Doldum taştım

Ama suda var..kim ne ekerse onu bicer...bir zamanlar bizi hice sayani su an bende hice sayiyorum....yillar gecti .cok kötü durumdalar ama cokta tin ....benim zor günlerimde yanimda olmayanin bende yaninda olamam yok öyle bir dünya....Allaha havale ettim bitti...

Altınları nerde taktılar peki ?
Takmadilar nisanliyken dugune bi iki hafta var hemen hemn kayinbabam geldi anneme yalvardi gelinimizi verin iflas ettik sozumuz soz altinlari yapip vericez dediler kizi bana veriyosunuz bana guvenin dediler ailemde insanlik etti verdi .sonrada sıkıstik 1500 istedik onu bile vermediler anlicaniz kandirildik

Iste hiç alınmamış yani altınlar. O yüzden bir hakta talep edemezsiniz malesef. Artık onlara el açmaya bırakın karı koca kendiniz bir şeyler yapmaya çalışın. Yoksa boşuna hamile halinle kendini strese sokup durursun. Bebeğinede yazık boşver olan olmuş artık.

Daha iki gun once morelim bozuktu esim anladi aglamaya basladim ben nutella cok seviyorum gece kalkar hep onu yerdim sora cikolatamiz kalmamisti esime dedim cok acim die nie yemiyosun dedi bende hicbisi yokki dedim agladim olanlarda hep kizartmalik seylerdi :)) esim baya uzulmustu sonra gitti bana aldi nutellami

Karpuz benim yazdiklarimi okudunmu..yani sen yanliz deyilsin bu gibi durumlari yaşayan maddi manevi sikinti yasayan...

Avonu kime sorsam o is bos hic girisme diolar

Ozmanlar esim onlarla calisiyodu vermiyodular ona keske ozamsn esim tavrini koysaydi ama is isten gectiktn sonra tavrini koymaus basladi

Iste bzimde sonumuz boyle olcak canim onlarla olan bagimi tamamen koparcam

Ozmanlar esim onlarla calisiyodu vermiyodular ona keske ozamsn esim tavrini koysaydi ama is isten gectiktn sonra tavrini koymaus basladi
Eşin pasifmiş işte. Bedavaya niye çalışıyor gidip dışaxa çalışacaktı seni böyle ona buna muhtaç ettirmeyecekti. Bence hala eşinin pasifliğinden kaynaklanıyo bu durumlar. Altınları onlara vermek nedir ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…