiyorum, ben ödemedim. Aldığımda da evde değildim zaten kapıya bıraktı ptt kargo, ücret olsa bırakmıyorlar. Bilemedim.
Kargo ücreti yok ki?Peki kargo ücreti fazla çıkacaksa ücretsiz indirim kodunu versek de yine de gişede başka bir sıkıntı oluyor mu, ücret gerekliliği falan, ya da kazandığından düşüyor mu?Clemencia sana da sorayım
Ücretsiz diyor ama açıklamada, desi mesi fazla çıkarsa tahsil edilir diyor. destek kısmına baksana uygulamadan. usulsüz kargolama kısmında yazıyor.nasıl anlicam ki ben bunu önceden? 10 TL lik sattığımın astarı yüzünden pahalı olur. Ne demek istiyor burada, sen anlarsın?Kargo ücreti yok ki?
Allah bereket versinEver toplamda 1800-2000 tl civariOlabilir.
Satarken karşı taraf ödedimi bilmiyorum, ben ödemedim. Aldığımda da evde değildim zaten kapıya bıraktı ptt kargo, ücret olsa bırakmıyorlar. Bilemedim.
Ben de yeniyim işte bilemedim. Çok bir şey olsa göze çarpardi benceÖdemedim. yani kargomu kapıma bıraktı ptt kargo zaten. Uygulamada da 95 anlaştık 98 lira ödedim. 3 lira kargo olarak çıktı. Başka borç harç görünmüyor şimdi uygulamaya baktım ama. Dediğim gibi yeni kullanıcıyım, ayy tedirgin oldum şimdi.
Merhaba dolap uygulamasından takiplerinin mi benimki senemylc hem satışlarımız daha yüksek olurZaten belli sürede göndermese dolab paranızı iade ediyor diye biliyorum
Dolabımı takip edermisiniz senemylc bende sizi takip edeyimÜcretsiz diyor ama açıklamada, desi mesi fazla çıkarsa tahsil edilir diyor. destek kısmına baksana uygulamadan. usulsüz kargolama kısmında yazıyor.nasıl anlicam ki ben bunu önceden? 10 TL lik sattığımın astarı yüzünden pahalı olur. Ne demek istiyor burada, sen anlarsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?