• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doldum taşıyorum..

Evlilik elbette yükleri paylaşmak ama yükleri bir kişinin sırtına atmak değil.. O noktada büyük sıkıntılar doğuyor. ma siz yeterince yük almışsınız üzerinize artık yeter bu kadar tek başınıza yüklendiğiniz. Eşinize artık kaldıramadığınızı onun da çalışmaya başlaması gerektiğini güzelce söyleyin. Gerçekten de bir erkeğin eşi çalışırken onun da bu durumdan mutluluk duyacağını düşünmüyorum. İlişkiniz de iyi anlattığnız kadarıyla. sizi üzmek istemeyeceğini umut ediyorum.

Evlilik elbette yükleri paylaşmak ama yükleri bir kişinin sırtına atmak değil.. O noktada büyük sıkıntılar doğuyor. ma siz yeterince yük almışsınız üzerinize artık yeter bu kadar tek başınıza yüklendiğiniz. Eşinize artık kaldıramadığınızı onun da çalışmaya başlaması gerektiğini güzelce söyleyin. Gerçekten de bir erkeğin eşi çalışırken onun da bu durumdan mutluluk duyacağını düşünmüyorum. İlişkiniz de iyi anlattığnız kadarıyla. sizi üzmek istemeyeceğini umut ediyorum.

Öncelikle yorumun için sağol canım.
Eşim aslında başvurdu bu olaydan sonra daha dank etti sanırım ama referandum yüzünden hiçbir yer alım yapmıyor.Piyasalar belirsiz.
Kvalideyi ne yapayım şimdi onu düşünüyorum.Gitsemmi gitmesem mi.En sevmediğim şey yüz göz olmaktı ama kürtajdan sonra gerçekten eskisi gibi olamadım limitim bitti süreç hemde tüp bebekti.
Oğlum işsiz deyip bir mahçubiyet yok bir de üstüne suçlama
Tamam maddi olmasada manevi olarakta yok

Back
X