Dolduruşa gelen eş

Benim esim ablasina annesine hasa tapan bir insandi nerdeyse ilk evlendigimiz zaman.onlarin doldurmalari yuzunden ettigimiz kavgalar bosanmaya gelmelerimiz neler neler.
Zamanla onlar yuzunden huzursuz oldugumuzu gordu anladi da simdi yuzlerine bile diyor benim icin once esim ve cocuklarim gelir gerekirse hepinizi silerim bile diye.
Ne annesi ne ablasi odleri kopar benim hakkimda birsey demeye esime.
O yuzden ablasi esin firsat verdigi muddetce devam eder ne zaman ki esin dur eder o zaman vazgecer.
Siz sakince kavga etmeden anlatacaksiniz esinize ablanin kotu niyetli oldugunu ara bozdugunu.

Bende de benzer bir durum oldu ve niye ben telefonu kırvalamışım diye yine ben suçlu oldum siz olayları söylerken sorun yok ben telefonla sizin yaptığınızı gün yüzüne çıkardım diye mi suçluyum dedim. Ben teli karıştırdım diye ben kötü oldum.

Fesatmış baya bildiğin dedikonu yapıyor eşinin sert çıkması lazım ama cıkısmıyor madem sen sesini cıkarma nasılsa çıkar birgün ahın ondan.eşine karsı ablasını kötüleme seni dolduruyor deme kendi hallerine bırak onları sen keyfini bozma süslen püslen ablasının adını ağzına alma umursamadığını görüp kudursun eşinle iyi olmaya çalış cünkü ona en güzel cevap bu.. Ailen dışında geri kalan her şeye sus gül geç

Anlatmaya çalışınca beni susturuyor hatta bak diyorum mutlu olduğumuz zamanlara ne zaman seni arasa hep tartışma. Yok diyor o kötülüğümğü istemez yanlış gördüğü şeyi dile getiriyor. Ben şimdi ne yapayım bu durumda?

Esinle kötü olursan onu daha mutlu edersin. Zamanka kabulleniyorlar

Zamanla değişirim diyorsa değişebilir. Ama sizi yıpratmasına izin vermesi doğru değil. Abla kardeş abi kim olursa olsun sizinle yatağını ayırmak nedir çok üzüldüm. Öyle sinsi insanların hiç mutlu olduğunu görmedim merak etmeyin elbet karşılığını bulur.

Zaten öyle güzel bir kızım diye de kıskanır ne zaman güzel olsam bu ne bu sana gitmemiş der halbuki aksine çok hoş olmuşumdur. İşim var arkadaşlarım var spor yaparım gezerim kıskanır niye geziyor bırak evde kalsın der eşime sona biz yine eşimle tartışma tabi bu anlattıklarım hep arkadan konuşma yüzüme dese cevap veririm o yüzden bana demez bunları

Aksine hayatında şer ley istediği gibi eşi her dediğini yapar ev işlerini yapar evet içinde Muydu ki
İşte aksine kocası her dediğini yapar ama biliyorum kendi içinde çok mutsuz olduğu için bizle uğraşıyor biz eşimle aşk doluyuz aslında birbirimize bunu çekemiyor ama bu dünya iyilere göre fazla can sıkıcı hep geceleri bu durumları nasıl düzelecek boşansam mı diye düşünmeden duramıyorum

Benim görümcem yok daha evliliğimin 5 ya da 6 ayındaydık ve bir defasında kv zaten ipler x'de demişti üstelik bende yanındaydım aslında montu giymiş evden ayrılmak üzereydik o yüzden hiç laf söylemedim. Eşime o konuyu açtım çünkü aşırı sinir olmuştum. Eşimde sanki bizim evde de ipler annemde değil mi boşver ben halimden çok memnunum demişti. Bence senin muhatabın sadece eşin olsun. O laf getirip canını sıkmak kavga etmek isterse çıkarır. Ona eğer ailen yüzünden aramız açılıp benden uzaklaşacaksan şimdi gitmelisin imasını belirt. Ve ilk zamanları çok kafana takma herkes bir şey söyler sen bildiğin gibi ol. Eşinde, ailesi de zamanla alışacak. Bazı şeyleri duymazdan gelmek en iyisi...

