Doldum taştım..

Kendimi o kadar işe yaramaz beceriksiz hissediyorum ki. Daha tam mezun da olamadim zaten bu yarım dönem sonunda olcam. Biliyorum herşey gececek bir anda güzel hissedeceğim ama anlamıyorum bir insan neden böyle ego yapar kı bu olayı. Hiçbir zaman öyle olamadım..
Hemen söyleyeyim kaçan kovalanir.
Ayrıca düşüncelerini ona yönlendirdiğin için onun beyin dalgaları seninkileri olumsuz olarak algılar geri çevirir. Düşünmez isen kendi hayatına bakar isen ona olumsuz olarak giden beyin dalgaları kesilmiş olacak ve otomatik olarak sana yönelecek. Tabi sana karşı hoslanti vs.varsa
Beceriksiz hissetmek.. Bunun için çok yöntem var araştırmaya başla derim. Her şeyi aşabilirsin .

6-7 aydır burdalar. Ben birşey yapmadım bir anda ilişkinin içerisinde buldum kendimi herşey çok hızlı gelişti.
Valla bilemedim.Benim eski sevgilim de çalıştığı için mesaj yazamazdi pek.Ama bos kalınca illa ki yazardı onu yapamasa ses kaydı gönderirdi.Yeter ki istesin bir yolunu bulur insan.Onda da ego umursamaz tavirlar vardi.Bu yuzden sorun cikarmaya basladim ayrildik.Boyle tiplerin üstüne gitmeyeceksin o ne kadar umursamazsa sende o kadar umursamaz olacaksın.Başka bir yolu yok.

"Arkadaşlar aradı sen de kesin bir şey söylemeyince onlarla plan yaptım" diyebilseniz aslında görür hayatınızın merkezinde olmadığınızı. Bir daha da görüşmek istiyorsa düzgün cevaplar verir. Bağırıp çağırınca onun egosunu şişirmekten başka bir şeye yaramıyor çünkü.
Ya şaka gibi gerçekten. İnşallah nedir ya. Hani ya evettir ya hayırdır çok moralim bozuk. Saydirmamak için de zor duruyorum. Bu saat oldu ses seda da yok ki bende heves de kalmadı.

İkisi de olabilir yani aslında önemsiyor ama rahat da olabilir bir de iki hafta kısa süre ya şimdiden sıkmak sıkılmak istemiyordur. Yol yakın zaten ben böylesiyle yapamam artık dersen. Ki belki bazı arkadaşların dediği gibi öyle konuşmak takılmak için beraberdir öyle çok ciddi şey bekleme derim en azından hayal kırıklığına uğramamak için :)
Bu kadar sıkan biriyle ben olsam konusmak istemezdim. Yanlış mıyım. Madem rahat, takılmak istiyor neden benle konuşmak istesinki? Bu kadar takıntılı kasinti bir insanken. Şuan için triplerimi güzel karşılıyor ama icraat 0

Bu kadar sıkan biriyle ben olsam konusmak istemezdim. Yanlış mıyım. Madem rahat, takılmak istiyor neden benle konuşmak istesinki? Bu kadar takıntılı kasinti bir insanken. Şuan için triplerimi güzel karşılıyor ama icraat 0
Vakit geçirmek içindir. Her erkeğin sevdiğini sanmayın ben neler duydum neler gördüm...

Hemen söyleyeyim kaçan kovalanir.
Ayrıca düşüncelerini ona yönlendirdiğin için onun beyin dalgaları seninkileri olumsuz olarak algılar geri çevirir. Düşünmez isen kendi hayatına bakar isen ona olumsuz olarak giden beyin dalgaları kesilmiş olacak ve otomatik olarak sana yönelecek. Tabi sana karşı hoslanti vs.varsa
Beceriksiz hissetmek.. Bunun için çok yöntem var araştırmaya başla derim. Her şeyi aşabilirsin .
Bilmiyorum ki. Yanyana iken, mesajlasirken konuşurken çok güzel herşey, bana o hissi geçiriyor. Eğer tersi bir durum olursa şimdi çok hayal kırıklığına uğrayacağım..

