Dolaylı olarak reddedildim ama çok seviyorum. Şimdi ne yapayım sizce?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Birinden çok hoşlanıyordum. Ve yaklaşık 2 aydır ona ilgi gösteriyordum. Attığı mesajlara flörtöz cevaplar verdim ama cevap yazmadı. Bazen yalnız kalalım istedim kesinlikle bir bahane buldu ve beni gönderdi. Araba ile hepimizi bırakırken ilk beni bıraktı ki sona kalmiiim da arabada yalnız kalmayalım. Ama arkadaş grubumuzla iken benimle kendi flört eder, bana kazara dokunur, benimle uğraşır laf atar. Neyse ben reddedildiğimi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım şimdi. Onu çok seviyorum.

Uzaklaş. Zaten kaçan kovalanır bir durum olsa belli olur. Yoksa da ümidi kesersin tamamen.

Senin ben taktiklerini yiyeyim. Biraz yaratıcı ol be de. Ve hiç bulaşma ona.

Yeterince ilgi göstermişsin sende kendini çek bi süre. Gerçekten ilgisi varsa bi zaman sonra kendi gelir zaten sana

Uzaklaş. Zaten kaçan kovalanır bir durum olsa belli olur. Yoksa da ümidi kesersin tamamen.
yani bir müddet utandığını çekindiğini düşündüm. Çünkü 2 yıl önce bir terkedilmiş kendini kapatmış ilişkilere diye. Ama en sonunda pes ettim. Sizce işe yarar mı?

2 ay olmus bir karsilik yoksa geri cekilip seyredin. Simarmasin haspam.
Geri çekildim zaten bıraktım ilgi göstermeyi. Ama bunu taktik olsun diye değil utanıp mahçup olduğum için yaptım. Keşke ona bir şekilde dank etse de o gelse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…