Sizde nasıl dur demeye başladı eşinz artık ne kadar zaman sona

Bende onu diyorum. Ablası ile ilgili yorum yapmayın. Baktınız onunla konuştuğu zaman yine olay çıkarma peşinde hiç oralı olmayın. Bazen insanları kendi kendine sacmalamaya bırakacaksınız. Siz ablasını katsaniz o otomatik olarak savunmaya gececektir. Ablası kısaca yok. "Ablamın selamı var" dese. "iyidir umarım" deyin. "iyi" dese. "Iyi. Allah iyilik versin" deyin geçin. Bazi insanlar dramdan beslenir. Siz ne kadar malzeme verseniz o kadar hirslanirlar. Herkes Allaha yakın, sizden uzak olsun. Tabi karşı atağa geçip ağzının payını da verebilirsiniz, ama o anda esiniz arkanızda durmaz. Birde esinize şu durumda katılmıyorum: Evliliğin başında evet öğüt verenler oluyor. Ama o kişiler genelde evliliğin iyiliği için konuşuyor. "karına bağır" diyen bir insan iyilik peşinde değil.

Görümceler kayinvalideden tehlikeli bence.

Özellikle bakarsa ya da evli ve mutsuzsa.

Eşinizle konuşun ama gorumceniz üzerinden değil. Birşeyler duyduğunda sizinle konuşsun.

Hatta diyin ona, Ben onu çok seviyorum, Hiç böyle şeyler söylemek yakışmıyor ona, Neden söylüyor ki, Ben ne yapıyorum ona.

Eşim çocuk istiyor bende bu durumlardan çekindiğim için yapmıyorum önce düzelsin istiyorum düzelmezse de boşanacam ömür boyu yapamam böyle bunu da çok dedim şimdilik iyi gibi ama uzun zamandır çok konuşmuyorlar belki ondan

O kadar doğru konuşuyorsunuz ki son lafınızı çok beğendim. Dediğiniz gibi sürekli kaos çıkarma peşinde ama ister istemez dedikleri içime dert oluyor cevap vermek istiyorum ama konuştum u ben çok sert konuşurum biliyorum eşim de beni susturursa ekmeklerin bal sürmüş olurum

Bence de biraz daha bekle iyice gözlemle. Özellikle konuştuktan sonra ne yapacak ona bak. Eşin illa çocuk isterse coronayı bahane edersin. Ki zaten şu durumda çocuk düşünmek olmaz her yer virüs kaynıyor. Hastane kontrolleri vs.. Düzeldiğine emin olduğunda çocukta olur inşallah

Desem de inanmıyor ona karşı ön uargılısın ne yapsa sevmezsin diyor bir de alındıysan lafına benle değil onla konuş diyor wbmiö suçum ne diyor

Eşiniz Görümcenizin dolduruşuna gelip hareket ediyorsa sorun eşinizdedir. Görüceyi aradan kaldırsanız bu sefer annesinin dolduruşuna gelecek. Tüm sülalesini ekarte etseniz bu sefer arkadaşlarının lafıyla hareket edecek. Problemli olan eşiniz maalesef.

Evde sorun cıkarınca dırek sana kım akıl verıyor kendı aklınla haraket et bu sen degılsın de zaten erkekler hemen kendıne cözülüyor. Bende eşimin ne dusunup dusunemeyecegını bılıyorum degısık bırsey derse bu fıkrı sana kım verdı dıyorum hemen guluyor. Bazen erkekler uyma akıl oluyor ya da ben kızsam der ablanla mı konustun evlılık oturdukca o akıl verenlerı çözüyorsun kavga etmıyorsun bızde öyle oldu. Ama dıkkat et cekırdek aılenı koru görümcene arada laf vurdur herkes işine baksın esıne aılesının yanında hep ıyı davran canım cıcım o zaman anlarlar sahıplenmesını bılın bırbırınızı tabıkı aıledıne saygılı olacaksnz ama artık cekırdek bır aılesınız

Mesela laf vurdur derken ne diyebilirim eğer bilirsese eşim ondan doluyor sevinir ve bu duruma devam eder

Mesela laf vurdur derken ne diyebilirim eğer bilirsese eşim ondan doluyor sevinir ve bu duruma devam eder
Valla evliligim cok ıyı kımsenın tavsıyesıne ne benım ne de esımın ıhtıyacı yok herkes aklını kendıne saklasın de. Evliligine sahıp cıkacaksın eşinede evlılıgımde kımsının aklına ıhtıyacım yok. Bende ınsanım eksık az fazla yapabılırım sende oyle beraber halletcez dersın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…