Valla bilemedim.Benim eski sevgilim de çalıştığı için mesaj yazamazdi pek.Ama bos kalınca illa ki yazardı onu yapamasa ses kaydı gönderirdi.Yeter ki istesin bir yolunu bulur insan.Onda da ego umursamaz tavirlar vardi.Bu yuzden sorun cikarmaya basladim ayrildik.Boyle tiplerin üstüne gitmeyeceksin o ne kadar umursamazsa sende o kadar umursamaz olacaksın.Başka bir yolu yok.
Bu saat oldu ses seda yok saydirmamak için zor duruyorum. Gerçekten anlamıyorum neden böyle şeyler oluyor ben mi çok safim

Ya tabi ki öyle. Hepsi çok aşık çok seviyor diye birşey yok. Ama sevmiyorsa güzel rol yapmış kutlayacagim bunun için.
Belli olmaz gene sen celallenme de ama ya şu da var ben doğruyu söylemeyi severim ki gözlemlemem bu yönde eğer bir erkek normalde takmıyorsa işte coolsa filan geç cevap veren biriyse birini gerçekten sevince tersi hareketler sergileyip çevresini şaşırtıyor.... Bu benim gözlemim he tersi olanlar vardır birini çok severken hala rahattır bir şey diyemem ona. Senin için demiyorum da ben doğruları diyince bazıları çok üzülüyor hatta saldırıp ikimizi de banlattırıyor neyse bendeki doğrular şimdilik bu kadar :)

Belli olmaz gene sen celallenme de ama ya şu da var ben doğruyu söylemeyi severim ki gözlemlemem bu yönde eğer bir erkek normalde takmıyorsa işte coolsa filan geç cevap veren biriyse birini gerçekten sevince tersi hareketler sergileyip çevresini şaşırtıyor.... Bu benim gözlemim he tersi olanlar vardır birini çok severken hala rahattır bir şey diyemem ona. Senin için demiyorum da ben doğruları diyince bazıları çok üzülüyor hatta saldırıp ikimizi de banlattırıyor neyse bendeki doğrular şimdilik bu kadar :)
Şuan o kadar zor duruyorum ki ona saldirmamak için. Bir yanımda kilimi bile kipirdatasim gelmiyor. Çok uzgunum. İnşallah o da bizi şaşırtır ne diyeyim :)

bence "ayrılalım" deme ama ayrılmışsınız gibi davran
kendi hayatına dön
planlarını arkadaşlarınla yap
arama sorma, o yazdıkça aradıkça cevapla
bırak o desin ne oluyor diye
sorarsa da "soğudum senden" dersin
ancak bu şekilde çektiğin acıyı azaltabilirsin
çünkü sen şu anda ona sürekli senden çok hoşlanıyorum anlamına gelen hareketlerde bulunuyorsun ve karşılığını alamıyorsun
seni acıtan şey bu

arkadasa katılıyorum. kesınlıkle arama sorma. kendıne deger ver kendınle ılgılen. baktın sallamıyor ozaman herkes yoluna dersin

Ben baya ust üste yazdım böyle yardirdim tabiri caizse. Sesli mesajlar, normal mesajlar bunun üstüne o da öyle bir cevap yazdı. Neyse sanırım gereğinden çok önemsiyorum..

2 günlük oğlanı bu kadar şımartmaya değmez.
Üst üste sesli mesajlar falan nedir?
Tabi ki umursamaz fazlasıyla umursayan biri var çünkü.

Yerinde olsam yarına plan yapardım buluşalım dediğinde de başka bir plan yaptım canım başka sefere inşallah derdim.
Seni görmek isteyen bırak senin peşinde koşsun.

Haklısınız ne bilim dedigim gibi içimde yaşadığım birseylerin heyecanıyla ben de soyleyiverdim :) işte bu fevriligi Kirmam lazım bir şekil. Zaten bundan sonra tovbee, birşey sormam :KK70:
insanlar hata yapa yapa ogreniyor brn de cok hatalar yaptim yapmisimdir muhakkak. ama kendinizi tutup arayip sormazsaniz siz kazanirsiniz. :)))

2 günlük oğlanı bu kadar şımartmaya değmez.
Üst üste sesli mesajlar falan nedir?
Tabi ki umursamaz fazlasıyla umursayan biri var çünkü.

Yerinde olsam yarına plan yapardım buluşalım dediğinde de başka bir plan yaptım canım başka sefere inşallah derdim.
Seni görmek isteyen bırak senin peşinde koşsun.
İlk etapta bana kendimi farklı hissettirdi o kadar mutluydum ki. Yani kendi kendime bu havaya girmedim. Mesela ilk bir kaç gün sürekli iletişim halindeydik. Sonra arkadaslariyla çalışmak için buluştuğunda bana yazmadığını onemsemedigini farkettim. Uyardım bir kez. Bugün de telefonda konuşcaktik güya bu saat oldu hala aramadı..

Bir ilişkinin içine strateji girince ben soğuyorum ya.
İnsan sevdiğiyle konuşmayıp, yazışmayacaksa ne bileyim buluşmayacaksa ne yapacak?
Varlığı ne zaman hissedilecek, ne önem arz edecek?
Ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum. Sevgiyi hissemediğim şeyi sırf adı ilişkisi var olsun diye yaşamam.
Bir kez o hataya düştüm.
Seven erkek napar eder gösterir.
Sakin ol görüşücez nedir yahu. Öyle bir çarparımki onu bir daha sakin olamaz.

Back
X