Dolaylı olarak reddedildim ama çok seviyorum. Şimdi ne yapayım sizce?

Herkes aynı şeyi yazıyor farkettiysen. Üstüne düşmüşsün olmamış. Demek ki yanlış taktik. Ha dersen ki bu konuyu nihayete erdirmek istiyorum o zaman al karşına konuş. En azından ağzından duyarsın. Ama ben olsam ilgiyi keserim varsa bir durum peşime düşer zaten derim.

İyi ki varsınız sizlere burda akıl danışabiliyorum. Bıraktım ilgi göstermeyi bu işe yarar mı bilmiyorum. Hiç umursamama ihtimali de var değil mi?

Aciz görünmek istemem ama onu çok seviyorum. Bu şekilde aklına girmeyi başarırmıyım sizce?
Kimse Bunun garantisini veremez sana. Zor, her zaman daha cazip gelir. Şu an için senin bu hareketlerine tepkisiz kalıyorsa eğer, biraz kendini geri çekmekten başka çaren Yok. Eğer, karşılık verseydi sana, yürü derdim. Ama onun bu tavrının üzerine, senin üstelemen onu kendinden uzaklaştırmana neden olur...

Tamam ilgi göstermeyi bıraktım

Çok mu boşluktasınız bilmiyorum ama bu şekilde tavır gösteren bir insan karşısından benim onurum incinir ve sevmeyi bırakırım açıkçası. Adam üzerinde kalacakmışsınız gibi yalnızken farklı davranıyor, başkaları varken farklı davranıyor. Adam egosunu tatmin ediyor sanırım ama iş ciddiye biner, aman mevzu açılır diye de sizinle yalnız kalmaktan köşe bucak kaçıyor. Adamın ilgisi olsa yalnız kalmak için çaba sarfeder. Bence bu adamı sevmeyi bırakın.

Çok güzel bir yorum teşekkür ederim. O zaman benimle gönül eğlendirdi öyle herkesin ortasında. Bazı arkadaşlar siz cilveleşiyorsunuz bile diyordu. Yalnızken de aman yanlış anlaşılmasına yattı. Anlıyorum. Peki ona ilgimi tamamen keseceğim. Ama bunu hiç umursamazsa o zaman daha da zoruma gider.

Boşverin umursamazsa umursamasın, sizin zorlamanızla veya siz zorluyormuşsunuz gibi bir görüntü içinde olan ilişkiden karlı çıkmazsınız zaten. Ha keza bu iş olsa siz evlenseniz bile yarın sen benim peşimden koştun diye sürekli başınıza kalkabilir bu durumu. Hep özverili olan siz olmak zorunda kalırsınız. Dışarıda sevebileceğiniz milyonlarca insan var ve bu insanlardan size gerçekten değer verip, sizin için çabalayacak olanlarda vardır. Eğer siz ilginizi kestiğinizde umursamıyorsa da zaten o işten iyi bir şey çıkmaz. Ama en azından onurlu ve karakterli bir insan olduğunuzu görmüş olur.

Arkadaş grubunda böyle davranması acaba bana o gruptan birini kiskandirmaya mı çalışıyor sizinle diye düşündürttü? Yoksa niye yalnızken soğuk davransın. Asıl yanlış anlaşılmak istemeyen başkalarının yanında dikkat eder. Ya da arkadaş grubunun içindeki tamamen arkadaşca davranışları siz yanlış yorumluyorsunuz.
Bence hem kendiniz hem de karşı taraf için üstüne gitmeyin.

Şöyle biz beraber çalışıyoruz. Ben mesela taa diğer uçta bir arkadaşla konuşurken uzaktan dinliyor ve laf atıyor bana. Beraber çalışırken sürekli kazara dokunuyor. Benimle dalga geçiyor. Ama kötü anlamda değil uğraşmak için. Bir olayda beni savunuyor. Ona baktığımı görünce bana göz kırpıyor. Mesaj attığında utana sıkıla atıyor. Bazen sabahın köründe çok alakasız bir mesaj atıyor. Ben yanına gittiğimde çenesi düşüyor, salak salak espriler ypıyor. Diğer arkadaşlarında ilgisini çekmişti bir ara senden hoşlanıyor demişlerdi. Ama adım atmaması ve bu işin uzaması sonucu dedikodular da sustu. Mesela internette ikimizin fotosunu asla koymaz, benimle yalnız kalmaz. Buna çom dikkat ediyor sanırım laf söz olmasın diye. Bilmiyorum ben de anlamıyorum.

