- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Senin ben taktiklerini yiyeyim. Biraz yaratıcı ol be de. Ve hiç bulaşma ona.
Ya taktik olsun diye yapmadım onları. Sadece ona olan ilgimi anlasın istedim.
kendimi çok mu kötü bir duruma düşürmüşüm sadece gerçekten çok sevdim ve duygularımı anlasın istedim. Yok mu bu durumu çevirmenin bir yolu.Cool ol biraz bu ne hal
Yeterince ilgi göstermişsin sende kendini çek bi süre. Gerçekten ilgisi varsa bi zaman sonra kendi gelir zaten sanaBirinden çok hoşlanıyordum. Ve yaklaşık 2 aydır ona ilgi gösteriyordum. Attığı mesajlara flörtöz cevaplar verdim ama cevap yazmadı. Bazen yalnız kalalım istedim kesinlikle bir bahane buldu ve beni gönderdi. Araba ile hepimizi bırakırken ilk beni bıraktı ki sona kalmiiim da arabada yalnız kalmayalım. Ama arkadaş grubumuzla iken benimle kendi flört eder, bana kazara dokunur, benimle uğraşır laf atar. Neyse ben reddedildiğimi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım şimdi. Onu çok seviyorum.
ilgimi kestim zaten artık yanına gitmicem. Ama bu bir işe yarar mı bilmiyorum.Demek ki senle sadece egleniyor.
Birak ugrasma soguk davran.
Belki kiymetli olursun
yani bir müddet utandığını çekindiğini düşündüm. Çünkü 2 yıl önce bir terkedilmiş kendini kapatmış ilişkilere diye. Ama en sonunda pes ettim. Sizce işe yarar mı?Uzaklaş. Zaten kaçan kovalanır bir durum olsa belli olur. Yoksa da ümidi kesersin tamamen.
kaçan kovalanır mı gerçekten?Kaçanır kovalanır misalii .
Bırak konu sahibi adamı
Aciz görünmek istemem ama onu çok seviyorum. Bu şekilde aklına girmeyi başarırmıyım sizce?Üstüne düşme
Bak adam kaçıyo sen kovalıyosunkaçan kovalanır mı gerçekten?
2 ay olmus bir karsilik yoksa geri cekilip seyredin. Simarmasin haspam.kendimi çok mu kötü bir duruma düşürmüşüm sadece gerçekten çok sevdim ve duygularımı anlasın istedim. Yok mu bu durumu çevirmenin bir yolu.
Tamam ben bıraksam ilgi göstermeyi dikkatini çeker miyim sizce?Bak adam kaçıyo sen kovalıyosun
Ne bu adam ?Tamam ben bıraksam ilgi göstermeyi dikkatini çeker miyim sizce?
Geri çekildim zaten bıraktım ilgi göstermeyi. Ama bunu taktik olsun diye değil utanıp mahçup olduğum için yaptım. Keşke ona bir şekilde dank etse de o gelse.2 ay olmus bir karsilik yoksa geri cekilip seyredin. Simarmasin haspam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?