- 18 Kasım 2014
- 4.853
- 6.275
- 358
- Konu Sahibi Bihterinpekisi
-
Sıfır mango satan kadın kim ki??Bizde nasiplenelim.Öylesi de var bende duyduğumda şok olmuştum.
Bir kadın sıfır mango ürünleri satıyor. Birine böyle mont satmış baya jelatinli tertemiz.
Alan kadın da artık bedeni mi uymamış ne olmuşsa astarını yırtıp iade talebi oluşturmuş ve iadesi kabul edilmiş. Kadın konu açıp tüm resimleri konuşmaları yüklemisti herkes görsün bu kadına bir şey satmayın diye. orda denk geldim.
Kul hakkı bu ama yapan yapıyor işte pisliğini
Ben umursamıyorum acıkcası.Burda benim en uyuz olduğum benden alıp iki katı hatta 3 katı fiyata satışa koyanlar. Siz bunu nasıl ayırt ediyorsunuz? Ya da ediyorsanız da umursuyor musunuz? Yani ben fiyatlarımı çok uçuk tutmuyorum birilerinin işi görülsün diye ama bunu ticarete çevirenler çok.
İsmini hatırlamıyorum 1 ay kadar önce görmüştümSıfır mango satan kadın kim ki??Bizde nasiplenelim.
Dolaba bu güncelleme yeni geldi ama uygulama olarak da en güzeli Dolap. Gardrops çok karışık geldiği için bir türlü sevemedim ama kullanıyorum alıp satarkenDolap yerine gardrops uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederim.Çünkü orada ki ürünler daha ucuz ve kargo ücreti sabit.Dolaptaki gibi ürünün boyutuna göre değişmiyor.
Cluch falansa vakko da da 250-300 e var ,1500 e de v ar kücük cantaları.Tabiki de orjinal değil saf misiniz Vakko nun replikalari o fiyat zaten
Bence de az daha faza verir sıfırını alırız yoksa neden iikinci el alırız.Cluch falansa vakko da da 250-300 e var ,1500 e de v ar kücük cantaları.
İnsanlar 2.elde sunu anlamıyor,aldıkları fiyata satmaya calısıyor.
100 tllik seyi 90 tlye satamazsın etiketli dahi olsa.
Gider adam 100 verir magazadan alır.
Ben kactane zara ürün sattım,insanlar hep gercekten orjinal mi diye soruyor.
200 e aldıgım seyi 150 ye satmaya calısmak mantıksızlık.
Aynen.Cluch falansa vakko da da 250-300 e var ,1500 e de v ar kücük cantaları.
İnsanlar 2.elde sunu anlamıyor,aldıkları fiyata satmaya calısıyor.
100 tllik seyi 90 tlye satamazsın etiketli dahi olsa.
Gider adam 100 verir magazadan alır.
Ben kactane zara ürün sattım,insanlar hep gercekten orjinal mi diye soruyor.
200 e aldıgım seyi 150 ye satmaya calısmak mantıksızlık.
ben öyle özenli ürün kullanırım ki yepyeni kalır herşeyim.ondan kapış kapış satıyordum.ürünüm azaldı bu aralar alan da azaldı.cins üye bulmalı benim gibi.çizik olsa ayakkabı da giymem mesela.çocuğun oyuncağının saçı bozulsa hemen evden gönderirim satarım
Asla söylemem deşifre olurum sitede
Ben genelde çocuk bebek kıyafeti satıyordum. bana çok müşkilim, ihtiyacım var ağzı yaptı. yeni doğacak çocuğuma battaniye lazım var mı elinde, yükler misin dedi, sonra hepsi şu olur mu falan 10 parça ürünü durumu yok diye 50 tlye bile vermedim. Bi ay sonra sattıklarıma bakarken kişinin dolabına bi baktım sadece bi alt üst takımı 80 tlye dolabına satışına koymuş. Meğer bu işi yapıyor. Yani bana göre vicdana oynama kısmı etik değil. Çünkü ben o fiyata zorda diye verdim ve dediğim gibi fiyatları bilhassa o durumda olanlar için uygun tutuyorum, sinirlendiğim şey bu.Ben umursamıyorum acıkcası.
Ben hakkımı almısım satabiliyorsa satsın dhaa fazlasına.
evde bekletmemek icin satıyorz sonucta.
Yok artık insanlar sasırmısBen genelde çocuk bebek kıyafeti satıyordum. bana çok müşkilim, ihtiyacım var ağzı yaptı. yeni doğacak çocuğuma battaniye lazım var mı elinde, yükler misin dedi, sonra hepsi şu olur mu falan 10 parça ürünü durumu yok diye 50 tlye bile vermedim. Bi ay sonra sattıklarıma bakarken kişinin dolabına bi baktım sadece bi alt üst takımı 80 tlye dolabına satışına koymuş. Meğer bu işi yapıyor. Yani bana göre vicdana oynama kısmı etik değil. Çünkü ben o fiyata zorda diye verdim ve dediğim gibi fiyatları bilhassa o durumda olanlar için uygun tutuyorum, sinirlendiğim şey bu.Sonra yine başka biri bende aynısı olan bi mont için yalvarıyordu montu yok evladımın şu fiyata verir misin? Aynısı bende olunca dolabımda 100tlsatıştaki ürünü size ben gönderiyim ücretsiz dedim. Yolladım yanında hediyeyle... Anam engel yedim satıştan sonra eşimin hesaptan baktım ürün dolabında satışta....
Ben 2.eli evden cıksın mantıgıyla kullandıgımdan.Bence de az daha faza verir sıfırını alırız yoksa neden iikinci el alırız.
Ay oyuncaklarda oluyo öyle seyler.Aynen.
Mesela bende bir mont beğenmiştim kadın az giymiş diye nerdeyse aldığı fiyata koymuş ama aynı mont trendyolda daha uygun mesela. Geçen sezonun ürünü olduğu için. Tabi o ısrarla ben buna çok para verdim fiyati indiremem diyor. Kimse de almiyor
Evet dediğiniz kişi ne güzel nezih davranmış. Bana da böyle dese üstüne üç katı fiyatta koysa gık demem. Maalesef bir şey olmadığından ben de uğraşmadım, olan olmuş bastım engeliYok artık insanlar sasırmıs
Ben astronot tulum satmıstım dogudaydı alan kisi.
Uymamıs bedeni.Kadın bana cok begendim ama yanlıs anlamayın satısa koycam dedi.
Tabi dedim nasıl isterseniz.
Aynı aldıgı fiyata koymustu.
Ama böylesini yasamadım.
Direk sikayet ederim denk gelirse.
Hoss sikayet edince de bisey olmuıyo bunlara ama
Bide seyi anlamıyorm.Teklif verip neden almıyorlarEvet dediğiniz kişi ne güzel nezih davranmış. Bana da böyle dese üstüne üç katı fiyatta koysa gık demem. Maalesef bir şey olmadığından ben de uğraşmadım, olan olmuş bastım engeli
Onu ben de çözemedimBide seyi anlamıyorm.Teklif verip neden almıyorlar
Yani teklif veiryorsam alacam ,param hazırki millete teklif atıyorm.
Ben engelliyorm teklif atıp almayanları
Azcık gıcık bi insanım
Dolap komisyon kestiği için gardrops daha uygun geliyor bana.Dolaba bu güncelleme yeni geldi ama uygulama olarak da en güzeli Dolap. Gardrops çok karışık geldiği için bir türlü sevemedim ama kullanıyorum alıp satarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?