Ayrıca arkadaş grubumuzda öyle kıskandıracağı biri yok. Yani 2 kız daha var ama onlar kendinden yaşça çok küçük ve evliler.

Bu adamı iyi tanıyor musunuz? Evli filan olma ihtimali var mı, ya da nişanlı?

Geri çekildim zaten bıraktım ilgi göstermeyi. Ama bunu taktik olsun diye değil utanıp mahçup olduğum için yaptım. Keşke ona bir şekilde dank etse de o gelse.

Herşeyin hayrlısı gerçekten.Sana iyi gelmeyecekse gelmesin uzak dursun bırak.İlgini anladıysa bi durup değer verip sen böyle hissediyorsun ama karşılığı bende Yok demeliydi bana göre

Seni ümitlendirmek istemem ama utanıyor olabilir mi yalnız kaldığınızda? Belki arkadaş grubundayken kendini daha rahat hissetti.öyle davranıyordur . Genel olarak çekingen. Bir yapısı var.mı karşı cinse karşı?

yok ya öyle bir ihtimal yok :)
Bakın son çalıştığım yerde böyle bir işverenimiz vardı, anlattıklarınıza çok uyuyor, kız arkadaşlarımızdan biriyle sürekli yanımızda flörtöz şekilde konuşur, özel ilgi filan gösterirdi. Kızda epey etkileniyordu bu ilgiden, hergün gelip bizimle heyecanını paylaşıyordu, sonra birgün toplantıya giderken bu kız arkadaşımızda onunla birlikte gitti, işverenin özel arabasıyla gittiler toplantıya, o gün orada ne oldu bilmiyorum, kız intihar etmiş geldikten sonra, ben çalışanların şefiydim, işverenimiz , bir sıkıntısı yokmu bu kızın varsa hiç çekinme at gibisinden bana alttan alta kızı işten çıkarmamı filan istedi.Benim odam üst kattaydı ve boydan boya cam kaplıydı, birgün alt kattan konuşmalar duydum, kız beni eve bırakır mısın diyordu, bizim işverende " ben bırakamam, ben bırakamam" diye tepki gösteriyordu, sonrasında kızın oturup ağladığını gördüm.O işyerinde kız ve işverenimiz arasında ne oldu da böyle şeyler yaşandı inan bilmiyorum, ama bu tarzda davranan insanlar sonrasında çok kırıcı olabiliyorlar, boşverin ciddi söylüyorum, bence siz boşluktan takmışsınız bu adama, dışarıda sizi sevebilecek bir sürü insan var, kendinizi küçük düşürmeyin ve boşuna üzülmeyin.

Ilgisi olsa 2 ayda ışık yakardi, adim atardi diye dusunuyorum..
Arkadas grubuyla beraberken kur yapıyorsa, ilgiyi kaybetmemeye calisiyor olabilir..

Eşimle başlarda arkadaştık eski sevgililerimizi konuşmuşluğumuz bile var teselli ederdik birbirimizi ama zamanla baktım benim duygularım değişmeye başladı bide o kadar çok görüşüyoruz ki her bulduğu fırsatta buluşuyoruz beraber plan yapıyoruz falan ama o ara bunun şehir dışından biri var telefonla görüştüğü deli gibi kıskanıyorum bi yandan kendine gel saçmalama diyorum ama yok duygularıma engel olamadım aldım karşıma bak ben seni artık arkadaşım olarak görmüyorum senden hoşlanıyorum hatta çok kıskanıyorum sana karşı duygularımı bil bana karşı ona göre tavrını koy hayatında yerimi bileyim ve kenara çekileyim dedim
Bu sene evliliğimizde 5 . Seneyi doldurucaz
Madem hislerinden eminsin al karşına konuş bazen herşeyi erkekten beklememek lazım hakkında hayırlısı ise olur zaten

Erkeklere azıcık ilgi göstermeye gelmiyor. Bulunmaz hint kumaşı zannediverirler kendilerini. Akışına bırak sen üstüne düştükçe o çekilir. Biliyorum severken zor ama biraz mantıklı hareket edersen en azından netleştirmiş olursun. O seni istemiyorsa istemiyordur dünyanın sonu da değil. Biz ne yollardan geçtik. Kaçan kovalanır bunu bil ve artık adımlarını daha dikkatli at.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…